- 25 Ağustos 2019
- 62.522
- 120.070
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #6.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer önceden konuşulup anne bak ben bakamam siz bana yardımcı olursanız bu sorumluluğa giriyorum denilmediyse ( ki çok saçma bişeyPeki kayınvalidesi çocuğuna bakmıyor diye laf edip kinlenenlere ne diyorsun? Sanki mecburayrıca bebeğimin bana ihtiyacı var, dünyaya gelmesi için onun rızasını almıyorum, bir de kendime ayıracak zamanım kalmadı, yoruluyorum vs. diye şikayet mi edeceğim
valla şimdi çocuk sorumluluğu nedir bilmeden bol keseden sallıyor gibi konuşmak istemem ama mümkünse benim çocuğuma benden başka kimse bakmasın, kendime ait bir hayatım kalmasa da olur, onun bana ihtiyacı var benim ona
![]()
Ay jouu yazmaz olur muyum, sondan başladım mesajları cevaplamayaCanımm sezaryen olursan inanki çok zor bi süreç ailen yemek edicek biri temizlicek geceleri saat başı bebeği eline veericek emzirceksin normal doğumda aynı bir süreç oluyor hepsini tekbaşına eşin yapabilirmi hani yapabilirse süperr yanii varsa öyle baya tecrübeleri
Inanki bende öyleydimm ama tekbaşına eşim yapamıcağı belliymiş sonradan evi tozlar alındı annem benle ilgilendi kaynanam yemek yaptı gerçekten rahat bi dönemdi 1 hafta kalır sonra dersin ben iyiyim bundan sonrasını ben hallederim dersin inanki o ilkhafta kontroller oluyo yami tabiiki sen bilirsin![]()
Vururummm seniiiiiAy jouu yazmaz olur muyum, sondan başladım mesajları cevaplamayaçok haklısın sezeryan çok farklı bir süreç açıkçası. Bir de senin çocuğun vardı bir tane daha
maşallah sağlıkla büyüsünler inşallah. Ya bu noktada da şöyle düşünüyorum eşin gerçekten yapmak zorunda olmasa ne zamana kadar yapmayacak. Eninde sonunda kalkıp bir çorba koyar en azından. Ev işleri de bir hafta olmayıversin. O aşamada benim evime gelecek çok kişi yok ama geleceklerse de evimin tozuna bakmayıversinler. Ama gerçekten çok anlayışlı anne kayınvalideyle tabi çok güzel geçer süreç neden çağırmamazlık olsun ki. Allah ilişkinizi bozmasın
![]()
Benimkide sabah attı amaaa sana cimcime diyoki nediyon anneeeyyyyyAyy demin yazdıklarımdan sonra benim cimcimem tekme atmaya basladıı![]()
Bizim evde yemekleri normal zaman da da eşim yapıyorVururummm seniiiii
Öylee vallahaa bende senin gibiydimm kimse gelmesin eşimle ben başbasa bakmak istiyordumm annem alındı halimden anlamadı anooovvvv gell baştan toparla durumu şimdibeni bitirdii kafasında kuruntuları hele
Eve geleceklersede lohusadan sonra gelirler inşaallahh o haliyle insanlarla ilgilenmekte zor vallahaa benim herkesten uzakk evime geldiler takı takıp sonra gittilerr 5çayı bile etmemistim yada gelenler öyle beklentiside yoktuu yanii amaann lohusa olmakta cok zorr bee kuzu arabası olan geldii olamayanda biz bayramda gittik oyle taktılarr acaba diyorum 2ciyede takan olurmukocanda yemek faslı ediyorsaa iyi benimki yemek degilde kahvaltıdan anlar ençok
![]()
Aaa daha ne ozamannBizim evde yemekleri normal zaman da da eşim yapıyorben çok sevmiyordum pişirmeyi, hamilelikten sonra bulantı koku hassasiyeti derken hepten dayanamıyorum.
Aileler kendi istedikleri gibi olsun istiyorlar ama bizim de bir hayatımız varDediğim gibi bizim avantajımız olduğumuz şehirde akraba falan olmaması ve doğumun bayrama denk gelmesi
Memlekette olsaydık bize gelen giden eksik olmazdı büyük ihtimalle
Begendi yazdıklarımı galibaBenimkide sabah attı amaaa sana cimcime diyoki nediyon anneeeyyyyy![]()
Hee kuzzz çok biliyo ya şimdidennBegendi yazdıklarımı galiba![]()
Oo ben şimdiden öğrettim onuHee kuzzz çok biliyo ya şimdidenn![]()
Ayy çok benzer durumlarımız. Hangi şehirdesin canım?Bizim evde yemekleri normal zaman da da eşim yapıyorben çok sevmiyordum pişirmeyi, hamilelikten sonra bulantı koku hassasiyeti derken hepten dayanamıyorum.
Aileler kendi istedikleri gibi olsun istiyorlar ama bizim de bir hayatımız varDediğim gibi bizim avantajımız olduğumuz şehirde akraba falan olmaması ve doğumun bayrama denk gelmesi
Memlekette olsaydık bize gelen giden eksik olmazdı büyük ihtimalle
Bizim şuan için tam bayramın birinci günü görünüyorAaa daha ne ozamann
Ayyy dimii bayrama denk geliyorsun bayaa
Benimde bayramdan sonra gözüküyorr amaa ben 6 6 2024 de doğurmayı düsünüyorum tabii allah nasip ederse gelişimi boyu kilosu tamsa
Ben Kocaeli darıcadayım. Sen neredesiin?Ayy çok benzer durumlarımız. Hangi şehirdesin canım?
Ben de böyle düşünüyorum ama doğum zamanı gelmeyin diyemem maalesef. İki tarafın da ilk torunu, gelsinler görsünler isterim. Ama mümkün olduğunca bir şeylerin dışında kalmalarını sağlamayı umuyorum. Yani müdahale etme, eleştirme vs durumlarını yönetmek umarım düşündüğüm kadar zor olmaz.Yok doğuma girmek değil de, aileleri ilk birkaç hafta çağırmak istemiyorum. Açıkçası o hassas dönemde bebeğimize eşimle birlikte alışmak istiyorum. Bebeğin sorumluluğunu da kayınvalidem ya da annem değil eşim benimle paylaşsın istiyorum. İki tarafla da problemimiz yok. Ama takdir edersiniz ki lohusalık hassas bir süreç ve bazen çok iyi niyetle yapılan yorumlar bile üsluptan vs üzücü olabiliyor. Bu yüzden bu süreci eşimle geçirmek istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim![]()
Ankara'dayım ben deBen Kocaeli darıcadayım. Sen neredesiin?
Haha evettBizim şuan için tam bayramın birinci günü görünüyortabi ne zaman ne olur Allah bilir. Ay inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi de mühim değil yaa
Tabii analarr bilirrOo ben şimdiden öğrettim onuannem ne derse doğrudur diyo
jouuuuTabii analarr bilirr![]()