2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bende de aynı sorun var canım akıntının suyudur diye düşünüyorum daha önce ıslaklık yüzünden 2 kere acile gittim ama suyunda sıkıntı yok dediler bakalım doktor ne diyecek bende merak ediyorum
Benim de uzun zamandır var bazen sulu bazen yumurta akı. Özellikle tuvaletten sonra sanki temizlik için akıntı geliyor ya da ben öyle düşünüyorum içim rahatlıyor koku kaşıntı herhangi bir enfeksiyon belirtisi yoksa tabii. Çoğumuzda oluyor akıntı, bol su içmeye devam

Ay kız vallahi ben de ya yemin ederim böyle var ya acıyip
acayip şeyler aklıma geliyor artık anam sopa alıp beni dövecek en sonunda böyle senaryolar yazdığım için
Benim annemde üst katımda oturuyor zaten
Abime mesaj yazıyorum abiii ben korkuyorum diye her gün birşey olmaz için rahat olsun demekten bıktı adam
Eşim zaten relax

Aynen bende ki de sıkıntı aynı hamilelik öncesi de vardı şimdi arttı malesef inşaallah bebeklerimize bir zararı olmadan saglikla doğum yapariz

Kızlar akıntı konusu galiba çoğumuzda var. Bende de su gibi bazen şeffaf özellikle tuvaletten sonra. Belki haftadaki kontrolümu beklemem giderim. İnşallah benislerimize bir zararı yoktur bu durumun

merhaba hanimlar ben 19 haftalik gebeyim pazartesi detayliya cagirdi doktorum 19+3 olucam sizce erken mi detayli ultrason icin siz kacinci haftalarda oldunuz kafam karisik baya

Ne yazık ki suyum geliyormuş… 23. Haftamda olduğu için şehir hastanesine yönlendirdiler tahlilleri verdim doktor bekliyorum şu an. Dualarınıza ihtiyacım var çok korkuyorum bebeğimi kaybedebilirim
Ne yazık ki gelemedim. Bebeğimin su kesesi delinmiş 11 hafta hastanede yatarak tedavi olacağım. Bu şekilde bir durumla ilgili duyduğunuz şeyler olursa paylaşmanızı rica ediyorum çok kötüyüm
Çok geçmiş olsun Allah evladınızı size bağışlasın

merhaba hanimlar ben 19 haftalik gebeyim pazartesi detayliya cagirdi doktorum 19+3 olucam sizce erken mi detayli ultrason icin siz kacinci haftalarda oldunuz kafam karisik baya
21+1de gittim ben de canım, doktor çağırdıysa erken değildir bence kafana takmaa güzel haberler getir bize inşallahh

Benzer durum bende de oluyor bebek mesaneye baski yapiyor olabilir canim. Goruyorlar ama cevap yazmiyorlar genelde belli kisiler birbirlerini yanitliyor
Ya neden öyle dedin valla içime oturdu bir şey yazdın da görmedik mi öyleyse kusura bakma ya yoğunluğa denk gelmiştir ya da bir fikrimiz yoktur lütfen tekrar tekrar yaz illa ki biri görür böyle düşünmene üzüldüm gerçekten

Canım gönlünü ferah tut aynı durum bence hepimizde var bazen gergin bazen yumuşak bi arkadaş uyurken yumuşak uyanıkken gergin olur demişti.ben bu korkuyla doktora da gittim herhangi bir sorun yok dedi ama karnm çok yumuşaktı demem o ki rahat ol bunun için istersen bi doktara danışabilirsin.

Yorumun icin cok teşekkür ederim peki doktor bununla ilgili bi yorumda bulundumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…