2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Numara yap kim anlar bugün karnım çok ağrıyor, başım çok dönüyor, tansiyonum oynuyor kim nereden bilecek nazlı olcaz kızlarrr yoksa çok yoruluruz madem kendi düşünmüyor bu muameleyi hakediyor

Bu hastanedekiler de bir tuhaf, telaşlanıyoruz yahuuu niye geldin ne demek

Reactions: Jou
Evet demiştim ben yorduğun için kahvaltıya bile gitme

Bir de benim annem de eşimin annesi de başka bir şehirde yaşıyo biz burda yalnızız. Çağırsam bakmak için gelirler ama 7/24 aynı evde yaşamak zor bence kendi annem bile olsa istemiyorum. Bakıcı bulsam daha çok küçük. Özel sektörde 3,5 aylıkken bırakıp işe başlamak gerekiyor. Çok zor yaa

Ben yöneticimle konuştum doğumdan sonra 3 ay iznim bittiğinde evden çalışacağım 1 yıl kadar. Sonra da haftanın 2-3 günü falan gitmeyi düşünüyorum açıkçası. Hem bakıcıya para vermek istemiyorum istanbulda gündelik gelen bakıcılar 25 olmuş en az. Hem de anneme böyle bir sorumluluk yüklemek istemiyorum. Eşim de serbest çalışıyor çok sıkışırsak annemden destek alıp 3 yaşına kreşe kadar böyle götürmeyi düşünüyorum şimdilik. Gönderirlerse de göndersinler tazminatımı alırım Ben annemi görmeyerek bakıcılarla büyüdüm çocuğuma da bunu yaşatmak istemiyorum

böyle bi şansının olması çok güzel aslında benim mesleğim de remote çalışmaya uygun ama işyerim o kafada değil. Bu tarz başka bir iş de çok aradım ama olmadı malesef

Iyi düşünmüssün çocuğun vakit geçir kuzum

böyle bi şansının olması çok güzel aslında benim mesleğim de remote çalışmaya uygun ama işyerim o kafada değil. Bu tarz başka bir iş de çok aradım ama olmadı malesef
Bizim şirket de hiç buna açık değil tr’nin en büyük şirketlerinden biri gel gör ki aile şirketi zihniyeti ile yönetiliyor. ama neyse ki yöneticim anlayışlı rahat etmen için elimden geleni yaparım dedi

İki tarafıda zor işte. O zaman çalışmamamız gerekiyor bebekleri biz büyüteceğizzz

38 bende kayseriliyim çünkü. Tövbeeee tamam bir dahakine öyle gelirim de Allah korusun çok şükür canım onunla geçmiş olsun sen kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…