- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.001
Ben doktorun referansıyla bir firmaya yaptırdım. Bana attıkları sonuçta cinsiyet yazmıyordu ama doktora attıkları raporda yazıyormuş. Ben de doktoruma sordumBen de fetal dna yaptırdım.Genetik doktoru yasak söyleyemiyoruz dedi
Devlet sırrı gibi saklıyorlar.Ilk çocuğum aldıracak değilim ya söyleseniz dedim ultrasonda hoca erkeğe benzetti diğer gittiğimde kiza benziyor dedi.15+5 deyiz.
Genetik doktoruna rica ettim hazırlık yapacağım cinsiyeti sordum sonuç kötü gelirse cinsiyet de onlara bildiriliyormus da bilmiyorlarmis.Bi soralım ögrenirsek bugün yarın ararız dediler aramadilar
ooo sen nerelerdesin yaahhuu :) şenlendi tabii
Ben de fetal dna yaptırdım.Genetik doktoru yasak söyleyemiyoruz dedi
Devlet sırrı gibi saklıyorlar.Ilk çocuğum aldıracak değilim ya söyleseniz dedim ultrasonda hoca erkeğe benzetti diğer gittiğimde kiza benziyor dedi.15+5 deyiz.
Genetik doktoruna rica ettim hazırlık yapacağım cinsiyeti sordum sonuç kötü gelirse cinsiyet de onlara bildiriliyormus da bilmiyorlarmis.Bi soralım ögrenirsek bugün yarın ararız dediler aramadilar
Kızlar günaydın, anne bebek bakım çantası alan var mı? Kimisi çok uygun kimi de çok pahalı 2.bebesi olacaklar tavsiye verebilir mi? Nasıl bir şey alalım diye.
Doktora sordum gerçekten ben de bilmiyorum dediBen doktorun referansıyla bir firmaya yaptırdım. Bana attıkları sonuçta cinsiyet yazmıyordu ama doktora attıkları raporda yazıyormuş. Ben de doktoruma sordum
Benimkinde de cinsiyet sadece doktora bildirilir diyorDoktora sordum gerçekten ben de bilmiyorum dedi
Raporda cinsiyet söylenmez yaziyor
Cok sasırdım ya genelde erkek ısterler ya. Benım eşim de gerçi kız ıstıyordu. Ama ben basından berı erkek olucak dıye dusunmustum ruya gorenler fılan oluyordu erkek bebek dıye onlardan etkılendım heralde. Allah saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasıp etsın. Hayırlı evlat olsunlar. Kız da cok guzel erkek de.bir haftadır bunu anlatmaya çalışıyorum zaten dediklerinin hepsini bir haftadır yapıyorumben dedim ki nipt sonucu geldi bak akşam öğreneceğiz sonuç ne olursa olsun insanların içinde yüzünü düşürme sevin ileride izletiriz sanki ben öyle dememişim gibi surat ifadesi o kadar anlamsızdı ki herkes dalga geçti ovulasyondan 2-4 gün önce ilişki olacakmıştı sadece ovulasyon günü ve iki gün sonra ilişki olunca erkek olmuş işte ben hesaplayamamışım neyse yine biraz normale döndü ben de o vesileyle kendime geldim niye istemeyeyim o da bizim bebeğimiz o da bizden bir parça kız olsun erkek olsun ne farkeden şu an çok sağlıklı gidiyor önemli olan bu demeye başladı yavaş yavaş şuuru geliyor galiba
Uyku isteğidir normal canım banada oluyo bazenKızlar merhaba birkacgundur gözlerimde bir qgirlik ağrı gibi bir şey var aynı durumu yasiyaniniz var mi
ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum duştan sonra canım
merhaba, ben bugün 14+0 oldum, geçen hafta lierac ve bio oil kullanmaya başladım.
Ben daha başlamadım ama Lierac'ı okuyorum her yerde
burt's bees kullanmaya basladım ben canım, diğer hamileliğimde de onu kullanmıştım faydasını gördüm çatlaklarım minimum düzeydeydi içerik olarakta doğal olduğu için tercih etmiştim.
Merhaba. Ben badger kullanıyorum temiz içerikli yağ şeklinde, yüz bölgem hariç her yere sürüyorum hatta bacaklarımda, ellerim çok kurur oralar içinde kullanıyorum.
Ben de bio oil, lierac ve palmers aldım. Günde 1 kere sürüyorum şimdilik
Tesekkurler kızlarEvet canım lierac ve biooil aldım çok memnunum
Bilmiyorum ki canımUyku isteğidir normal canım banada oluyo bazen
Yok canım 29 Ocak'ta inşallahKızlarrrr detaylı ultrasona giren oldu mu?
20haftadan sonra oluyor kuzum oldunmu 20haftaKızlarrrr detaylı ultrasona giren oldu mu?
Benim de çok nadir oluyor bazen kırmızı olmadığı sürece sikintiyok canım cok ayakta kalmışsan iş falan yapmissan olabiliyor geçmiş olsungünaydınlar herkese mutlu seneler olsundün akşam tam keyfim yerindeyken kahverengi lekelenmem oldu doktorum bol su iç istirahat et devam ederse hastaneye gelirsin dedi dün gece hiç gelmedi ama sabah yine progestan attım onun akıntısıyla beraber biraz daha gelmiş bakalım dinlenicem tüm gün tekrar gelmez inşallaj, kahverengi olduğu için endişelenmiyim diyorum ama yine de içim rahat değil yarın kontrolüm var saat 3te inşallah bir sıkıntı olmazsa yarın giderim diye düşünüyorum ama bu durum gerdi beni 14+6 olduk normalmi bunlar?
farkında olmadan çok ayakta kaldım herhalde inş geçer sağol şimdilik bişey yok gibiBenim de çok nadir oluyor bazen kırmızı olmadığı sürece sikintiyok canım cok ayakta kalmışsan iş falan yapmissan olabiliyor geçmiş olsun
Bende aynı 14+6 dayım dünden beri benimde öyle akıntının içinde koyu kahverengi kısımları var.kan ve ağrı olmadıkça korkma kılcal damarlarda oluşan küçük kanamaların oksijenle karşılaşmasından dolayı o renk oluyormuş öyle yazıyor çoğu yerde. Bende yol yaptım ya ondan ya da çok fena hasta oldum onun etkileridir diye düşünüyorum sen gerilme endişelenme Allahın izniyle bişey olmaz belki biliyorsundur ama kanama diye gidersen altan muayene ediyorlar genelde ultrasonlada gayet kanama varsa alanını görebiliyorlar aklında olsungünaydınlar herkese mutlu seneler olsundün akşam tam keyfim yerindeyken kahverengi lekelenmem oldu doktorum bol su iç istirahat et devam ederse hastaneye gelirsin dedi dün gece hiç gelmedi ama sabah yine progestan attım onun akıntısıyla beraber biraz daha gelmiş bakalım dinlenicem tüm gün tekrar gelmez inşallaj, kahverengi olduğu için endişelenmiyim diyorum ama yine de içim rahat değil yarın kontrolüm var saat 3te inşallah bir sıkıntı olmazsa yarın giderim diye düşünüyorum ama bu durum gerdi beni 14+6 olduk normalmi bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?