- 25 Ağustos 2019
- 62.513
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #6.601
Yaaaaa yerimmmm pespembe bi ev içine girecekkk oooyyyyGünaydınn jouuuu
Bir kızım oluyorrrrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaa yerimmmm pespembe bi ev içine girecekkk oooyyyyGünaydınn jouuuu
Bir kızım oluyorrrrr![]()
Hepimiz inşallah kendimiz ve bebeğimiz için en doğru yöntem hangisiyse o şekilde doğum yaparız :) ilk bebekte bu kadar erken sezaryene karar verilir mi bilmiyorum canım 21. Haftadayım bildiğim kadarıyla herhangi bir engel yok çok şükür, normal doğum olmasını dilerim. umarım gelişimini tamamlamış sağlıklı bir şekilde gelir aramıza bebeğim :) 40 Haftam bittiğinde haziran oluyor 40’ı aşan da çok duydum hangi ay olduğu önemli değil sağlıkla gelsinler yeter :))Bu arada bana doktorum sezeryan olduğum için tahmını doğum tarihini benım sormam üzerine söyledi. 17-20 hazıran arası. Şuan tam 16-3 üz. Büyük ihtimalle kurban bayramından sonra olur. Benım gbi bayram arifesinde doğuran baya 16 haftalık hamişler varız. Bazısı 20 haftada nasıl hepimiz hazıranda doğum ediyoruz onu pek anlamadım 40 hafta bıle beklesem ben hazrıan sonu olıyorum . 20. Haftada olanlar şayet sezeryansa bence mayısta bebişleri doğacaksezeryanda 38. Haftada doğuma alıyorlar. 38-5 en geç 39 u bekleyem hiç duymadım
Amin canım benimaminnnn canım maşallahhhh :)
Evettt Amin İnşallahhhhBir prenses dahaaaasağlıkla gelsin kuzucukk
![]()
EvettttYaaaaa yerimmmm pespembe bi ev içine girecekkk oooyyyy
HAdi gözünaydınn yaaa kuzumm simdi neler neler alcan vallahiiiEvettttHayırlısı ile İnşallahhh sonunda öğrendim bende uyku saatine denk gelmişiz dedi doktor uyuyormuş aa tamam dedim ya cinsiyeti sormaya gerek yok demekki öğrenemicez dedim ana sonra bir baktım demesin mi kızın oluyor gözün aydın ciddi misiniz dedim evet evett bir kız geliyor artık kız annesiyim diyebilirsin dedi
![]()
Ben de 16+5 ım cnm sezeryan olucak büyük ihtimal Allah nasip ederse banada dr ayın 14 u gibi yaparz dedi tam bayram arefesi yaniBu arada bana doktorum sezeryan olduğum için tahmını doğum tarihini benım sormam üzerine söyledi. 17-20 hazıran arası. Şuan tam 16-3 üz. Büyük ihtimalle kurban bayramından sonra olur. Benım gbi bayram arifesinde doğuran baya 16 haftalık hamişler varız. Bazısı 20 haftada nasıl hepimiz hazıranda doğum ediyoruz onu pek anlamadım 40 hafta bıle beklesem ben hazrıan sonu olıyorum . 20. Haftada olanlar şayet sezeryansa bence mayısta bebişleri doğacaksezeryanda 38. Haftada doğuma alıyorlar. 38-5 en geç 39 u bekleyem hiç duymadım
Ayyy çok heyecanlıyımmmHAdi gözünaydınn yaaa kuzumm simdi neler neler alcan vallahiii![]()
Kaç haftalıktııı jouu senin bebekkkHerkesin bebeleri hep vuruyormuş benim oğlan çok sessizz hiç vurduğu yok![]()
17Kaç haftalıktııı jouu senin bebekkk
Ne alacağını şasiriyorr insanAyyy çok heyecanlıyımmm![]()
Kız dur hissederiz hareketlerini bende hissetmedim dahaNe alacağını şasiriyorr insan