2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
uykusuz her geceeeee , bu soğuk kahvedeeeeee şarkısı ile birlikte mayıstan itibaren gece 2-5 arası konuşmalarımız artacak gibi hissediyorum hhhaahha :ıslık: ayyy sabırsızlanıyorum o günlere birdeeee :rolleyes:

yastığı deneyimleyince görüşlerini bizimle de paylaşır mısın kuzum?
Hahahah hepimiz birer gece kuşuna dönüşücezz 🙈💕💕💕

Tabii ki canım, bir de emniyet kemeri sipariş ettim artık tedirgin oluyorum belime takmak istemiyorum. Çisem Çakır’ın hamileliği kolaylaştıran 4 ürün videosunda gördüm, bu yastıklardan da bahsediyor bir bakabilirsiniz 😘😘

Yani bence var çünkü nefes egzersizleri özellikle epey önem veriyor normal doğum düşünenler için çok önemli bu. Ben kendimi günlük hayatta da rahat hissediyorum
Aynen bende videolarını yapıyorum cidden o bile iyi geliyor bende rahatım çok şükür ki normal doğumda nefes en önemlisi

Hahahah hepimiz birer gece kuşuna dönüşücezz 🙈💕💕💕

Tabii ki canım, bir de emniyet kemeri sipariş ettim artık tedirgin oluyorum belime takmak istemiyorum. Çisem Çakır’ın hamileliği kolaylaştıran 4 ürün videosunda gördüm, bu yastıklardan da bahsediyor bir bakabilirsiniz 😘😘
emniyet kemeri 1,5 aydır bende kullanıyorum acemim , her gün işim dolayısıyla 30 km yol gidiyorum . benim için büyük kolaylık oldu , bende internetten almıştım. videoya bakacağım teşekkürlerr

Maşallah iki gündür güzel uyuyorum kızlar, hatta eşime söyledim dün çok iyi uyudum iki kere kalktım diye, anlam veremedi tabi normalde en az 5 kere kalktığım için 2 bana göre mükemmel uyku 😂😂 yastığımın arkasına destek koydum, bir de hamile yastığım daha gelmedi (buraya attığım tarzda aldım) şimdilik belime sırtıma destek olsun diye arkama bir yastık, gerekirse bacak arama bir yastık koyuyorum, yatak rahatlaşınca uyku bölünmelerim çok azaldı, deneyinnn

Uykusuz gecelere hazırlık konusunda yüzde yüz katılıyorum eylülden beri kesintisiz uyuduğum bir gecem yok, olsundu 😂❤️
Uykunun en tatli yerinde bi de cisim gelmese harika olacak😂😂 3 saatte bir mesaneme kufur ederek kalkiyorum yataktan😤🤣

bende öyle çiş molaları yok kızlar yaa akşam yatarken yapıyorum bi daha saat 6 da filan geliyor :KK75:

• Komik
Reactions: Jou
Azcık bişi enjekte ediyorlar ben bakmıştım :KK73: bişi olmaz dimi demiştim ebeye ,hiç bişey olanı görmedim sağlık bakanlığı izin vermez öyle olsa demişti, bende yok bana değil bebeğe bişey olmasın demiştim , annelik yükleniyor hadi bakalım diye gülüşmüştük :)) banaaynı gün sıcak duş alma dedi ben aşı olduğumu unutup duşa bile girmiştim öyle acımadı maşallah :KK6:
Benim yavastan kol ağırlasmaya basladı 😄😄

• Komik
Reactions: Jou
Kayinvalidedir ne derse kabahattir🤣🤣 bos ver kuzum tm anne ok de kapat konuyu🤓
Ama kızdım yani sürekli herkeste bir kilo dayatması aldıgım kilo da 3 kilo, bi de gündüz ne yaptıgımı nerden biliyosun da uyuma diyo demekki ihtiyacım var ki uyumusum 😄 sabah 7 bucukta uyandım aynen balda olsa acı 😄😄😄😄😄😄😄

Kizlar insallah haziranda bebisler dunyaya gelince kundak yapabilecek miyiz?? Yani mantiken hava cok sicak olacak ben yapmama taraftariyim ama annemi durduramiyorum kundaklar, muslin ortuler🤣 tecrubeli yaz annesi varsa aydinlatsin lutfenn🙏🏼

Back
X