2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Gittim canım gaz sancısı dedi bir de bebek böbreklere baskı yapıyormuş o ağrı da varmış hem gaz hem böbrek ağrısı bu kadar etkilemiş erken doğum falan gibi bir şey yokmuş çok şükür magnezyum yazdı
şımarıkkk böbreklerinde ne işi varmış heleee :KK70: iyi olmanıza çok sevindim kuzum

Kızlar normal doğum yapmayı düşünenler ebeyle çalışmayı düşünüyor musunuz? Bugün sordum istanbulda çok bilindik bir yere. Popüler bir ebesi var doğumda destek 20 bin, diğer ebeler 10 bin. Doğum öncesi eğitim isterseniz 8000 diğerleri 5000. Zaten normal doğumdan korkuyordum iyice soğudum😂
Ben doğumdan birkaç gün sonra evde 2-3 gün hemşire desteği almayı düşünüyorum. Emzirme, yıkama, uyutma için. Hastaneden sonra evde anne, görümce, akraba falan pek görmek istemeyebilirim ilk etapta biliyorum kendimi🙈

Kızlar normal doğum yapmayı düşünenler ebeyle çalışmayı düşünüyor musunuz? Bugün sordum istanbulda çok bilindik bir yere. Popüler bir ebesi var doğumda destek 20 bin, diğer ebeler 10 bin. Doğum öncesi eğitim isterseniz 8000 diğerleri 5000. Zaten normal doğumdan korkuyordum iyice soğudum😂
Ben doğumdan birkaç gün sonra evde 2-3 gün hemşire desteği almayı düşünüyorum. Emzirme, yıkama, uyutma için. Hastaneden sonra evde anne, görümce, akraba falan pek görmek istemeyebilirim ilk etapta biliyorum kendimi🙈
Durumun varsa senin için de kolay bi gün olur kızzz gorumcelerin annen kayinvaliden gelirse elbetki karışacaklarr birsey diyecekler sen cinnet geçiriceksin lohusa gunündenn varsa imkanın evinde destekçi bi eben güzel olur

Durumun varsa senin için de kolay bi gün olur kızzz gorumcelerin annen kayinvaliden gelirse elbetki karışacaklarr birsey diyecekler sen cinnet geçiriceksin lohusa gunündenn varsa imkanın evinde destekçi bi eben güzel olur
Evet canım o yüzden yardım için en azından oturtana kadar ebe veya hemşire düşünüyorum evde. Bana emzirmeyi öğretsin, yıkamayı göstersin vs. Psikolojik olarak rahatlarım

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kızlar analık ödeneği için rapor 32.haftanın başında alınıyor diye biliyorum fakat aklıma takıldı erken doğum yapanlar nasıl alıyor biliyor musunuz?

Back
X