2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben doktorun referansıyla bir firmaya yaptırdım. Bana attıkları sonuçta cinsiyet yazmıyordu ama doktora attıkları raporda yazıyormuş. Ben de doktoruma sordum

Evet bende öyle biliyordum normalde yasaktı ilk oğlumda arkadaşlarım yaptırmıştı kimseye söylememişler di 4 yıl önce şimdi çoğu kişi söylüyor

Kızlar günaydın, anne bebek bakım çantası alan var mı? Kimisi çok uygun kimi de çok pahalı 2.bebesi olacaklar tavsiye verebilir mi? Nasıl bir şey alalım diye.

Oğlumda ilk griyi almıştım oturduğumuz yer aileme uzaktı sağa sola giderken iyi oluyordu baya eşya alıyordu yam gözler de termaldi sıcak soğuk tutma özelliği vardı sonra diğer çantaya geçtim büyüdükçe bunlarla devam edicem 2 bebe olunca e bebekte bazen kampanya oluyor belli bir fiyat alışverişinde bebek çantası hediye ediliyor ondanda hediye almıştım birine onunda içi çok güzel ve genişti illa pahalı olmasına gerek yok termal olarak ayrı biberon çantaları satılıyor extra onuda alabilir siniz çantada ki çok sağlam olmuyor ben çantayı yıkayınca dökülmüştü o kısmı çünkü

Eklentiler

• Screenshot_20231231_094111_com.huawei.browser_edit_374210710756961.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20231231_094140_trendyol.com_edit_374223526918418.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 44
Ağırlık deilde benımde gözlerim süreklı dalmaya başladı baka kalıyorum biryerlere. Tansypnum düşüyor bu aralar sürekli 9-5 di gecen çok kötüydğm bilmiyorum o etkilermi

Cok sasırdım ya genelde erkek ısterler ya. Benım eşim de gerçi kız ıstıyordu. Ama ben basından berı erkek olucak dıye dusunmustum ruya gorenler fılan oluyordu erkek bebek dıye onlardan etkılendım heralde. Allah saglıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasıp etsın. Hayırlı evlat olsunlar. Kız da cok guzel erkek de.

ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum duştan sonra canım

merhaba, ben bugün 14+0 oldum, geçen hafta lierac ve bio oil kullanmaya başladım.

Ben daha başlamadım ama Lierac'ı okuyorum her yerde

burt's bees kullanmaya basladım ben canım, diğer hamileliğimde de onu kullanmıştım faydasını gördüm çatlaklarım minimum düzeydeydi içerik olarakta doğal olduğu için tercih etmiştim.

Merhaba. Ben badger kullanıyorum temiz içerikli yağ şeklinde, yüz bölgem hariç her yere sürüyorum hatta bacaklarımda, ellerim çok kurur oralar içinde kullanıyorum.

Ben de bio oil, lierac ve palmers aldım. Günde 1 kere sürüyorum şimdilik

Evet canım lierac ve biooil aldım çok memnunum
Tesekkurler kızlar ben de lıerac aldım bıo oıl de vardı. Sımdılık baslamadım ama dustan sonra bepantol suruyorum. Bakalım dıgerlerıne de baslıycam ıns. Doktor da kakao yagı ve kantaron onerdi sabah lıarac sur aksam yag surersın dedı.

günaydınlar herkese mutlu seneler olsun dün akşam tam keyfim yerindeyken kahverengi lekelenmem oldu doktorum bol su iç istirahat et devam ederse hastaneye gelirsin dedi dün gece hiç gelmedi ama sabah yine progestan attım onun akıntısıyla beraber biraz daha gelmiş bakalım dinlenicem tüm gün tekrar gelmez inşallaj, kahverengi olduğu için endişelenmiyim diyorum ama yine de içim rahat değil yarın kontrolüm var saat 3te inşallah bir sıkıntı olmazsa yarın giderim diye düşünüyorum ama bu durum gerdi beni 14+6 olduk normalmi bunlar?

Reactions: Jou
Benim de çok nadir oluyor bazen kırmızı olmadığı sürece sikintiyok canım cok ayakta kalmışsan iş falan yapmissan olabiliyor geçmiş olsun

Bende aynı 14+6 dayım dünden beri benimde öyle akıntının içinde koyu kahverengi kısımları var.kan ve ağrı olmadıkça korkma kılcal damarlarda oluşan küçük kanamaların oksijenle karşılaşmasından dolayı o renk oluyormuş öyle yazıyor çoğu yerde. Bende yol yaptım ya ondan ya da çok fena hasta oldum onun etkileridir diye düşünüyorum sen gerilme endişelenme Allahın izniyle bişey olmaz belki biliyorsundur ama kanama diye gidersen altan muayene ediyorlar genelde ultrasonlada gayet kanama varsa alanını görebiliyorlar aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…