2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Geçende kayınvalide cocugun ikinci ismini degistirin dedi, bikac defa daha dedi ben de artık dayanamadım biz aylardır bu sekilde planladık, bakkaldan bi sey degistirmiyoruz dedim ve konuyu kapattım, bu böyle olmayacak kızlar fırsat versem her seye müdahele edecek, böyle degildi bu kadın 😄 ve ne ögrendim biliyo musunuz kendi eşimin doğumuna kayınvalidesi de dahil kimseye haber etmeden gitmisler, sonrasında evde kimseyi istenemisler, kp agzından kacırdı, ben bunu duydum ya bundan sonra hicte karıstırmam, ne ekersen onu bicersin sonucta dimi 😄
Bızımkıde bısey demıoda zor tutuyor kendını🤣 ısım fılan önermedi hıc. Bız de daha belırleyemedık zaten. Yanında olması da ıyı aslında faydası olur da sen bılırsın en ıyısını hep karıscaksa da lohusa halınle darlanabılırsın🤣

Ben de baktım babjorn ama otomatık olanlardaha mantıklı geldı bakalım. kanguru alırsam ben de nuna alıcam
Ayışığıı sende İstanbuldaydın dimi Gaziosmanpaşada
Dün bir hastaneden doğum ücretlerini aldım.
Normal muayene 600
Normal doğum 10.500
Sezaryen 12.500 dediler

Otomatik bi aklıma geldi canım ama yorumlarda üstünde durmadı vs yazmıslar, babyjörn icinde aynı sey gecerli tabi ama en bastan beri bi ona ısındım
Bide kullanım suresı cok az, ben de oyuzden pek para vermıyım dıyorum ama onda sallanırken işe guce de bakmak rahat oluyor gordugum kadarıyla etrafta.

Bızımkıde bısey demıoda zor tutuyor kendını🤣 ısım fılan önermedi hıc. Bız de daha belırleyemedık zaten. Yanında olması da ıyı aslında faydası olur da sen bılırsın en ıyısını hep karıscaksa da lohusa halınle darlanabılırsın🤣
Biraz her seye bi fikri var canım, kendi annemde gelecek cok sükür bilmiyorum bi süre idare ederiz ama kendimi toplayınca pek sürekli gelsin kalsın istemiyorum acıkcası yani gel dersem biraz yerleşmeye meraklı biri

Bide kullanım suresı cok az, ben de oyuzden pek para vermıyım dıyorum ama onda sallanırken işe guce de bakmak rahat oluyor gordugum kadarıyla etrafta.
Otomatik belki bebegin bi sey yapmasına gerek kalmadıgı icin cocugu sıkabilir canım ama babyjörnde kendi hareketleri ile sallanıyor ya belki daha bi oyalar dedim

Ayışığıı sende İstanbuldaydın dimi Gaziosmanpaşada
Dün bir hastaneden doğum ücretlerini aldım.
Normal muayene 600
Normal doğum 10.500
Sezaryen 12.500 dediler
Iyıymıs canım ben daha sormadım gıttıgım hastaneye de 40 50 vardır dıye dusunuyordum . Muayene 1000 tl ındırım de gecerlı degıl gıttıgım doktorda

Canım benim düşünme öyle şeyler bak herşey yolunda allahin izniyle sen boyle edersen olmaz evrene kötü olumsuzluklar yolluyosun derin nefess all herşey çok güzel olacak inanıyorum deallah sağlıcakla kucağına nasip etsin inşaallahhh
Y Yasemin4012
Amin canım cümlemizin bende güzel düşünmeye calisiyorum

• Amin
Reactions: Jou
Biraz her seye bi fikri var canım, kendi annemde gelecek cok sükür bilmiyorum bi süre idare ederiz ama kendimi toplayınca pek sürekli gelsin kalsın istemiyorum acıkcası yani gel dersem biraz yerleşmeye meraklı biri
Hııımm ozaman baska canım ya sen ona gore ayarlarsın artık annende varsa gerek yok aslında yakınsa gelır gıder kalmaz. Benım annem ommadıgı ıcın o kalıcak heralde. benımkı cagırmadan hayatta gelmez de bebek olunca nabcak bılmıyorum. Hatta esım cagırınca da gelmıyor ılla benım cagırmamı bekler.

Otomatik belki bebegin bi sey yapmasına gerek kalmadıgı icin cocugu sıkabilir canım ama babyjörnde kendi hareketleri ile sallanıyor ya belki daha bi oyalar dedim
Bende dedım nınnısı fılan var hfıf hafıf sallandıkca uyur ama tabı uyanıkken sıkılabılır, bakalım nabcaz ya hıc tecrube de olmayınca hep bı fıkır ıste.

Hııımm ozaman baska canım ya sen ona gore ayarlarsın artık annende varsa gerek yok aslında yakınsa gelır gıder kalmaz. Benım annem ommadıgı ıcın o kalıcak heralde. benımkı cagırmadan hayatta gelmez de bebek olunca nabcak bılmıyorum. Hatta esım cagırınca da gelmıyor ılla benım cagırmamı bekler.
Bizimkide cagırmadan gelmez ama bebek olayında bi degisti canım 😄 o cizgiyi de ayarlarım artık bakalım cokta düsünüp kasmak istemiyorum simdiden Allah muhtacta etmesin eksikte etmesin

Bizimkide cagırmadan gelmez ama bebek olayında bi degisti canım 😄 o cizgiyi de ayarlarım artık bakalım cokta düsünüp kasmak istemiyorum simdiden Allah muhtacta etmesin eksikte etmesin
Torun hevesı baska tabı 😅 aynen ya kendını sıkma hıc sımdıden bısekılde rayına oturur saglık olsun yeterkı.

Back
X