- 25 Ağustos 2019
- 62.515
- 120.041
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #6.701
Vallahiii kuzuuuayyyy duygulanıyorum böyle şeyler duyunca :)) maşallahhh paşam kendini belli etmeye başlıyor demek![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahiii kuzuuuayyyy duygulanıyorum böyle şeyler duyunca :)) maşallahhh paşam kendini belli etmeye başlıyor demek![]()
![]()
joucumm benımde detaylı kontrolum 8 subatta6 şubat bebeğimm enson ben herhalde![]()
Bende ozaman alcaktım randevu doluydujoucumm benımde detaylı kontrolum 8 subatta![]()
gecmıs olsun ciceğim dikjkat etGünnnoooooşşş kızlaaarrr
Dün aksam nevar ne yok kustumm tansiyonum çıktı uzandım o ara uyumuşum yarım saat ama çok halsizdim kendimde değildim sanırim kızartma ağır geldi bana toparlanamadımm
GÜne oğluşumun kafasını severek uyandımm
Sirt üstü durdum biraz gözümü açarken bi baktım sertleşti yuvarlak bi kafa elimle sevdim![]()
Sağoll bebegimmgecmıs olsun ciceğim dikjkat et
Oooooo kız heeee ev kız lar doldu taştı hee kızz maşaallahh yaaa baya birbirlerine destek olcaklarmesirmacunu canımm cinsiyetimiz belli oldu bu arada bir kızımız daha geliyor sağlıkla gelsin yavru kuşlarımızın hepsi
![]()
![]()
Jou senin kide oğlanmıs herhalde dimii tosarık geliyo desenee
![]()
hayırlı olsun canım aminnn sağlıkla gelsinler :)mesirmacunu canımm cinsiyetimiz belli oldu bu arada bir kızımız daha geliyor sağlıkla gelsin yavru kuşlarımızın hepsi
![]()
![]()
Jou senin kide oğlanmıs herhalde dimii tosarık geliyo desenee
![]()
aynen kuzum saglıklı sıhhatlı dogsunda 3 üz gibi büyürler inşallah ck sevındık hayatları boyunca hep cok iyi anlassınlar inşallahOooooo kız heeee ev kız lar doldu taştı hee kızz maşaallahh yaaa baya birbirlerine destek olcaklarevet canım benimki oğlan vallahii
tesekkür ederimhayırlı olsun canım aminnn sağlıkla gelsinler :)
YAaa maşaallahhhh sağlıcakla al kucağina kuzummaynen kuzum saglıklı sıhhatlı dogsunda 3 üz gibi büyürler inşallah ck sevındık hayatları boyunca hep cok iyi anlassınlar inşallah![]()
ben sırtüstü yatınca nefesim kesiliyor midem bulanıyor başım dönüyor ve daha bir sürü şeyler acemiiiKızlar benim bu yatış pozisyonlarıyla başım dertte.. sırt üstü çok rahat ediyorum ama artık haftam ilerledi zararı olursa diye içim el vermiyor. Yan yatınca da belim ve karnım rahatsız oluyor bir de hiç sevmem sürekli aynı pozisyonda uyumayı. Hamile yastığı şart oldu gibi, siz nasıl rahat ediyorsunuz??
ben yanlış hatırlamıyorsam 14+5 gibi folik asiti bırakıp multivitamine geçtim , ocean mummy kullanıyorum canım , birde akşamları magnezyum kullanıyorumKızlar merhaba dogumum normalde temmuz gibi ama sezaryen olduğum için haziran annesi oluyorum bende 14 +1 haftadayim kızlar folik asiti ne zaman biraktirdi doktorunuz bit de hangi takviyeli kullanıyorsunuz
Teşekkür ederim canım benim bende hala folik asit kuaniyorum da Dr bitince bırak dedi kutuda da var biraz dahaben yanlış hatırlamıyorsam 14+5 gibi folik asiti bırakıp multivitamine geçtim , ocean mummy kullanıyorum canım , birde akşamları magnezyum kullanıyorum
Ay gerçekten mi ben de dün yarı oturarak yatmak zorunda kaldım reflü gibi bi şey yaşadım çok rahatsız ediciydiben sırtüstü yatınca nefesim kesiliyor midem bulanıyor başım dönüyor ve daha bir sürü şeyler acemiiiben sağa ve sola rahat ediyorum ama tek sıkıntım soldan sağa dönemiyorum
eşimi tutup dönüyorum hahahah
ama sanki hamile yastığı olursa iyi olur gibi bende düşünüyorum
hahahah 36da filan tostoparlak olduğumu hayal ediyorum bendeAy gerçekten mi ben de dün yarı oturarak yatmak zorunda kaldım reflü gibi bi şey yaşadım çok rahatsız ediciydibelki çok dümdüz yattığın için öyle oluyordur ama boşver zaten önermiyorlar
hahhaha yaaa böyle şeylerde yalnız olmadığımı bilmek çok mutlu ediyor artık bugün başlıyorum spora beli kuvvetlendirmek lazım şimdiden böyleysekk yakında oturduğumuz yerden de kalkamıcaz
![]()
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişinnnKızlar merhaba dogumum normalde temmuz gibi ama sezaryen olduğum için haziran annesi oluyorum bende 14 +1 haftadayim kızlar folik asiti ne zaman biraktirdi doktorunuz bit de hangi takviyeli kullanıyorsunuz