2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
merhabalar kızlarr, cumartesi günü benim de kontrolüm vardı şuan 12+6 dayız fetal dna da zaten cinsiyet belli olmuştu ama doktorum da müstakbel pipiyi resmen gösterdi bize :) boy olarak 1 hafta önden gidiyor bebiş, ama rahimde bir kasılma alanı gördü normalde çok endişe etmeyiz bu durumlar için ama daha önce düşük öykülerin olduğu için istirahat etmen lazım yorulma dedi, magzenyum verdi orzax markasının ocean extramag diye ondan sabah akşam alıcam 2 hafta sonra günde 1 defa alıcam. Magnezyum kasılmaları önlüyormuş bakalım umarım geçer. Gerçi ultrasonun başında vardı devamında o kasılma alanı kayboldu anlık olur ve sen bunu farkedemezsin o yüzden kendini yoracak işler yapma dedi. Ben yine 1 ay kadar daha evden çalışacağım bu nedenle. Bu durumu başka yaşayan varmı??
kuzum iyi olmanıza çok sevindim :) benim doktorumda ocean magnzeyum verdi tadı çilekli güzel :) 3-4 gün içiyorum kasık ağrılarım azaldı , gerçekten etkiliyor, bende de kasılmalar oluyordu :) sağlıcakla kucağımıza nasip olsun inşallhhhh

kuzum iyi olmanıza çok sevindim :) benim doktorumda ocean magnzeyum verdi tadı çilekli güzel :) 3-4 gün içiyorum kasık ağrılarım azaldı , gerçekten etkiliyor, bende de kasılmalar oluyordu :) sağlıcakla kucağımıza nasip olsun inşallhhhh
bende çok olmuyor kasık ağrısı da arada kalçama ağrı vuruyor neden onu anlamıyorum. bazen de diyorum ki kendimizi çok dinliyoruz heralde içimizde bir canlı gelişiyor sonuçta bu iş elbetteki kolay olmayacak dimi ama :)

oyy senin az kalmış canım benim hayırlı güzel haberlerle gel, geçmiş olsun bu arada :KK200:

18-24 hafta arası ayrıntılı yapılıyormuş ama genelde 20-21-22 haftalarda yapıyorlar, kurtarmaz acemim :) bende randevu aldım ocak 29'a nasipse
Çokk teşekür ederim canım 😍 hepimiz çok güzel haberler alalım inşallahh 🩷 benim de o tarihlere yakın verir kesin hiç acelesi yok canım doktorumun hiçbir şey için 🥹😂 o zamanlarda inşallah nasipse bebişlerimizi hissediyor olucaz çok heyecanlı 🥹

Çokk teşekür ederim canım 😍 hepimiz çok güzel haberler alalım inşallahh 🩷 benim de o tarihlere yakın verir kesin hiç acelesi yok canım doktorumun hiçbir şey için 🥹😂 o zamanlarda inşallah nasipse bebişlerimizi hissediyor olucaz çok heyecanlı 🥹
İnşallahhh :) peki seyirme kelebek gibi kanat çırpma vs hiç bişi hissettin mi bugüne kadar? haftan ilerde olduğu için soruyorum :)

İnşallahhh :) peki seyirme kelebek gibi kanat çırpma vs hiç bişi hissettin mi bugüne kadar? haftan ilerde olduğu için soruyorum :)
Valla hissetmedim ilk bebiş belki ondan. Eğer öyle bir kıpırtı hissedersem mutlaka guruldamalı oluyor tamam diyorum bu bebek olamaz 😂😂 karnım da çok yok daha, önümüzdeki 2-3 hafta içinde bebeğin büyüklüğü 2 katına çıkacakmış galiba ondan sonra baya bir şey değişecek 🥹

açlık şekeri sorunu bende de var ben gebeliğimin başından beri diyetteyim 6 kilo verdim ancak normal seviyede tutabiliyorum şuan 90-100 arası değişiyor değerlerim senin kaç çıkıyor her gün düzenli ölçüyormusun? 3aylık şeker ortalaman kaç çıktı?
Ah cevap verdiğiniz çok teşekkürler çalık çalık yuksek 113 cikiyor tokluk daha da dusuk uc aylık ortalamam 4.5 cikti

Valla hissetmedim ilk bebiş belki ondan. Eğer öyle bir kıpırtı hissedersem mutlaka guruldamalı oluyor tamam diyorum bu bebek olamaz 😂😂 karnım da çok yok daha, önümüzdeki 2-3 hafta içinde bebeğin büyüklüğü 2 katına çıkacakmış galiba ondan sonra baya bir şey değişecek 🥹
bende minik minik seyirme gibi oluyor ama gaz mı bebek mi anlamıyorum :))) dediğin gibi nasipse ocak ayında net hissederiz inşallahhhh

Ah cevap verdiğiniz çok teşekkürler çalık çalık yuksek 113 cikiyor tokluk daha da dusuk uc aylık ortalamam 4.5 cikti
açlık evet yüksekmiş gebelerde 95i üst sınır olarak görüyorlar açlık şekeri için canım ama ortalaman güzel çıkmış benim ortalamam en son 5.69 du , bunun için doktorun seni bir endokrin uzmanına yönlendirir mutlaka, açlık şekerinin yüksek olmasını istemiyorlar çünkü. Sen bir süre karbonhidrat içerikli beslenmeden ve meyveden uzak dur evde ölçme imkanın varsa eğer her sabah düzenli ölç ve takip et bakalım ben meyve dahil yemiyorum sıfır şeker öyle düşün. 20. haftadan sonra bu bizim için daha önemli bir konu haline gelecek o yüzden şimdiden dikkat etmekte fayda var canım

Back
X