2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
IMG_2761.webp
Bize bundan lazım 😂😂😂

Kızlar merhabalar. Kıyagetle ılgili yazanalr var toplu olarak yazmak istedim 4. Doğumum olacak bende bırdaha bebiş düşünmediğim için ne var ne yok herşeyi vermiştim🙈 ufak ufak almaya başladım kızceme. İki tame. Çıft katlı müslin aldım iki tane de ince tek kat aldım. battaniye olarak yazın sıcağında penye battaneyeyle terlerler diye. Trantyoldan aldım zeypba diye bir siteden çok beğendim yumuşacık almak isteyenlere tabsiye edebilirim. Bir arkadaş yazmıştı ılk yenidoğam fazla almayın dıye bi yonden haklı bi yönden de bazı bebekler aşırı kusuyor ben kızımı günde beş altı kez deişirsim az kıyafetım olasydı başa çıkamayabılırdım. Yazın hemen kurur dıyeceksınız ama o halde hele evde başla çocuk da varsa biraz zor olabiliyor helekş teksenizz. En az bense 7-8 yalım alın gerisini -3-6 hatta bazı bebekler kılolu olabılıyor daha da büyük şeyleri bile giyebiliyor aldıpınız bir çol şey kenarda kalabılıyor. O yüzden de büyüme şekline göre geriaini almanızı tavsiye ederim . Biraz uzun oldu bilmem okunurmu 🙈

Bu arada bana doktorum sezeryan olduğum için tahmını doğum tarihini benım sormam üzerine söyledi. 17-20 hazıran arası. Şuan tam 16-3 üz. Büyük ihtimalle kurban bayramından sonra olur. Benım gbi bayram arifesinde doğuran baya 16 haftalık hamişler varız. Bazısı 20 haftada nasıl hepimiz hazıranda doğum ediyoruz onu pek anlamadım 40 hafta bıle beklesem ben hazrıan sonu olıyorum . 20. Haftada olanlar şayet sezeryansa bence mayısta bebişleri doğacak🙈 sezeryanda 38. Haftada doğuma alıyorlar. 38-5 en geç 39 u bekleyem hiç duymadım

Bu arada bana doktorum sezeryan olduğum için tahmını doğum tarihini benım sormam üzerine söyledi. 17-20 hazıran arası. Şuan tam 16-3 üz. Büyük ihtimalle kurban bayramından sonra olur. Benım gbi bayram arifesinde doğuran baya 16 haftalık hamişler varız. Bazısı 20 haftada nasıl hepimiz hazıranda doğum ediyoruz onu pek anlamadım 40 hafta bıle beklesem ben hazrıan sonu olıyorum . 20. Haftada olanlar şayet sezeryansa bence mayısta bebişleri doğacak🙈 sezeryanda 38. Haftada doğuma alıyorlar. 38-5 en geç 39 u bekleyem hiç duymadım
Hepimiz inşallah kendimiz ve bebeğimiz için en doğru yöntem hangisiyse o şekilde doğum yaparız :) ilk bebekte bu kadar erken sezaryene karar verilir mi bilmiyorum canım 21. Haftadayım bildiğim kadarıyla herhangi bir engel yok çok şükür, normal doğum olmasını dilerim. umarım gelişimini tamamlamış sağlıklı bir şekilde gelir aramıza bebeğim :) 40 Haftam bittiğinde haziran oluyor 40’ı aşan da çok duydum hangi ay olduğu önemli değil sağlıkla gelsinler yeter :))

Yaaaaa yerimmmm pespembe bi ev içine girecekkk oooyyyy
Evetttt🥲🌸 Hayırlısı ile İnşallahhh sonunda öğrendim bende uyku saatine denk gelmişiz dedi doktor uyuyormuş aa tamam dedim ya cinsiyeti sormaya gerek yok demekki öğrenemicez dedim ana sonra bir baktım demesin mi kızın oluyor gözün aydın ciddi misiniz dedim evet evett bir kız geliyor artık kız annesiyim diyebilirsin dedi😂🌸🙏

Evetttt🥲🌸 Hayırlısı ile İnşallahhh sonunda öğrendim bende uyku saatine denk gelmişiz dedi doktor uyuyormuş aa tamam dedim ya cinsiyeti sormaya gerek yok demekki öğrenemicez dedim ana sonra bir baktım demesin mi kızın oluyor gözün aydın ciddi misiniz dedim evet evett bir kız geliyor artık kız annesiyim diyebilirsin dedi😂🌸
HAdi gözünaydınn yaaa kuzumm simdi neler neler alcan vallahiii 😍😍

Herkesin bebeleri hep vuruyormuş benim oğlan çok sessizz hiç vurduğu yok:110:

Ben de 16+5 ım cnm sezeryan olucak büyük ihtimal Allah nasip ederse banada dr ayın 14 u gibi yaparz dedi tam bayram arefesi yani 🙈

Back
X