- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.161
Bence hala normal sınırlar içindeyiz, önemli olan bundan sonrasıAramizda 4 kilo var şuanbakalım benden isteyecekmi bende 7 kilo aldım
Benim de uzun zamandır var bazen sulu bazen yumurta akı. Özellikle tuvaletten sonra sanki temizlik için akıntı geliyor ya da ben öyle düşünüyorum içim rahatlıyorBende de aynı sorun var canım akıntının suyudur diye düşünüyorum daha önce ıslaklık yüzünden 2 kere acile gittim ama suyunda sıkıntı yok dediler bakalım doktor ne diyecek bende merak ediyorum
Benim annemde üst katımda oturuyor zatenAy kız vallahi ben de ya yemin ederim böyle var ya acıyip
acayip şeyler aklıma geliyor artık anam sopa alıp beni dövecek en sonunda böyle senaryolar yazdığım için
Son aylarda okadar şişmiyosun ya 3 kilo fazla oluyo odaBence hala normal sınırlar içindeyiz, önemli olan bundan sonrası
Aynen bende ki de sıkıntı aynı hamilelik öncesi de vardı şimdi arttı malesef inşaallah bebeklerimize bir zararı olmadan saglikla doğum yaparizGünün çoğunda oluyor ama en çok sabah oluyor akıntının rengi de şeffaf veya beyaz değil maalesef. Beni en çok sabah ve akşam zorluyor o zaman kaşıntı daha çok artıyor. Benim hamilelikten önce de vardı ağır antibiyotik sebebiyle başlamıştı mantar. Ama 3 doktora gittim geçmedi hamile kalınca daha da arttı sanki
Ay gerçekten mi o kadar mutlu oldum ki şuan herkes 6. Aydan sonra asıl kilo almaya başlıyorsun diyordu daha altıya gelmeden olanlar olmuşSon aylarda okadar şişmiyosun ya 3 kilo fazla oluyo oda
Ne yazık ki suyum geliyormuş… 23. Haftamda olduğu için şehir hastanesine yönlendirdiler tahlilleri verdim doktor bekliyorum şu an. Dualarınıza ihtiyacım var çok korkuyorum bebeğimi kaybedebilirim
Çok geçmiş olsun Allah evladınızı size bağışlasınNe yazık ki gelemedim. Bebeğimin su kesesi delinmiş 11 hafta hastanede yatarak tedavi olacağım. Bu şekilde bir durumla ilgili duyduğunuz şeyler olursa paylaşmanızı rica ediyorum çok kötüyüm
Ben 21+1’de gitmiş olacağım. Ama internette 18’den sonra yaptırılabilir diyormerhaba hanimlar ben 19 haftalik gebeyim pazartesi detayliya cagirdi doktorum 19+3 olucam sizce erken mi detayli ultrason icin siz kacinci haftalarda oldunuz kafam karisik baya
Aynen canım demekki gebelikte normal bide enfeksiyon olunca daha beterKızlar akıntı konusu galiba çoğumuzda var. Bende de su gibi bazen şeffaf özellikle tuvaletten sonra. Belki haftadaki kontrolümu beklemem giderim. İnşallah benislerimize bir zararı yoktur bu durumun
21+1de gittim ben de canım, doktor çağırdıysa erken değildir bence kafana takmaa güzel haberler getir bize inşallahhmerhaba hanimlar ben 19 haftalik gebeyim pazartesi detayliya cagirdi doktorum 19+3 olucam sizce erken mi detayli ultrason icin siz kacinci haftalarda oldunuz kafam karisik baya
Ya neden öyle dedin valla içime oturdu bir şey yazdın da görmedik mi öyleyse kusura bakma ya yoğunluğa denk gelmiştir ya da bir fikrimiz yokturBenzer durum bende de oluyor bebek mesaneye baski yapiyor olabilir canim. Goruyorlar ama cevap yazmiyorlar genelde belli kisiler birbirlerini yanitliyor
Süppeeerrİyi akşamlar kızlar,
22+0 bugün kontrole gittik bizde 500 Gr olmus kızımbende 2 kilo almışım, herşey yolunda iki hafta sonra şeker yüklemesi için gideceğiz bakalım
Canım gönlünü ferah tut aynı durum bence hepimizde var bazen gergin bazen yumuşak bi arkadaş uyurken yumuşak uyanıkken gergin olur demişti.ben bu korkuyla doktora da gittim herhangi bir sorun yok dedi ama karnm çok yumuşaktı demem o ki rahat ol bunun için istersen bi doktara danışabilirsin.Arkadaslar bana bi yardimci olurmusunuz daha oncede sordum ama icim rahat etmiyor karniniz bazen komple bole sert gergin ara arada bi tarafda cok sertlik oluyor taş gibi internete baktim erken dogum kasilma vs yaziyor korktum acikcasi bole olan varmi nolur cvp yazin
zaten erken dogum riskli bi gebeyim serklajliyim ve yataktan kalkamiyorum belki o yuzden erken cagirmistir insallah temiz haberlerle gelirim21+1de gittim ben de canım, doktor çağırdıysa erken değildir bence kafana takmaa güzel haberler getir bize inşallahh
Yorumun icin cok teşekkür ederim peki doktor bununla ilgili bi yorumda bulundumuCanım gönlünü ferah tut aynı durum bence hepimizde var bazen gergin bazen yumuşak bi arkadaş uyurken yumuşak uyanıkken gergin olur demişti.ben bu korkuyla doktora da gittim herhangi bir sorun yok dedi ama karnm çok yumuşaktı demem o ki rahat ol bunun için istersen bi doktara danışabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?