- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #6.141
Oğlumun adını Göktuğ Turan olarak ekleyebilir misin kuzumkızlar akıntı durumlarınız nasıl? devam ediyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlumun adını Göktuğ Turan olarak ekleyebilir misin kuzumkızlar akıntı durumlarınız nasıl? devam ediyor mu
Ben fitil ve 1 günlük bi antibiyotik kullandim çok şükür akintim bitti. Enfeksiyon varmış ama bendekızlar akıntı durumlarınız nasıl? devam ediyor mu
anladım kuzum benim bitmiyor ya enfeksiyonda çıkmıyorBen fitil ve 1 günlük bi antibiyotik kullandim çok şükür akintim bitti. Enfeksiyon varmış ama bende
Canım bende de çok vardı fitil kullandım günaşırı ama çok kotu kokuluydu simdi koku azaldı ama akintim ilk gunden itibaren devam ediyor sanirim alıştım artık en azından kokulu değil artıkkızlar akıntı durumlarınız nasıl? devam ediyor mu
Vallah canım benim çok oluyorkızlar akıntı durumlarınız nasıl? devam ediyor mu
Ben de çok aşırı yoğun şekilde değil canım ama günübirlik iş çamaşırımı değişecek kadar oluyorkızlar akıntı durumlarınız nasıl? devam ediyor mu
Hangi haftaydı hatırlamıyorum ama cinsiyeti öğrendikten sonraydı bir başladı hala devam. Yarı saydam yumurta akı kıvamında kokusuz ama geldi mi hissettirecek kadar yoğun. Doktor hormonal dedi diye üstüne düşünmeyi bıraktım. Aslında genel olarak hamilelik ve bebeğin sağlığıyla ilgili kötüye odaklanmayı bıraktım. İyi de kötü de bizler için. Ama daha çok güzelliklere odaklanmak ilerde bu dönemi güzel hatırlamamı sağlayacak, onu anladım :) Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin inşallah, daha doğmadan aklımızı alıyor sıpalarkızlar akıntı durumlarınız nasıl? devam ediyor mu
bende de koku yok canım beyaz,şeffaf geliyor öyleCanım bende de çok vardı fitil kullandım günaşırı ama çok kotu kokuluydu simdi koku azaldı ama akintim ilk gunden itibaren devam ediyor sanirim alıştım artık en azından kokulu değil artık
ah adaşım :) biz aynı şeyleri yaşıyoruz seninle hepVallah canım benim çok oluyor
merhaba, hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğlunuz inşallahh :)merhabalar.. benim de akıntım başından beri devam ediyor ama lekelenmeler bitti şükür.
16+0 da erkekmiş bebeğimiz öğrendik geçen haftaadı da abisiyle (Metehan) de uyumlu olsun istedik Batuhan olacak inşallah
29 ocak ta ayrıntılı ultrason randevusu aldık. 20+4 olacak.
Ben ufak ufak ihtiyaçları almaya başladım. Çünkü her hafta zam geliyor her şeye neredeyse...
Allah hepimizi zamanında sağlıkla kavuştursun bebişlerimize inşallah..
aynen canım her gün değişiyor ister istemezBen de çok aşırı yoğun şekilde değil canım ama günübirlik iş çamaşırımı değişecek kadar oluyor
acemii geldiğini aktığını hissediyosun dimi? bende öyleyim koku renk hiç bişi yokHangi haftaydı hatırlamıyorum ama cinsiyeti öğrendikten sonraydı bir başladı hala devam. Yarı saydam yumurta akı kıvamında kokusuz ama geldi mi hissettirecek kadar yoğun. Doktor hormonal dedi diye üstüne düşünmeyi bıraktım. Aslında genel olarak hamilelik ve bebeğin sağlığıyla ilgili kötüye odaklanmayı bıraktım. İyi de kötü de bizler için. Ama daha çok güzelliklere odaklanmak ilerde bu dönemi güzel hatırlamamı sağlayacak, onu anladım :) Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin inşallah, daha doğmadan aklımızı alıyor sıpalar![]()
anlamını bilmiyorum ama kulağa güzel geliyor canımKızlar Atakan ismi nasıl sizce? Yani anlamı çok güzel çok güçlü ama dışarıdan nasıl geliyor kulağa yorumlarınızı merak ediyorum
Evet canım adet başlaması gibi bir hisbende de koku yok canım beyaz,şeffaf geliyor öyle
ah adaşım :) biz aynı şeyleri yaşıyoruz seninle hep
merhaba, hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğlunuz inşallahh :)
aynen canım her gün değişiyor ister istemez
acemii geldiğini aktığını hissediyosun dimi? bende öyleyim koku renk hiç bişi yok
evet kuzum aynısı , bide ıslaklık gibi oluyor insan endişeleniyor telaşlanıyor .. oy oy :) yarın doktor kontrolüm var nasipse, soracağım bakalımEvet canım adet başlaması gibi bir hisaynen sadece ıslaklık bazen siyah çamaşırda hafif beyaz leke görüyorum ama koku filan yok özellikle dikkat ediyorum kaşıntı da yok çok şükür
Sling kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz hanımlar.
Bide bi sorum daha olcak bi fenomenin ürünü var hopylol şampuan. İçeriğini inceledim parfüm dahi yok. Yani içeriği tertemiz piyasaya göre siz duydunuz mu kullandınız mı merak ettim
7 8 ay gidiyorsa süpermiş canım bende işte ilk dogdugunda organik kullanırım sonra unibabye geçerim diyorumFenomenlerin ürünlerine pek güvenmiyorum açıkçasıoğlumda mustela kullandım bu bebeğimde de mustela kullancam büyük olanı nerdeyse 7 8 ay gidiyor sonra değiştirmiştim Eyüp Sabri Tuncerin şampuanını kullandım bundada o şekilde devam ederim sanırım
Aynen canım bide dünden beri vajinada iğne batması gibi bir ağrı bir de karnimda da oluyoryaşıyoruz