- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.141
Numara yap kim anlar bugün karnım çok ağrıyor, başım çok dönüyor, tansiyonum oynuyor kim nereden bilecek nazlı olcaz kızlarrr yoksa çok yoruluruzEvet yatlış kayseriliyimnasıl anladın.
Gittm şiimdi hastaneye. Devlettekilerde manyak niye geldinki diyor beni azarlıyorkan olması gerekiyormuş kahverengiden ziyade. Ben nerden bileyim geldim bi bak neyseki bi sıkıntı yok dediğiniz gibi kendimi yordum ondan oldu. Dahada yok kayınvalideymiş falan iş yapmıcam
Evet demiştim ben yorduğun için kahvaltıya bile gitmeEvet yatlış kayseriliyimnasıl anladın.
Gittm şiimdi hastaneye. Devlettekilerde manyak niye geldinki diyor beni azarlıyorkan olması gerekiyormuş kahverengiden ziyade. Ben nerden bileyim geldim bi bak neyseki bi sıkıntı yok dediğiniz gibi kendimi yordum ondan oldu. Dahada yok kayınvalideymiş falan iş yapmıcam
evett çalışmaya devam :) sana da kolay gelsin kuşumSaol canım benımm, bugun temızlık gunum kendımı motıve etmeye calısıyorum suansen iştesın heralde kuzum sana da ıyı calısmalar
Naber fıstuukkkevett çalışmaya devam :) sana da kolay gelsin kuşum
Yavvvv allaha aşkınaa şu profil bi resim birsey koy yavvv içim şiştiiiiiiiiğğğGünaydın canlar
Bir de benim annem de eşimin annesi de başka bir şehirde yaşıyo biz burda yalnızız. Çağırsam bakmak için gelirler ama 7/24 aynı evde yaşamak zor bence kendi annem bile olsa istemiyorum. Bakıcı bulsam daha çok küçük. Özel sektörde 3,5 aylıkken bırakıp işe başlamak gerekiyor. Çok zor yaaMerhaba canım
bende aynı şeyi düşünüyorum gerçekten ikilemdeyim napıcağımı bilmiyorum dediğin gibi bebeğimi kendim büyütmek istiyorum bir yandan okuduk ettik iş yerimde güzel ondanda vazgeçmek istemiyorum sürekli düşünüp duruyorum. Sonra yok yok giderim işe diyorum sonra nasıl olucak diyorum gece bilmem kaç defa kalkarız bebek beslenemeye bakmaya uykusuz uykusuz çalışılır mı Allah yardımcımız olsun.
Ben yöneticimle konuştum doğumdan sonra 3 ay iznim bittiğinde evden çalışacağım 1 yıl kadar. Sonra da haftanın 2-3 günü falan gitmeyi düşünüyorum açıkçası. Hem bakıcıya para vermek istemiyorum istanbulda gündelik gelen bakıcılar 25 olmuş en az. Hem de anneme böyle bir sorumluluk yüklemek istemiyorum. Eşim de serbest çalışıyor çok sıkışırsak annemden destek alıp 3 yaşına kreşe kadar böyle götürmeyi düşünüyorum şimdilik. Gönderirlerse de göndersinler tazminatımı alırımKızlar şu an çalışanlar var aramızda muhtemelen. Doğum izni bittikten sonra çalışmayı düşünüyor musunuz? Ben bu konuda çok ikilemdeyim. Şu an bile zor geliyo işe gelip gitmek doğumdan sonra da nasıl bi psikolojide olurum bilmiyorum. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum ama o zamanki psikolojiyle de çalışmak mı daha iyi gelir bilmiyorum. Bi de tabi maddi durum var bi anda tek maaşa düşmek de zor olacak. En önemlisi bu zamana kadar okuduk belli bi yere geldik kariyerimden de vazgeçmek istemiyorum sonrasında dönüş zor olabilir. Ay napcaz valla of
böyle bi şansının olması çok güzel aslında benim mesleğim de remote çalışmaya uygun ama işyerim o kafada değil. Bu tarz başka bir iş de çok aradım ama olmadı malesefBen yöneticimle konuştum doğumdan sonra 3 ay iznim bittiğinde evden çalışacağım 1 yıl kadar. Sonra da haftanın 2-3 günü falan gitmeyi düşünüyorum açıkçası. Hem bakıcıya para vermek istemiyorum istanbulda gündelik gelen bakıcılar 25 olmuş en az. Hem de anneme böyle bir sorumluluk yüklemek istemiyorum. Eşim de serbest çalışıyor çok sıkışırsak annemden destek alıp 3 yaşına kreşe kadar böyle götürmeyi düşünüyorum şimdilik. Gönderirlerse de göndersinler tazminatımı alırımBen annemi görmeyerek bakıcılarla büyüdüm çocuğuma da bunu yaşatmak istemiyorum
Iyi düşünmüssün çocuğun vakit geçir kuzumBen yöneticimle konuştum doğumdan sonra 3 ay iznim bittiğinde evden çalışacağım 1 yıl kadar. Sonra da haftanın 2-3 günü falan gitmeyi düşünüyorum açıkçası. Hem bakıcıya para vermek istemiyorum istanbulda gündelik gelen bakıcılar 25 olmuş en az. Hem de anneme böyle bir sorumluluk yüklemek istemiyorum. Eşim de serbest çalışıyor çok sıkışırsak annemden destek alıp 3 yaşına kreşe kadar böyle götürmeyi düşünüyorum şimdilik. Gönderirlerse de göndersinler tazminatımı alırımBen annemi görmeyerek bakıcılarla büyüdüm çocuğuma da bunu yaşatmak istemiyorum
Birazdan gircem canısı bekliyorumKaçta kııaazzz
Bizim şirket de hiç buna açık değil tr’nin en büyük şirketlerinden biri gel gör ki aile şirketi zihniyeti ile yönetiliyor. ama neyse ki yöneticim anlayışlıböyle bi şansının olması çok güzel aslında benim mesleğim de remote çalışmaya uygun ama işyerim o kafada değil. Bu tarz başka bir iş de çok aradım ama olmadı malesef
İnş gönlüme göre gider süreçböyle bi şansının olması çok güzel aslında benim mesleğim de remote çalışmaya uygun ama işyerim o kafada değil. Bu tarz başka bir iş de çok aradım ama olmadı malesef
İki tarafıda zor işte. O zaman çalışmamamız gerekiyor bebekleri biz büyüteceğizzzBir de benim annem de eşimin annesi de başka bir şehirde yaşıyo biz burda yalnızız. Çağırsam bakmak için gelirler ama 7/24 aynı evde yaşamak zor bence kendi annem bile olsa istemiyorum. Bakıcı bulsam daha çok küçük. Özel sektörde 3,5 aylıkken bırakıp işe başlamak gerekiyor. Çok zor yaa
38Evet yatlış kayseriliyimnasıl anladın.
Aayyy bekliyyyoooorrreeeeeeBirazdan gircem canısı bekliyorum
Çok teşekkür ederim inşallah bakalım artık zamana bırakıp göreceğizİnş gönlüme göre gider süreç
Ev hanımı moduna geçiş yapılsınnİki tarafıda zor işte. O zaman çalışmamamız gerekiyor bebekleri biz büyüteceğizzz
çok şükürr iyiyiz kuzum seni sormalıııı :)Naber fıstuukkk
Nasıl oleemm kızım tepemde anne anneeçok şükürr iyiyiz kuzum seni sormalıııı :)
oy kuzumaa yaaa :)))Nasıl oleemm kızım tepemde anne annee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?