- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.452
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #6.541
Ohh Maşallah ben daha bugün 17 oldumMerhabaaa 20+1 bugünikinci yarıya adımımı attım şükürler olsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh Maşallah ben daha bugün 17 oldumMerhabaaa 20+1 bugünikinci yarıya adımımı attım şükürler olsun
![]()
Benim bi arkadaşımda öyle şuan sırt ağrısı çoo berbat karın ağrısıyla sırt ağrısı kız da oluyo diyolar benim mesela belim ağrıyo kasığımda az oda normalBenim kusma değil de baştan beri karın ağrısı sırt ağrısı öyle![]()
Yok bee siz doğurcaksınızz
Yokyokk acemiye diyom kızzzYok bee siz doğurcaksınızz![]()
Benim de kız vallah ağrı oluyor korkutuyor ama yapıcam bir şey yokBenim bi arkadaşımda öyle şuan sırt ağrısı çoo berbat karın ağrısıyla sırt ağrısı kız da oluyo diyolar benim mesela belim ağrıyo kasığımda az oda normal
Bende bendeOhh Maşallah ben daha bugün 17 oldum![]()
Aa aynı mıyızzzBende bende![]()
ya ben bi gecelik buldum çok tatlı onu alacağım nasipse kuşum 500 küsur tl, uzun elbise şeklinde, ama birde alt üst takım alsam iyi olur sanki , hastaneden çıkarken rahat eşofman tarzı bir şeyler giyerim dedim nasipse
Ohaaa 3 bin 4 bin arası anne bebek takım falan mıı??? Ben normal pijama olarak baktım o zaman o kadar pahalı bi şey görmemiştim![]()
Korkutmasın kuzum doktoruna sordunmuBenim de kız vallah ağrı oluyor korkutuyor ama yapıcam bir şey yok
Pahalı diye düşünme gerçekten hamilelik ve lohusalık da gönlün bişey de kalmicak, sonra hep insan hatırlıyor bunu bilir bunu söylerim. Alabilecek durumun varsa, içinde kalmasin al kuzumSezaryen olursa gecelik normal olursa pijama takımı iyi oluyor diyorlar. Son ana kadar belli olmayabiliyor. E bi de şaftımız kaymış olacak oramı buramı kapatsın diye sabahlık da ekleyeyim diyorum. Hep 4’lü takım bakıyorum o yüzden. Bi de fotoğraf çekimi olursa şık olsun diyorum fiyat 3-4 e uçuyor iyice.
Lohusa sepetinde 706968 kodlu bi takım var. Onu istiyorum ama çok pahalı
Şunun gibi
Pahalı diye düşünme gerçekten hamilelik ve lohusalık da gönlün bişey de kalmicak, sonra hep insan hatırlıyor bunu bilir bunu söylerim. Alabilecek durumun varsa, içinde kalmasin al kuzum![]()
Normal canımm hormonal degisimlerden oluyoKızlar iyi akşamlar bir şey soracağım 2 gündür akşamları vajinamın kemiği ağrıyo sanki sağ taraf böyle içten içten ağrıyo. Sabah geçiyo. Böyle bir şey yaşayan var mı hiç ?
Benim öyle bide afedersiniz vajinadan gaz çıkışı oluyor oda normal miKızlar iyi akşamlar bir şey soracağım 2 gündür akşamları vajinamın kemiği ağrıyo sanki sağ taraf böyle içten içten ağrıyo. Sabah geçiyo. Böyle bir şey yaşayan var mı hiç ?
Ben net olarak geçen hafta hissetmeye başladım sen de bu haftaları “acaba” diyerek geçirirsin sonra aaa hiç durmuyo bu dersinOhh Maşallah ben daha bugün 17 oldum![]()
Hahah ben zaten mayıs annesi olucam büyük ihtimal ama içimden bir ses haziran diyor ben de doktorun dediği tarihten 9 gün sonra suni sancıyla doğmuşum kızım bana çektiyse siz benden önce doğurursunuzz
Ay bu çok güzelmiş bayıldım. Doğumun hemen sonrasında hiç bu kadar süslü olabileceğimi düşünmedim ama neden olmasınnnnSezaryen olursa gecelik normal olursa pijama takımı iyi oluyor diyorlar. Son ana kadar belli olmayabiliyor. E bi de şaftımız kaymış olacak oramı buramı kapatsın diye sabahlık da ekleyeyim diyorum. Hep 4’lü takım bakıyorum o yüzden. Bi de fotoğraf çekimi olursa şık olsun diyorum fiyat 3-4 e uçuyor iyice.
Lohusa sepetinde 706968 kodlu bi takım var. Onu istiyorum ama çok pahalı
Şunun gibi
Zaten başlarda sarıp sarmalamak gerekiyor dimi içi de kalın olursa bunalır çocukYok kat kat giydirilmez biz nasilsak onlarda öyle sıcaksa sıcak olacak onlarda tabi yaşadığınız bölgeye bağlı Haziran sıcak sonrası daha da sıcak