Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    14
Hamilelikten önce sarımsağı çok seversim ama şimdi iğ
Ben ilk gebeliğimin ikiz olduğunu 10. Haftamda ögrendim. İlk gebeligimi ogrendigim vakitler de tek bebek görünüyordu. Ama ben rüyamda iki kez falan ikiz bebek gördüm. Kız olan sapsariydi. Sadece ten renkleri tutmadı 😅 kızım esmer.
Boş gebelik yaşadığım dönemde sadece kötü rüyalar gördüm. Bebek hiç görmedim.
Bu gebelikte de iki kere erkek çocuk gördüm. Aynı oğlum gibi hareketliydi. Sesleniyordum dikkat et diye 😅 ama nedense bu sefer kız hissediyorum. Allahu alem. Bakalım görecez 😅
Siz zaten çok sanslısınız. 1 kız 1 erko ile ödüllendirilmişsiniz. ❤️ hem ikiz hem 2 cinsiyet mükemmel olay 😍 Hayalimdi tutmadı. Neyse hayırlısı buymuş🙏🏻🙏🏻

Kızlar şu sarımsağı nasıl yiyorsunuz bende severdim ama şu an tahammülüm yok. 🥲

Bana da durduk yere tadı ve kokusu geldi. Uzun zamandır yemediğim bir şeydi hiç tahmin etmezdim
Ben asermedim ama o an pakette hepsi kokarken niyeyse o tek varmış gibi koktu😁 benim ilk aşerme olayım soğana olmuştu simdiyse midem bulanıyor sogandan. Sonra da masterchef oynarken biri turşu koydu aman Allah'ım kokusu tadı öyle bir burnumun direği sızladı ağzım sulandı ki kriz gibi geldi böyle yemezsem duramam gibi 😂 Allah tan annemlerde varmış bir tabak dolusu turşu yedim 😂 her markette olan seyi canım çekti yani 😂

Bu arada fetal için nevagen ile çalışan oldu mu? Fiyat olarak uygun geldi diğerlerine göre.
Bir de 11. Haftayı bekleyim mi sizce 10. Haftadayım şu an yaptırsam mı merak ediyorum :)
Ben nevagende yaptırdım 10+6da. Bir sorun yaşamadım. Sonuçlar da iyi geldi çok şükür

Bu arada fetal için nevagen ile çalışan oldu mu? Fiyat olarak uygun geldi diğerlerine göre.
Bir de 11. Haftayı bekleyim mi sizce 10. Haftadayım şu an yaptırsam mı merak ediyorum :)
Bence mutlaka 11 i bekleyin ben 11+4 gibi yaptırmıştım bebek dna sı anne kanına 11. Haftadan itibaren geçiyormuş o yüzden tekrarlatma ihtimalleri oluyormuş, garanti olsun yorulmayın🌸

Bana da durduk yere tadı ve kokusu geldi. Uzun zamandır yemediğim bir şeydi hiç tahmin etmezdim
Ben 7-8 aydır hiç jelibon yemedim en son yılbaşında yedim sanırım:) 2-3 gün önce canım bir anda ayıcıklı olan jelibonlardan çekti şaka gibi okuyunca şaşırdım bu kadar benzer şeyler yaşamamıza:) alıp yemedim ama aklımda alıcam en yakın zamanda

Ben asermedim ama o an pakette hepsi kokarken niyeyse o tek varmış gibi koktu😁 benim ilk aşerme olayım soğana olmuştu simdiyse midem bulanıyor sogandan. Sonra da masterchef oynarken biri turşu koydu aman Allah'ım kokusu tadı öyle bir burnumun direği sızladı ağzım sulandı ki kriz gibi geldi böyle yemezsem duramam gibi 😂 Allah tan annemlerde varmış bir tabak dolusu turşu yedim 😂 her markette olan seyi canım çekti yani 😂
Masterchef aşırı acıktırıyor, orda gördüğüm yemeklerden aşırı canım çekenleri liste yaptım tek tek bulup yiorum ahahah valla izlemeyi bırakıcam yakında gece gece😂

Hamilelikten önce sarımsağı çok seversim ama şimdi iğ

Siz zaten çok sanslısınız. 1 kız 1 erko ile ödüllendirilmişsiniz. ❤️ hem ikiz hem 2 cinsiyet mükemmel olay 😍 Hayalimdi tutmadı. Neyse hayırlısı buymuş🙏🏻🙏🏻
Sağolasın. Rabbim herkesin gönlüne göre versin 🤲🤲😊

Kilo almaya sebep olsun istemem ama benim iştahsızlığım günün ilk yarısında çok daha fazla oluyordu. Uyumadan önce bi şeyler yiyip yatarsam sabah daha rahat ediyordum.

Hanımlar bitki cayı iciyormusunuz canım istiyor ama ne icsem bilemiyorum, tüp bebek yaptırdığımda gecen sene icmememi söylemişlerdi transferden sonra insanın ara sıra canı cekiyor bişeyler icmeyi. Aranızda icenler var mı

Hanımlar bitki cayı iciyormusunuz canım istiyor ama ne icsem bilemiyorum, tüp bebek yaptırdığımda gecen sene icmememi söylemişlerdi transferden sonra insanın ara sıra canı cekiyor bişeyler icmeyi. Aranızda icenler var mı
Ben bayılırdım bitki çaylarına. Alıp alıp duruyorum chat gpt hiçbirini içmeme izin vermiyor 😅

Merhaba Hanımlar 😍 Hepimize kolay ve sağlıklı bir gebelik diliyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲

Ben 12. haftada perinatologda detaylı ultrason ve 2’li test yaptıracağım. Aslında 2’li test yaptırmayıp fetal dna testi yaptıracaktım ama ücretin içindeymiş. O yüzden yapılsın dedim. Sorum şu: 13. hafta itibariyle fetal dna testi yaptırırsam geç kalmış olur muyum sizce?

Ben bayılırdım bitki çaylarına. Alıp alıp duruyorum chat gpt hiçbirini içmeme izin vermiyor 😅
Ben çok aramam ama bayadır cayda icmiyorum canım bişeyler istiyor bugünde biraz boğazım da bişey var gibi şiş gibi bişey rahatsız ediyor cay iceyim bari dedim dayanamadım poşet cay yaptım kendime bazı caylar zararlımış aman ona göre iceriz bizde 😂

Ben 7-8 aydır hiç jelibon yemedim en son yılbaşında yedim sanırım:) 2-3 gün önce canım bir anda ayıcıklı olan jelibonlardan çekti şaka gibi okuyunca şaşırdım bu kadar benzer şeyler yaşamamıza:) alıp yemedim ama aklımda alıcam en yakın zamanda
Aman aman ben dayanamadım bir sürü yedim sonra da karnım ağrıdı. O ağrı benzemesin de 😄 afiyet olsun şimdiden

Back
X