2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bu arabadan alan varmı acaba. İndirimli bir arabadan bahsedenler vardı bumuydu acaba

Kızlar bir şey soracağım şuan 21+1 deyim fakat damak tadım hala eskisi gibi değil mesela çay ve kahve içmeyi hiç istemiyorum eskiden çok severdim ki bu iyi bir şey belki şuan için ama var mı böyle olan aranızda böyle kalmaz geçer dimi en azından doğumdan sonra

Reactions: Jou
Ay canım kızlar ya az bı darlandım kendımı mı dolduruyorum bılmıyorum da ,bana bı yardımcı olun burda anlatıyım dedım suan benı enıyı sız anlarsınız hormonlar malumsımdı kalabalık bı aıle toplantısından geldım gorumcem kendı doktorunu övdü durduk yere ay ıste adam her ne dedıyse tam bildi dogru cıktı bebekte dedı,yenı dogum yaptı eylulde sonra teyzesının kızı da bak kız cocuk hemen bılınmez benı kastederek hemen anladı onu dedi, ordan kvaldem yok nerde hemen anladı 5 aydı dedı gorumcemden ıcın 3 ayda soyledı dedı bende ne bes ayı canım sende 16 haftalıktı yani oda onceden de soylerdi de aldırırlar fılan dıye doktorlar soylemıyor hemfe bızımkı cok hareketlı arada da 1 aysonra gıttıgımız ıcın 16 hafta olmus oldu yoksa arada yıne gıtsek soyluycektı dedım. Ama az soyledım gıbı geldı eve geldım ıcım ıcımı yedı suan.

Canım olabılıyor doguma kadar bıle devam edıyor bazı yıyceklerden tıksıntı gelıyor sıkma canını

Bende de akıntı durumu oluyor canım hatta ıdrarım kacmıs gıbı hıssedıuorum gıdıp bakıyorum akıntı gelmıs oluyor. Ama renksız sekılde heralde senın ama bıkac damlaysa endıselenme canım. Renksız veya acık renk olabılır dıye okumustum

Benimki su gibiydi canım cok akışkandı ondan korktum

Bazen doğumdan sonra geçiyor bazen hep kalıyor umarım gecicidir

Var canım banada oluyorrr olsun daha iyiii doğumdannsonra düzene girerr

Kızlar şu 24'e kadar süresi olan ultrason bir türlü randevu bulamadım ya ne zaman girsem randevu yok şu an 20 haftalık yani en az 24'e kadar gitmem gerekiyor ama Zeynep kamil'de kesinlikle bulamıyorum
Tatlım saat 9.57 ye alarm kur saat tam 10 da gir randevu oluyor ama hızlı hareket etmen lazım 2 dakika içinde bitiyor

Gecer canim bi tanidigim da senin gibi hamileligi boyunca kahve icemezdi cok sevmesine ragmen. Ben de ilk basta kokusundan bile tiksiniyodum ama 12. Haftadan sonra cok guzel gelmeye basladi tadi da kokusu da ama gel gor ki icmem yasak demirden dolayi sabrediyorumm

Erkek

Kurulandıktan sonra geldi canım cok degildi damla damlaydı suan bi sey yok bi sorayım tamam
Benimde hep peceteye geliyor sabah kalktigimda hatta sabahda wc ye otururken geldi damla damla ic camasirima ben progeston fitil kullaniyorum ona bagliyorum sen kullaniyormusun fitil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…