2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben 49.5 kiloyla hamile kaldım. Bir ara 49’a düştüm. Aslında aç da bırakmıyorum hiç kendimi. Mesela önceden işyerinde 12’de öğle yemeğine giderdim şimdi 11:20 olunca bile ciddi açlık hissetmeye başlıyorum ve midem bulanıyor. Ara öğün yapmak gerekiyor dediğiniz gibi ama kuruyemiş görmek bile istemiyorum 7. Haftadan beri midemi bulandırıyor :/

Reactions: Jou
Her üç saatte bir bişey yiyorsanız tamam benim 10.30 ara öğün zamanım o yüzden de öğlen 12.30 yiyorum ha bı de acıkma önceki öğünün yetersiz gelmesinden de olabilir. Hiç değilse bir ara öğünde üç ceviz yiyin ya da kahvaltıda çünkü o sartmis ama diğerlerinde bı meyve +yanına süt ya da iki kaşık yoğurt +iki galeta yeseniz çok iyi olur hatta akşam 9.30da da son bı ara öğün süt ve galetayla yani benimki buna benzer sizin kilo çok iyiymiş ama daha almanızı beklerler belki ogunlerinizde miktar artırımı yaparlar. Benim diyetisyen ilk üç aydan sonra bebek yediklerinizden de beslenmeye başlıyor o yüzden günlük kaloriyi ona göre artiriyoruz demişti. İkinci trimasterda normal bı gebenin ogunlerini 350 kalori kadar artırıldığını bı videoda izlemiştim hatta.

Bend eiki gündür aynı şekılde hissedıyorum hatta baya hareket edınce yatma hıssıyatı duyuyorum. Sanki içimde bişey çekılıyormuş gbı oluyorum o an. Nasıl yelaffuz edeceğimi bilemediğim için o şekilede yazdım

Ooyyyy ne günler yaaa 2 ci gebe yaşıyorum ve doğuracam ev şenlik selale macera olcak resmenn nasıl olcak nasıl bakıcam diyorum annemiz gelecek ama nekadar kalabilirlerki hepimiz uzaktayız kafamda hep böyle seyler dönüyor nasıl olcak nasıl bitcek

mesirmacunu doktorumla konuştum fetal dna sonucuna göre kızım oluyormuş
Ben de fetal dna yaptırdım.Genetik doktoru yasak söyleyemiyoruz dedi
Devlet sırrı gibi saklıyorlar.Ilk çocuğum aldıracak değilim ya söyleseniz dedim ultrasonda hoca erkeğe benzetti diğer gittiğimde kiza benziyor dedi.15+5 deyiz.
Genetik doktoruna rica ettim hazırlık yapacağım cinsiyeti sordum sonuç kötü gelirse cinsiyet de onlara bildiriliyormus da bilmiyorlarmis.Bi soralım ögrenirsek bugün yarın ararız dediler aramadilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…