2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ay kızlar yaptıgınız alısverıslerınızden görsel atsanız ya az gozumuz gonlumuz acılsın lohusa pijisi alan varmı meselaaa
Benim az kaldı son bir haftada epey aldım trendyoldan uyguna denk geldi 3 takım aldım 900 liraya yazlık kaliteli de.perde aldım avize aldım herşeyi almışım nerdeyse bakınca

Eklentiler

• BFD4387D-D8CF-4540-9809-AAE8A0624780.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 75
Canım kekik çayı içme sakın düşüğe sebep adeti sokturuyor nirmalde nane ıhlamur icebilirsin soda limon iç iyi gelir şifa olsun
Yok içtiğim gün çok ağrım vardı o yüzden rahatlatsin diye içtim bir kucuk bardak bu tarz şeyleri sürekli içersen sıkıntılı oluyor üst üste sürekli içmedim normalde de böyle geçiririm çok zorlamadi beni ilaçsız falan geceririm hep

Reactions: Jou
Evet yatlış kayseriliyim nasıl anladın.

Gittm şiimdi hastaneye. Devlettekilerde manyak niye geldinki diyor beni azarlıyor kan olması gerekiyormuş kahverengiden ziyade. Ben nerden bileyim geldim bi bak neyseki bi sıkıntı yok dediğiniz gibi kendimi yordum ondan oldu. Dahada yok kayınvalideymiş falan iş yapmıcam

Kızlar dün normal muayne olduk,bebeğin kafası 1 hafta önde dedi.detaylıda iyice bakılır dedi.var mı böyle bişi duyan bilen

Kızlar dün normal muayne olduk,bebeğin kafası 1 hafta önde dedi.detaylıda iyice bakılır dedi.var mı böyle bişi duyan bilen
Normalde normal diyiliyor bu doktor sadece neolur neolmaz bi bakılır diye söylemiştir olabiliyomuş bende ilkkez duydum

Selam canım,
Önden gitmesi normal canını sıkacak birşey yok. Doktorlar söylemesi gerektiği için söylüyor sen takılma ona.

Çok konuşmayın deseydin
Şimdi evinde ayaklarını uzat miss gibi uyu bizim yerimizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…