- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.501
Benimde hep peceteye geliyor sabah kalktigimda hatta sabahda wc ye otururken geldi damla damla ic camasirima ben progeston fitil kullaniyorum ona bagliyorum sen kullaniyormusun fitil
Fitil kullanmıyorum, canım seninkide mi su gibi bildigin damla damla su geldi, cok korktum hastaneye geldim smdi, bi baksın doktor icim rahat etmicek yoksa, ayy agladı aglıcambende de oluyor bu moni, normalmiş olabilirmiş :)
Evet bildigin su ben fitile bagladim doktordan sonra benide bilgilendirirsen sevinirim bende taktim biraz kafama sakin ol rabbim korusun siziFitil kullanmıyorum, canım seninkide mi su gibi bildigin damla damla su geldi, cok korktum hastaneye geldim smdi, bi baksın doktor icim rahat etmicek yoksa, ayy agladı aglıcam
Evet bazen idrarda olabilr kac haftaliksin sen canimCıktım kızlar cok sükür iyiymis, idrarda olabilir dedi enfeksiyonda idrar tahlili verdim yarım saate cıkacak bekliyorum
evet kuzum bende de azcık enfeksiyon çıktı fitil kullanıyorum şimdi :) hiiç korkma . İyi olmanıza da çook sevindimCıktım kızlar cok sükür iyiymis, idrarda olabilir dedi enfeksiyonda idrar tahlili verdim yarım saate cıkacak bekliyorum
20+1 dedi canım, ama seninki fitildendir muhtemelen benimkine enfeksiyon olabilir dedi ama bi problem yok cok sükür tahlil verdim onu bekliyorumEvet bazen idrarda olabilr kac haftaliksin sen canim
Fitil nasıl canım alttan ay verirse onu koyarken de paniklerim ben bi sey olmaz bebeye dimi ben manyagım biraz kusura bakmayınevet kuzum bende de azcık enfeksiyon çıktı fitil kullanıyorum şimdi :) hiiç korkma . İyi olmanıza da çook sevindim
Kuzumm allahın izniyle birsey yokturr amaa bolbol su iç bütün pislikleri atsınnCıktım kızlar cok sükür iyiymis, idrarda olabilir dedi enfeksiyonda idrar tahlili verdim yarım saate cıkacak bekliyorum
Acıklayıcı birseyde diyemem şimdi burda bende utandumFitil nasıl canım alttan ay verirse onu koyarken de paniklerim ben bi sey olmaz bebeye dimi ben manyagım biraz kusura bakmayın
Acıklayıcı birseyde diyemem şimdi burda bende utandum
kuzum alttan veriyorsun fitili , basit merak etme, bebeğe zararı olmuyor, idrar yollarını temizliyor, aksine enfeksiyon riskli bebeklerimiz içinFitil nasıl canım alttan ay verirse onu koyarken de paniklerim ben bi sey olmaz bebeye dimi ben manyagım biraz kusura bakmayın
Tamam canımmkuzum alttan veriyorsun fitili , basit merak etme, bebeğe zararı olmuyor, idrar yollarını temizliyor, aksine enfeksiyon riskli bebeklerimiz için
Ben kullanmıyorum bebeğimm bende sorun yok şimdilik bolbol su içiyorum hayırlısıyla insallah olmazyok nasıl konulacagını biliyorum gerçi herkes kullanıyor dimi bendeki evham fazla oldu
BulabildnmiTeşekkür ederim Sabah ilk isim bunu deniycem inşallah bulurum
bende de cok sevmeme rağmen tahin-pekmez ve ıspanak asırı midemi yoruyor ve bulandırıyor. tekrar tekrar ara ara deniyorum ve hiç ama hiç iyi gelmiyor neden anlamadım..Kızlar bir şey soracağım şuan 21+1 deyim fakat damak tadım hala eskisi gibi değil mesela çay ve kahve içmeyi hiç istemiyorum eskiden çok severdim ki bu iyi bir şey belki şuan için ama var mı böyle olan aranızda böyle kalmaz geçer dimi en azından doğumdan sonra
aaa aşk olsunduuuuu ben burdayım şekerim buyrunuuuzGene kimse yoooohhhhhhkimse benide tınlamaayyyy
Yavv resim attım begenip geçiyonuzz artık dedim herhalde zorunlu yapıyorum gibi birsey hissettimmaaa aşk olsunduuuuu ben burdayım şekerim buyrunuuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?