2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ankara'dayım ben de :anneadayı: Burada yaşayan hiç akrabamız yok ama ara sıra bayram seyran gelen var. Bakalım bayram diye bu tarafta olan eden olacak mı? Ben pek gelinmesini istemiyorum ama...
Ramazan olsa millet belki gezer ama kurban bayramında pek sanmıyorum yaa 😊 inşallah her şey istediğinizden çok daha güzel olur

Diyeceğim o ki zaten bize tamamen bağlı oldukları yıl sayısı sınırlı, onu da sızlanmakla geçirmeyi hiç düşünmüyorum inşallah, yine diyorum büyük konuşmak istemem 🙏🏻
yazdıklarının hepsine katılıyorum onu birine bırakıp kendi hayatıma bakmayı bırak ayrı kalmak zorunda kalırım diye aklım çıkıyor. Annelik duygusu herkeste bir olmuyor galiba buna kanaat getirdim. Kimi kendini her şeyden daha çok önemsiyor. Bizim içimizden gelen duygular daha anaç karakterimiz anneliğe daha uygun belki de 🥹🥰

Annem turkiyede🥲 vize almasi problem gibi duruyor ama yine de sansimizi deneyecegiz. Annem gelemezse de esimin teyzesi gelecek, kayinvalidem yok😐 ya tabii ki birinin gelmesi bile yeter o surecte🥹 hayirlisi artik…
Ay o zaman vize için sağlam güvenilir bir ajanstan destek almak iyi olabilir onlar neyi nasıl yapmak gerektiğini daha iyi biliyordur sonuçta özel bir durum aile ziyareti vizesi gibi bir şey olacak davet de yapıcaksın yani turist vizesi gibi çıkması zor olmaz bence ya 🙄 ben de çok isterim gelse keşke ama o kadar maliyetli ki baştan sona yani kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum yaz sonu biz türkiyeye gideriz diye düşünüyoruz o yüzden gündeme getirmiyorum yoksa yapılabilecek bir şeyyy

Ay o zaman vize için sağlam güvenilir bir ajanstan destek almak iyi olabilir onlar neyi nasıl yapmak gerektiğini daha iyi biliyordur sonuçta özel bir durum aile ziyareti vizesi gibi bir şey olacak davet de yapıcaksın yani turist vizesi gibi çıkması zor olmaz bence ya 🙄 ben de çok isterim gelse keşke ama o kadar maliyetli ki baştan sona yani kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum yaz sonu biz türkiyeye gideriz diye düşünüyoruz o yüzden gündeme getirmiyorum yoksa yapılabilecek bir şeyyy
Bi de turkiyeye bebeyle gitmesi var🥲 ben de ekim gibi gideriz diye dusunuyorum bebek biraz daha ele avuca gelince ama esime kalsa cocuk ergenlige girene kadar ucaga bindirmeyecek oyle korkuyor bebekle ucak yolculugundan😂😂

Eğer önceden konuşulup anne bak ben bakamam siz bana yardımcı olursanız bu sorumluluğa giriyorum denilmediyse ( ki çok saçma bişey 😂 böyle bişey denilir mi gerçekten 🤣) kimse kimseye bakmak zorunda değil. Yurt dışında çok görüyorum bizim anne kayınvalidelerimizin torun baktığı yaşlarda, çatır çutur ülke geziyorlar. Aynen söylediğiniz gibi, çocuğun bize bizim de ona ihtiyacımız var. Aileler daha çok ev işleri, yemek düzen gibi noktalarda yardımcı olsa süper olur. Ama aileler sen cahilsin, ayağına kalın giy, çocuk üşür, ay bilemezsin dikkat et gibi yaklaşımlarla kadının psikolojisini mahvediyorlar gerçekten. Mükemmel pozitif doğum hikayesi olan kadınları bir hafta sonra kontrolde tüm özgüveni sıfır olmuş şekilde görüyoruz. Gerçekten çok üzücü 🙃
Offf gerçekten mantık dışı hurafelere veya eski geleneklere de tahammülüm yok, kayınvalidem bir kere senin canın çekmese de çocuğun canı çeker derler diyip sucuk yedirmeye kalktı. Eğer rahatsız olduğum bir şey olursa eşime söylerim o iletir diye düşünüyorum. Dışarıdan neye maruz kalırsak kalalım kendimize gelmek için burada birbirimize destek verelim kızlar, biz özgüvenimizi hiç kaybetmeyelim 💪🏻😂

jouuuu

Arkadaşlar tercih ettikleri bebek deterjanı sabunu bezi ıslak mendili ne varsa işte söyleseler bizede fikir olur almaya başlayacağımda. Çalışırken alayım diyorum😂
BEn öncellikle ıslak mendil uni baby kullanıyorum
Şampuanı dalin kullanıyorum ama uni baby e geçmeyi düşünüyorum
Bezi de prima alıyorum ciddi anlamda beni batırdı😅😅 hangisi iyi bilmiyorum herseyine kullandım kızıma hep sızdırdı çok yoruldum yaa sleepy natural iyi diyolar
Heyyyooo jouu sess veeeerrr
Joun seni yerrr bitirirrr🤣🤣🤣🤣

Bi de turkiyeye bebeyle gitmesi var🥲 ben de ekim gibi gideriz diye dusunuyorum bebek biraz daha ele avuca gelince ama esime kalsa cocuk ergenlige girene kadar ucaga bindirmeyecek oyle korkuyor bebekle ucak yolculugundan😂😂
Aynen ben de eylül sonu ekim gibi diyorum. Hahaha evett tam macera ama uçakla en azından 2 buçuk saatte olup bitecekk, biz bir de arabayla gitmeyi düşünüyoruz hahaha 🫣😂

Offf gerçekten mantık dışı hurafelere veya eski geleneklere de tahammülüm yok, kayınvalidem bir kere senin canın çekmese de çocuğun canı çeker derler diyip sucuk yedirmeye kalktı. Eğer rahatsız olduğum bir şey olursa eşime söylerim o iletir diye düşünüyorum. Dışarıdan neye maruz kalırsak kalalım kendimize gelmek için burada birbirimize destek verelim kızlar, biz özgüvenimizi hiç kaybetmeyelim 💪🏻😂
Hayır kendi zamanlarında bilmiyorlarmış neyse de bu zamanda sucuk mu gerçekten 🙄 Kızlar hepimiz bilinçliyiz diye düşünüyorum ama hamilelik zamanı dışında bile en kalitelisi olmak dahil tüketmeyelim öyle şeyler. Botulinum olmamak için içine mecburen nitrit nitrat tuzu koyuyorlar ve araştırmalar gösteriyor ki nitrit nitrat tuzları uzun dönem tüketimde kanserle ilişkili 😶

Eşle diyalog o kadar önemli ki. Ben de hep bişey olduğunda eşimle konuşurum, o arayı bulur uygun bir dille karşı tarafa iletir. Bence bu süreçte yapılacak en güzel yatırımlardan bir tanesi eşle arayı iyi tutmak. En büyük destekçilerimiz onlar 🥹

BEn öncellikle ıslak mendil uni baby kullanıyorum
Şampuanı dalin kullanıyorum ama uni baby e geçmeyi düşünüyorum
Bezi de prima alıyorum ciddi anlamda beni batırdı😅😅 hangisi iyi bilmiyorum herseyine kullandım kızıma hep sızdırdı çok yoruldum yaa sleepy natural iyi diyolar

Joun seni yerrr bitirirrr🤣🤣🤣🤣
Tamamdırre teşekkür ederimmm😂😂

• Komik
Reactions: Jou
Gittim canım gaz sancısı dedi bir de bebek böbreklere baskı yapıyormuş o ağrı da varmış hem gaz hem böbrek ağrısı bu kadar etkilemiş erken doğum falan gibi bir şey yokmuş çok şükür magnezyum yazdı
Aayy bak tahmin ettiğik gibi magnezyum eksikliği olabilir demistim kızımdada ben yaşamıştım onu amaanınn çok şükürr

Back
X