2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
merhabalar.. benim de akıntım başından beri devam ediyor ama lekelenmeler bitti şükür.
16+0 da erkekmiş bebeğimiz öğrendik geçen hafta :anneadayı: adı da abisiyle (Metehan) de uyumlu olsun istedik Batuhan olacak inşallah:KK200: 29 ocak ta ayrıntılı ultrason randevusu aldık. 20+4 olacak.
Ben ufak ufak ihtiyaçları almaya başladım. Çünkü her hafta zam geliyor her şeye neredeyse...
Allah hepimizi zamanında sağlıkla kavuştursun bebişlerimize inşallah..

kızlar akıntı durumlarınız nasıl? devam ediyor mu
Hangi haftaydı hatırlamıyorum ama cinsiyeti öğrendikten sonraydı bir başladı hala devam. Yarı saydam yumurta akı kıvamında kokusuz ama geldi mi hissettirecek kadar yoğun. Doktor hormonal dedi diye üstüne düşünmeyi bıraktım. Aslında genel olarak hamilelik ve bebeğin sağlığıyla ilgili kötüye odaklanmayı bıraktım. İyi de kötü de bizler için. Ama daha çok güzelliklere odaklanmak ilerde bu dönemi güzel hatırlamamı sağlayacak, onu anladım :) Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin inşallah, daha doğmadan aklımızı alıyor sıpalar 🙈

Canım bende de çok vardı fitil kullandım günaşırı ama çok kotu kokuluydu simdi koku azaldı ama akintim ilk gunden itibaren devam ediyor sanirim alıştım artık en azından kokulu değil artık
bende de koku yok canım beyaz,şeffaf geliyor öyle
Vallah canım benim çok oluyor
ah adaşım :) biz aynı şeyleri yaşıyoruz seninle hep
merhabalar.. benim de akıntım başından beri devam ediyor ama lekelenmeler bitti şükür.
16+0 da erkekmiş bebeğimiz öğrendik geçen hafta :anneadayı: adı da abisiyle (Metehan) de uyumlu olsun istedik Batuhan olacak inşallah:KK200: 29 ocak ta ayrıntılı ultrason randevusu aldık. 20+4 olacak.
Ben ufak ufak ihtiyaçları almaya başladım. Çünkü her hafta zam geliyor her şeye neredeyse...
Allah hepimizi zamanında sağlıkla kavuştursun bebişlerimize inşallah..
merhaba, hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğlunuz inşallahh :)
Ben de çok aşırı yoğun şekilde değil canım ama günübirlik iş çamaşırımı değişecek kadar oluyor
aynen canım her gün değişiyor ister istemez
Hangi haftaydı hatırlamıyorum ama cinsiyeti öğrendikten sonraydı bir başladı hala devam. Yarı saydam yumurta akı kıvamında kokusuz ama geldi mi hissettirecek kadar yoğun. Doktor hormonal dedi diye üstüne düşünmeyi bıraktım. Aslında genel olarak hamilelik ve bebeğin sağlığıyla ilgili kötüye odaklanmayı bıraktım. İyi de kötü de bizler için. Ama daha çok güzelliklere odaklanmak ilerde bu dönemi güzel hatırlamamı sağlayacak, onu anladım :) Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin inşallah, daha doğmadan aklımızı alıyor sıpalar 🙈
acemii geldiğini aktığını hissediyosun dimi? bende öyleyim koku renk hiç bişi yok

Bide bi sorum daha olcak bi fenomenin ürünü var hopylol şampuan. İçeriğini inceledim parfüm dahi yok. Yani içeriği tertemiz piyasaya göre siz duydunuz mu kullandınız mı merak ettim

Screenshot_2024-01-04-17-16-46-96_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp

Bu kızlar

bende de koku yok canım beyaz,şeffaf geliyor öyle

ah adaşım :) biz aynı şeyleri yaşıyoruz seninle hep

merhaba, hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğlunuz inşallahh :)

aynen canım her gün değişiyor ister istemez

acemii geldiğini aktığını hissediyosun dimi? bende öyleyim koku renk hiç bişi yok
Evet canım adet başlaması gibi bir his 😂 aynen sadece ıslaklık bazen siyah çamaşırda hafif beyaz leke görüyorum ama koku filan yok özellikle dikkat ediyorum kaşıntı da yok çok şükür

Evet canım adet başlaması gibi bir his 😂 aynen sadece ıslaklık bazen siyah çamaşırda hafif beyaz leke görüyorum ama koku filan yok özellikle dikkat ediyorum kaşıntı da yok çok şükür
evet kuzum aynısı , bide ıslaklık gibi oluyor insan endişeleniyor telaşlanıyor .. oy oy :) yarın doktor kontrolüm var nasipse, soracağım bakalım

Bide bi sorum daha olcak bi fenomenin ürünü var hopylol şampuan. İçeriğini inceledim parfüm dahi yok. Yani içeriği tertemiz piyasaya göre siz duydunuz mu kullandınız mı merak ettim

Fenomenlerin ürünlerine pek güvenmiyorum açıkçası 😬 oğlumda mustela kullandım bu bebeğimde de mustela kullancam büyük olanı nerdeyse 7 8 ay gidiyor sonra değiştirmiştim Eyüp Sabri Tuncerin şampuanını kullandım bundada o şekilde devam ederim sanırım

Fenomenlerin ürünlerine pek güvenmiyorum açıkçası 😬 oğlumda mustela kullandım bu bebeğimde de mustela kullancam büyük olanı nerdeyse 7 8 ay gidiyor sonra değiştirmiştim Eyüp Sabri Tuncerin şampuanını kullandım bundada o şekilde devam ederim sanırım
7 8 ay gidiyorsa süpermiş canım bende işte ilk dogdugunda organik kullanırım sonra unibabye geçerim diyorum

Tatlış bizimde cinsiyetimiz belli oldu oğlum olcakmış. Bi kaç gündür hastayım yazamadım. Şu salgına yakalandk ailecek gerçekten coronadan beter dikkat edin kendinize öksürmekten karnım ağrıdı :( ilaçta kullanamıyoruz en kötüsüde o malesef

Back
X