2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Emzik hangisinden aldin pekii

Anladim canim cok sag oll

Reactions: Jou
Emzik hangisinden aldin pekii
Ne bulduysam aldım dermişim soothie’nin yorumları güzeldi denemek için aldım, ultra soft ilk zamanlar için iyi olabilir diye düşündüm ultra air zaten klasik olanı. Amazonda bazı model ya da renklerde indirim olabiliyor bunlardan bir tanesi 4 küsürdü mesela. Tanesi 2 euroya geldi diğerleri 8 civarıydı. Biberonda avent düşünmüyorum ama bakalım onun da antikolik modelleri var. Biraz daha düşünücem

Eklentiler

• IMG_7214.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 86
Aboo kiz kactane aldın

Dr. Browns’un biberonunu aldim bende bugun e bebekten kizlar. Ogluma avent kullanmistim birde bunu deneyimlemek istedim. Emzik olarak indirimi bekliyorum avent soft olandan dusunuyorum. Detaylidan ciktim bende sukur ki herseyimiz normal 470gr 25 cm olmus sıpa

Amin canım inşallah.ben adanadayim. O günü ömrüm boyunca unutamam. Ve sonrasında aylarca disarda kalmak 2 cocugumla çok zordu. Sonrasında mecburen kendi evimize döndük. Hepimize geçmiş olsun. Yavrularimizla moral bulalım inşallah

İnşallah canim Allah razı olsun. Çok su içiyorum baştan beri. İdrar problemim de yok. Bakalım 16 şubatta bekliyorum. Rabbım tüm yavrularimiza saglik sıhhat verir inşallah.

Ayy pembik pembik yesinler agzini tesekkurler canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…