2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Günnnoooooşşş kızlaaarrr 🥰🥰🥰

Dün aksam nevar ne yok kustumm tansiyonum çıktı uzandım o ara uyumuşum yarım saat ama çok halsizdim kendimde değildim sanırim kızartma ağır geldi bana toparlanamadımm

GÜne oğluşumun kafasını severek uyandımm🥺
Sirt üstü durdum biraz gözümü açarken bi baktım sertleşti yuvarlak bi kafa elimle sevdim🥺🥺🥲
gecmıs olsun ciceğim dikjkat et

• Amin
Reactions: Jou
mesirmacunu mesirmacunu canımm cinsiyetimiz belli oldu bu arada bir kızımız daha geliyor sağlıkla gelsin yavru kuşlarımızın hepsi :emir_bebek: :emir_bebek: Jou Jou senin kide oğlanmıs herhalde dimii tosarık geliyo desenee :KK68:

mesirmacunu mesirmacunu canımm cinsiyetimiz belli oldu bu arada bir kızımız daha geliyor sağlıkla gelsin yavru kuşlarımızın hepsi :emir_bebek: :emir_bebek: Jou Jou senin kide oğlanmıs herhalde dimii tosarık geliyo desenee :KK68:
Oooooo kız heeee ev kız lar doldu taştı hee kızz maşaallahh yaaa baya birbirlerine destek olcaklar 😍😍 evet canım benimki oğlan vallahii

Oooooo kız heeee ev kız lar doldu taştı hee kızz maşaallahh yaaa baya birbirlerine destek olcaklar 😍😍 evet canım benimki oğlan vallahii
aynen kuzum saglıklı sıhhatlı dogsunda 3 üz gibi büyürler inşallah ck sevındık hayatları boyunca hep cok iyi anlassınlar inşallah :KK68:

• Muhteşem
Kızlar benim bu yatış pozisyonlarıyla başım dertte.. sırt üstü çok rahat ediyorum ama artık haftam ilerledi zararı olursa diye içim el vermiyor. Yan yatınca da belim ve karnım rahatsız oluyor bir de hiç sevmem sürekli aynı pozisyonda uyumayı. Hamile yastığı şart oldu gibi, siz nasıl rahat ediyorsunuz??

• Beğen
Kızlar benim bu yatış pozisyonlarıyla başım dertte.. sırt üstü çok rahat ediyorum ama artık haftam ilerledi zararı olursa diye içim el vermiyor. Yan yatınca da belim ve karnım rahatsız oluyor bir de hiç sevmem sürekli aynı pozisyonda uyumayı. Hamile yastığı şart oldu gibi, siz nasıl rahat ediyorsunuz??
ben sırtüstü yatınca nefesim kesiliyor midem bulanıyor başım dönüyor ve daha bir sürü şeyler acemiii :halay: ben sağa ve sola rahat ediyorum ama tek sıkıntım soldan sağa dönemiyorum :KK49: eşimi tutup dönüyorum hahahah :KK76: ama sanki hamile yastığı olursa iyi olur gibi bende düşünüyorum

Kızlar merhaba dogumum normalde temmuz gibi ama sezaryen olduğum için haziran annesi oluyorum bende 14 +1 haftadayim kızlar folik asiti ne zaman biraktirdi doktorunuz bit de hangi takviyeli kullanıyorsunuz
ben yanlış hatırlamıyorsam 14+5 gibi folik asiti bırakıp multivitamine geçtim , ocean mummy kullanıyorum canım , birde akşamları magnezyum kullanıyorum

ben sırtüstü yatınca nefesim kesiliyor midem bulanıyor başım dönüyor ve daha bir sürü şeyler acemiii :halay: ben sağa ve sola rahat ediyorum ama tek sıkıntım soldan sağa dönemiyorum :KK49: eşimi tutup dönüyorum hahahah :KK76: ama sanki hamile yastığı olursa iyi olur gibi bende düşünüyorum
Ay gerçekten mi ben de dün yarı oturarak yatmak zorunda kaldım reflü gibi bi şey yaşadım çok rahatsız ediciydi 🤢 belki çok dümdüz yattığın için öyle oluyordur ama boşver zaten önermiyorlar 😂 hahhaha yaaa böyle şeylerde yalnız olmadığımı bilmek çok mutlu ediyor artık bugün başlıyorum spora beli kuvvetlendirmek lazım şimdiden böyleysekk yakında oturduğumuz yerden de kalkamıcaz 😂😂😂

Ay gerçekten mi ben de dün yarı oturarak yatmak zorunda kaldım reflü gibi bi şey yaşadım çok rahatsız ediciydi 🤢 belki çok dümdüz yattığın için öyle oluyordur ama boşver zaten önermiyorlar 😂 hahhaha yaaa böyle şeylerde yalnız olmadığımı bilmek çok mutlu ediyor artık bugün başlıyorum spora beli kuvvetlendirmek lazım şimdiden böyleysekk yakında oturduğumuz yerden de kalkamıcaz 😂😂😂
hahahah 36da filan tostoparlak olduğumu hayal ediyorum bende :skandal:sağ salim doğuralım kuzum bu aldıklarımız verilir artık bi şekilde :KK19: bide benim kardeşimin temmuzda düğünü varr düşüüüün :süslü:

Kızlar merhaba dogumum normalde temmuz gibi ama sezaryen olduğum için haziran annesi oluyorum bende 14 +1 haftadayim kızlar folik asiti ne zaman biraktirdi doktorunuz bit de hangi takviyeli kullanıyorsunuz
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişinnn 😍 almanyadayım burada bu konuda çok eksikler ya önemsemiyorlar ya umursamıyorlar ya da türkiyede fazla önemsenen bir konu ben çözemedim… kullandığım takviyede folik asit ve gerekli tüm vitaminler var canım 13. Haftadan doğuma hatta loğusalığa kadar kullanılabilir yazıyor. Doktorum bana onu bırak buna başla vs demedi. Benimki elenatal 2. Doktoruma gösterdim buna başladım diye süper dedi o kadar 😂😂

Back
X