2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bende de aynı sorun var canım akıntının suyudur diye düşünüyorum daha önce ıslaklık yüzünden 2 kere acile gittim ama suyunda sıkıntı yok dediler bakalım doktor ne diyecek bende merak ediyorum
Aynen bende şüphelendim hatta en son pazartesi 2 ayrı doktora gorundum suyu iyi dendi doktorun ne dediğini bize de haber ver canim

Hiç kendini suçlama canım, bildiğim kadarıyla enfeksiyon su kesesini yırtıyor, kanında enfeksiyon çıktı sanırım, Rabbim sağ salim vaktinde kavuştursun, ne zaman istersen yaz bize

Arkadaslar bana bi yardimci olurmusunuz daha oncede sordum ama icim rahat etmiyor karniniz bazen komple bole sert gergin ara arada bi tarafda cok sertlik oluyor taş gibi internete baktim erken dogum kasilma vs yaziyor korktum acikcasi bole olan varmi nolur cvp yazin

Valla canım bilmiyorumda mesela benim sabah yumuşak gün içinde sert oluyor öyle aman aman katı değil ama sert. Benimde sol böbreğim ağrıyor kendi kendime diyorum acaba sancım mı var doğum mu olacak Töbe yarabbim
Ama bence birşey değildir su içiyor musun bilmiyorum ama bol bol su tüketinnm

Gercekten sürekli insan kendini dinliyor rabbim ruhumuzada sifa versin sag saglim evlatlarimizi kucagimiza alalim

Benim gündüz yumuşak akşam yemekten sonra sert oluyor internet insanı öldürür bakmayin

Kız sen zaten benim faklı bı versiyonumsun herşey düşünüyon ben gibi

Gercekten sürekli insan kendini dinliyor rabbim ruhumuzada sifa versin sag saglim evlatlarimizi kucagimiza alalim
İnanın öyle oluyor valla insan kafayı yicek gibi oluyor ama bizim elimizde değil işte insan can taşıyınca böyle oluyor demekki. Biz yine ruhumuzu daraltmıyalım dua edelim

Magnezyum kullanıyor musun canım? ben magnezyuma başlayınca bu tarz sorunlarım azalmıştı

Bende de aylardır mantar var. Gerçekten çok zor antibiyotik de veremiyorlar. Sürekli fitil kullanıyorum artık onlar da işe yaramıyor bazen kaşıntıdan delirme noktasına geliyorum ya

Magnezyum kullanıyor musun canım? ben magnezyuma başlayınca bu tarz sorunlarım azalmıştı
Doktoruma yazdim istihrat et dedi kasik agrimda var diyorum basindan beri ama hic vermedi oyle bisey sizinde oluyormu bole bebek bi tarafda toplaniyor gibi orda kaliyor bi sure sert oluyor bazende komple gobegim sert oluyir

Doktoruma yazdim istihrat et dedi kasik agrimda var diyorum basindan beri ama hic vermedi oyle bisey sizinde oluyormu bole bebek bi tarafda toplaniyor gibi orda kaliyor bi sure sert oluyor bazende komple gobegim sert oluyir
Benimde öyle 20+3 deyim taş gibi karnım ama yatınca geçiyor veya dönüyor ikimizde rahatlıyoruz yeni anne arkadaşlarıma sordum büyüdüğü için oluyor dediler ilerde dahada şişecek nefesini sıkıştıracak diye anlatılar içim rahatladı ama tabi hamilelik bu hiç bişeyi normal diyip geçiştirmemek lazım ağrı falan demişsiniz dinlenin geçmese bi kontorele gidin fikrimi sorarsanız

Aynen ya özellikle geceleri oliyor sulu akıntı da oluyor mu
Günün çoğunda oluyor ama en çok sabah oluyor akıntının rengi de şeffaf veya beyaz değil maalesef. Beni en çok sabah ve akşam zorluyor o zaman kaşıntı daha çok artıyor. Benim hamilelikten önce de vardı ağır antibiyotik sebebiyle başlamıştı mantar. Ama 3 doktora gittim geçmedi hamile kalınca daha da arttı sanki

Evet benimde oluyordu , bu şikayetlerim sonucunda doktor magnezyuma başladı ama sizinki niye vermiyor acaba, mutlaka bir bildiği vardır , dediği gibi dinlenin ve stres yapmayın doğum vs diye kasılıyor bu miinikler toplanıyor vs :)

Agrim yok sadece karnim sert bende 20+3 deyim bazende sanki bebek bi tarafda toplaniyor bi tarafim sertlesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…