- 25 Ağustos 2019
- 62.513
- 120.036
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.501
Daha ne olsun oyuzden almiyon ben bi süre tatlıya sarildım ama artik bıraktımHaklısın ben pek hamur işi tuketmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ne olsun oyuzden almiyon ben bi süre tatlıya sarildım ama artik bıraktımHaklısın ben pek hamur işi tuketmiyorum![]()
Nasıl kotü gördünAy kızlar Sabah sabah o kadar kötü bir rüya gördüm ki bebekle ilgili resmen uyanıp ağladım iyi mi diye şu an ölüp ölüp diriliyorumrabbim hayırlara vesile etsin
Haaahhh aynı aynı vuu başumuza gelee dombili gibi yuvarlanacaz 8 9 ayda kızzzİlk hamileligim oglandi hiç yemedim 9 ay boyunca kustum buda oğlan 3 aydan sonra iştahım açıldı çok yiyorum![]()
Merhaba canım benim başından beri hep 32-33 seviyelerinde, progestan kullanıyorum , takipli doktorum her gittiğimde ölçüyor, şimdilik sorun yok diyor , sen yine kendi doktoruna durumu bildir, he birde benim doktorum karından her zaman doğru ölçüm vermez diyip vajinal bakıyor . Ama bu seviyelerde Allah'ın izniyle korkulacak bir şey olmadığını söylüyor :)Selam kızlar bugun detaylı ultrasonum vardı herşey yolundaymis ama kafam birseye takıldı rahim ağzı uzunlugunu karından olcuyordu doktorum 4 cm civari çıkıyordu bugun perinatoloji baktı 3.3 cm dedi sizinki ölçüldumu olculduyse ne yorum yaptilar. 2.5 cm alti twhlikeli 3.5 &4 arasi normal diyor ama benimki bir tık altı kafama taktım
Cok gecmıs olsun elifim,Rabbım saglıkla evladına kavustursun senıAyışığıı
Mesela ben ilk gebeliğimde kürtaj oldum ondan sonra testler vermiştim şekerim 110 çıkmıştı ilk doktorum bana dedi şekerin sınırda dikkatli ol demişti. Şimdiki gebeliğimde verdim kan 80 çıktı şekerim ama benim aile geçmişimde şeker hastalığı var mesela en yakından babam şeker hastası çıktı annemin babası dedem şeker hastasıydı hatta ayağını topuğundan kesmişlerdi öldü bir süre sonra dedem tabi senelerce yaşadı o şekilde. Aile geçmişine bakıyorlar ya bana kesin ister dimi doktorum şeker yüklemesi sen ne düşünüyorsun.
Hayırlı olsun canım ben daha bısey alamadım:/ we nın mı telsıznı aldın ındırımdeydıSelam kızlar e bebekten bi seyler alıyo musunuz, ben suana kadar kameralı telsiz aldım bi de nuna kanguru aldım yarın da kanzın hava üfleyicisini alıcam cünkü bizim burası klimalı ve cok kurutuyo havayı 1200 den 850 düsecek, kangruda 1800 küsurdan 1100 küsura aldım iyi oldu bence sizede haber vereyim
Senın de cnaım hamılelık oncesınde de mıde yanman oluyormuydu gebelıkle mı basladı.Bende yarim yarım içiyorum iki günde bir olmuş oluyor iyi oluyor canım![]()
Hayrolsun canım, ınsAllah ıyıdır uzme kendını endıselı oldugumuz ıcın heralde Bende ılk aylar cok gorurdum.Ay kızlar Sabah sabah o kadar kötü bir rüya gördüm ki bebekle ilgili resmen uyanıp ağladım iyi mi diye şu an ölüp ölüp diriliyorumrabbim hayırlara vesile etsin
Naber fistukkkGunooooo bebegim![]()
Iyıyım kuzumm sureklı tuvalete tasınmam dısındaNaber fistukkk
Daha ne olsun oyuzden almiyon ben bi süre tatlıya sarildım ama artik bıraktım
Daha ne olsun oyuzden almiyon ben bi süre tatlıya sarildım ama artik bıraktım
Vallahi canım şu 5 kayıptan sonra her rüyada bebeğimi kaybettiğimi gördüğüm zaman bu kadar kötü etkileniyorum gerçekten akşamdan beri gele yatmadım yani hareket etmesini bekliyorum sürekli inatçı kısımda o kadar inatçı ki hareket etmiyorNasıl kotü gördün
Hahahahaha kocan artık yeterr dicekIyıyım kuzumm sureklı tuvalete tasınmam dısındasen nasılsınnn
Yok canım brian mı öyle bi ismi var kameralı yorumları olumluydu, aslında kamerasız alacaktım ama arkadasım kameralı daha iyi oluo her zaman uyanınca aglamıo demisti, bi de fiyat kamerasıza yakın düsünce aldım ben de, pek bi sey almadım aslında ama ufaktan baslayayım dedim, anca toparladık kendimiziHayırlı olsun canım ben daha bısey alamadım:/ we nın mı telsıznı aldın ındırımdeydı
monii hangi kamerayı aldın canımSelam kızlar e bebekten bi seyler alıyo musunuz, ben suana kadar kameralı telsiz aldım bi de nuna kanguru aldım yarın da kanzın hava üfleyicisini alıcam cünkü bizim burası klimalı ve cok kurutuyo havayı 1200 den 850 düsecek, kangruda 1800 küsurdan 1100 küsura aldım iyi oldu bence sizede haber vereyim
İnşallahh yaCok gecmıs olsun elifim,Rabbım saglıkla evladına kavustursun senı80 ıyı cıkmıs sukur ınsAllah gebelıgınde de sonrasında da degerlerın ıyı cıkar.doktorunun takdiri tabiki de Ama muhtemel aile oykune baktıkları ıcın ısteyebılır ama sabah aksam ölç demişti arkadasıma onun da aıle gecmısınde var cıkan degere gore gerek yok dedı ınsAllah senın de gerke olmaz. Jou dan da ıstememıs sukur
![]()