- 18 Mart 2023
- 2.302
- 1.451
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.001
Bende birşeyi çok seviyorum kaynanamda oraya gideceğimde yapıyorAynen valla Allah razı olsun
Ben tekerlerinin çok dayanıklı olmadığını okuduğum için yoykodan vazgeçmiştim, ama tabi siz bir görün belki de iyidir :)çok güzel benimde çok hoşuma gidiyor yakından görmedim ama açık renk kısımları deri galiba , sıcakta nasıl olur koku yapar mı diye düşünüyorum bide ayaklarını koyma yeri rahatsız gibi geldi bana , bide mağazada gidip bakıcam bakalım
ah canım benim :) bende bir odaya sürekli Sena'nın eşyalarını koyuyorum, o odaya girip çıkıp gülümsüyorum sürekli :)))Yaaaasağol canım hepimize hayırlı olsun inşallahh o kadar heyecanlandım ki büyük parçalardan biri alındı ya kocaman bir adım atmış gibi hissettimm
Ayyyyyah canım benim :) bende bir odaya sürekli Sena'nın eşyalarını koyuyorum, o odaya girip çıkıp gülümsüyorum sürekli :)))
Ben rüyamda bile bu çocuk nasıl çıkacak diye doktorla konuşurken ve çok dertli görüyorum kendimiKızlar ya dün akşam içim çok garip oldu böyle bir ağlama isteği sonra ben bu çocuğu nasıl dogurcam diye ağlamaya başladım sizde de oluyor mu böyle şeyler ilk defa yaşadım ama galiba gerçekten korktum ama hiç normalde böyle bir duygum yok içimde yani korku yönünde sonra
Maalesef canın bazen o korkuya kapiliyoruz. İster normal ister sezaryen Doğum olsun. Böyle hissettiğin anlarda dua et.Kızlar ya dün akşam içim çok garip oldu böyle bir ağlama isteği sonra ben bu çocuğu nasıl dogurcam diye ağlamaya başladım sizde de oluyor mu böyle şeyler ilk defa yaşadım ama galiba gerçekten korktum ama hiç normalde böyle bir duygum yok içimde yani korku yönünde sonra
SelammmGençlleeeerrrrrne alemdesiniizzz ben evi sil süpür mutfak karışmış düzen ettim
O dün bendede oldu yaKızlar ya dün akşam içim çok garip oldu böyle bir ağlama isteği sonra ben bu çocuğu nasıl dogurcam diye ağlamaya başladım sizde de oluyor mu böyle şeyler ilk defa yaşadım ama galiba gerçekten korktum ama hiç normalde böyle bir duygum yok içimde yani korku yönünde sonra
Ya kuzum sen neişle meşgulsunSelammm
Bizde napalım iş yerinde evraklarla uğraşıyoruz
Bende muhasebedeyim cano kozmetik firmasındaYa kuzum sen neişle meşgulsun
Oyy maşaallahh güzel iş masa başıBende muhasebedeyim cano kozmetik firmasında
Bende işi astım gitmedim YouTube izliyorum sadece evi süpürdüm başka bişey yapasım yokGençlleeeerrrrrne alemdesiniizzz ben evi sil süpür mutfak karışmış düzen ettim
Bende işi astım gitmedim YouTube izliyorum sadece evi süpürdüm başka bişey yapasım yok
Bende de oluyor ya bize bişi olursa sağ salim çıkalım hastaneden filan diye soğuk soğuk terliyorum, sonra Rabbime sığınıp bol dua ile kapanış yapıyorum :)Kızlar ya dün akşam içim çok garip oldu böyle bir ağlama isteği sonra ben bu çocuğu nasıl dogurcam diye ağlamaya başladım sizde de oluyor mu böyle şeyler ilk defa yaşadım ama galiba gerçekten korktum ama hiç normalde böyle bir duygum yok içimde yani korku yönünde sonra
jouuu iyilik tatlım senden naberrGençlleeeerrrrrne alemdesiniizzz ben evi sil süpür mutfak karışmış düzen ettim
Aynen o yüzden çalışmaya devamBende muhasebedeyim cano kozmetik firmasında
Sormaa beniii kızıkam tepemdejouuu iyilik tatlım senden naberr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?