2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ay simdi kayınvalidem aradı normalde iyi kadın ama uyuodum ben de dedim, he cok uyuma kilo alırsın dio alırsam alırım sanane ya diyemedim, ben mi abartıyorum suan bilemedim kime ne ya
Odaa diyeceği tuttu siniden kilo alsam oglunu boşaltcakmöı🤣🤣🤣🤣🤣

Ama kızdım yani sürekli herkeste bir kilo dayatması aldıgım kilo da 3 kilo, bi de gündüz ne yaptıgımı nerden biliyosun da uyuma diyo demekki ihtiyacım var ki uyumusum 😄 sabah 7 bucukta uyandım aynen balda olsa acı 😄😄😄😄😄😄😄
Konusmak icin konusmus istee yaslilar boyledir🥲 3 kilo ne yaaa ben 6yi gecmeye basladim benimkiler de esim dahil az yedigimi soyluyor herkes bi ayri degisik🤣

Kizlar insallah haziranda bebisler dunyaya gelince kundak yapabilecek miyiz?? Yani mantiken hava cok sicak olacak ben yapmama taraftariyim ama annemi durduramiyorum kundaklar, muslin ortuler🤣 tecrubeli yaz annesi varsa aydinlatsin lutfenn🙏🏼
YApmamakla tarafrarıyım iyi değill genede bi denedim ama kızım hiç istemedi duruyo öyle müslin falan tabi çok ihtiyaç ama kundak çok gereksizz dersin🤣🤣

Kızlar bi de sizde de var mı, ben şimdiden cocugumuzu kimseyle paylasamayacak gibiyim, eşim hariç tabi, ama diger karısmak isteyenlere hemen müdahale ediyolar gibi hissedip savunmaya geçiyorum içimden, kimseye bi şey dediğim yok ama icgüdüsel bir koruma geliştirdim, her seye kendim karar vermek istiyorum

Kizlar insallah haziranda bebisler dunyaya gelince kundak yapabilecek miyiz?? Yani mantiken hava cok sicak olacak ben yapmama taraftariyim ama annemi durduramiyorum kundaklar, muslin ortuler🤣 tecrubeli yaz annesi varsa aydinlatsin lutfenn🙏🏼
evet benim annemde öyle, saracaaaağğmm diyip duruyor 3 tane müslin almış skdfjjghjk

Kızlar bi de sizde de var mı, ben şimdiden cocugumuzu kimseyle paylasamayacak gibiyim, eşim hariç tabi, ama diger karısmak isteyenlere hemen müdahale ediyolar gibi hissedip savunmaya geçiyorum içimden, kimseye bi şey dediğim yok ama icgüdüsel bir koruma geliştirdim, her seye kendim karar vermek istiyorum
bende şimdiden kıskanıyorum sanırım yaaa o_O

bende şimdiden kıskanıyorum sanırım yaaa o_O
Evet mesela gecen kayınvalidem ben kızımı kimseye ezdirtmem dedi, kızım dedi benim kızımaaaaaa hdhdhdhdhdjdhjsjdjsjsjsjs özellikle ona karsı oluyor kendi annem dediginde öyle hissetmiyorum ama annem uzakta, eşiminkiler yakında olunca sanki cocugum onlara daha yakın olacakmıs, her seyine bunlar karar verecekmis gibi hissediyorum ama aslaaaa izin vermemmm

Back
X