2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ay o bende de başladı öne eğilme iptal, mesane doluysa hareket bile edemiyorum 😂😂 oturduğum ya da yattığım yerden yuvarlanma hareketiyle kalkıyorum daha şimdiden 😂😂
Hahahaha bu sabah ta ben zorlandım niyeyse diyorum daha erken yanii ama 150 gram bi bebe boyuda uzunsa eyvah yaniiogluşumm😀

Aşı takvimi şöyle hanımlar, kaç doz olduğunuz ve o doza göre ne kadar koruyacağı yazıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20240112_134408_Chrome.webp
    Screenshot_20240112_134408_Chrome.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 86
Yaa ben 2 gunde değişiyodum hani 5 tane aldım yetiyodu kusmazdı reflü yatağına yatırdığım için hep pek sıkintı olmadı 3 tane almıştım oda yenidoğan takim oda uzunlardan
Hee iyi o zaman ya 3-6 arasına yoğunlaşalım zaten yıkanır sürekli her şey

• Beğen
Reactions: Jou
Inş.cnm seninde güzel haberlerini bekliyoruz kalbini ferah tut bu arada hareketlerini hissediyomsn
Yok canım hissetmedim hiç.
Sadece geçen haftalarda karnım pıt pıt attı o kadar onunda bebeğin hareketleri olduğunu bilmiyorum tabi. Ondan sonra hiç yaşamadım.

Hadi ya ben de daha fazla yenidoğan almıyım o zaman. Çok sık değiştiriliyor mu mesela zıbınlar tulumlar gün içinde kaç kere kirlenip değişir tahmini 😳
Kızlar benim ilk dğumumda o kadar çok yenidoğan almışım ki çoğunu giydirmeden büyüdü tavsiyem 3 aylığa ağırlık vermeniz çok hızlı büyüyorlar

Kızlar benim ilk dğumumda o kadar çok yenidoğan almışım ki çoğunu giydirmeden büyüdü tavsiyem 3 aylığa ağırlık vermeniz çok hızlı büyüyorlar
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu gerçekten mesela atlet tarzı kolsuz zıbınlar alayım mı kat kat mı giydiricez nasıl olcak o iş haziran çok kafa karıştırıcı 🙈

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu gerçekten mesela atlet tarzı kolsuz zıbınlar alayım mı kat kat mı giydiricez nasıl olcak o iş haziran çok kafa karıştırıcı 🙈
Yok kat kat giydirilmez biz nasilsak onlarda öyle sıcaksa sıcak olacak onlarda tabi yaşadığınız bölgeye bağlı Haziran sıcak sonrası daha da sıcak

Back
X