2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Hanımlar bugun 15+6 yım bugun hastaneye gittim cinsiyeti bilerek soylemedi. Başka bir özel hastaneye gittim öğrenmek icin bu seferde arkası dönüktü göstermedi anlayabilen varmı ❤️🥹🫠🙈😃

Eklentiler

• 20240105_001207.webp
    20240105_001207.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 83
  • 20240105_001215.webp
    20240105_001215.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 90
Tatlış bizimde cinsiyetimiz belli oldu oğlum olcakmış. Bi kaç gündür hastayım yazamadım. Şu salgına yakalandk ailecek gerçekten coronadan beter dikkat edin kendinize öksürmekten karnım ağrıdı :KK43: ilaçta kullanamıyoruz en kötüsüde o malesef
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahh, geçmiş olsun

Hanımlar bugun 15+6 yım bugun hastaneye gittim cinsiyeti bilerek soylemedi. Başka bir özel hastaneye gittim öğrenmek icin bu seferde arkası dönüktü göstermedi anlayabilen varmı ❤️🥹🫠🙈😃
ayy ben anlamıyorum ama göstermeyince kız gibi geliyor :) sağlıkla inşallah

evet kuzum aynısı , bide ıslaklık gibi oluyor insan endişeleniyor telaşlanıyor .. oy oy :) yarın doktor kontrolüm var nasipse, soracağım bakalım
Ay sor valla benimki daha lafımı bitirmeden normal, bir şey olmaz diyor. Ablacım bekle bi ayrıntı anlatayım, yok 😂 belki de riskli bir durum görmediği içindir yani inşallah.. güzel haberlerle gelll, ne güzel daha sık aralıklarla gidiyorsun minnoşu görüyorsun 😍😍❤️

Kızlar selamlar,
Biz geçen haftalarda zam gelmeden bebek arabasını alalım dedik. Cybexi tercih ettik, güvenilir ve iyi bir marka olduğunu düşündüğümüz için. Opera İstanbulun internet sayfasında şuan eğer mart ayında teslim alırsanız 4 bin lira daha düşmüş aldığımız marka ve model. Eğer bizim aldığımız zaman olsaydı kesinlikle martta teslim alıp daha ucuza alırdık hem zaten bebek de doğmamış oluyor o zaman da. Siz de değerlendirmek isterseniz belki diye haber vermek istedim 🌸
Ya harikasınız şimdi ben de alıcam modele karar verip... :KK200:

Ay sor valla benimki daha lafımı bitirmeden normal, bir şey olmaz diyor. Ablacım bekle bi ayrıntı anlatayım, yok 😂 belki de riskli bir durum görmediği içindir yani inşallah.. güzel haberlerle gelll, ne güzel daha sık aralıklarla gidiyorsun minnoşu görüyorsun 😍😍❤️
kuzum ben iki doktora gidiyorum birine ayda bir birine iki haftada bir :)

Kızlar selam bugün 15+5 günlük olduk. Kontrolümüz vardı bebişimizin cinsiyeti kesinleşti kız olacak 😊 12. Haftada kız gibi ama siz yine bir şey almayın bekleyin demişti doktorumuz. İsmi Gökçe olacak mesirmacunu mesirmacunu listeye ekleyebiliriz
ayy benim adım da gökçe :) saglıkla kucagınıza alın güzel kızınızı :)

Kızlar selam bugün 15+5 günlük olduk. Kontrolümüz vardı bebişimizin cinsiyeti kesinleşti kız olacak 😊 12. Haftada kız gibi ama siz yine bir şey almayın bekleyin demişti doktorumuz. İsmi Gökçe olacak mesirmacunu mesirmacunu listeye ekleyebiliriz
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına nasip olsun :)

Back
X