- 25 Ağustos 2019
- 62.491
- 119.996
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.181
Amaann yok beee kisiden kisiye değişiyor odaaAy gerçekten mi o kadar mutlu oldum ki şuan herkes 6. Aydan sonra asıl kilo almaya başlıyorsun diyordu daha altıya gelmeden olanlar olmuş
Yedim canım aşırı kısmadım kendimi, ekmek tüketiyorum biraz fazla kilo yaptı çokAaa ne iyii öylemi belli oluyoki ozaman tatlı yiyebilirsinnbugüne kadar tatlı hamur işler yedinmi hiç
Canım benim kaşıntımı bu krem geçirdi aynısını yaşadım. Bir gece artık uyuyamamıştım bu olmasa nasıl rahatlardım bilmiyorum. Kadın doğumcum yazdı bu arada hamilelikte kullanılıyor dedi.Aynen bende şüphelendim hatta en son pazartesi 2 ayrı doktora gorundum suyu iyi dendi doktorun ne dediğini bize de haber ver canim
Ben genel sordugum seylere de genelde cevap alamadigimdan yazdim oyle canimBenim başıma böyle bir şey gelmediği için cevap yazmadım canım bildiğimi konu olsa mutlaka yazarız ki benimde burda bir sürü soru sormuşluğum var bilenler cevap yazar senin başından geçmiş mesela yazdın
Ara ara yazdim canim coguna cevap gelmedi ondan arada kaynadi herhalde sorun yokYa neden öyle dedin valla içime oturdu bir şey yazdın da görmedik mi öyleyse kusura bakma ya yoğunluğa denk gelmiştir ya da bir fikrimiz yokturlütfen tekrar tekrar yaz illa ki biri görür böyle düşünmene üzüldüm gerçekten
Canim cok cok gecmis olsun Rabbim saglikla kavustursun bebeğine gonlunu ferah tut kendine cok dikkat etYazdıklarınız için ne kadar teşekkür etsem az. Doktor bebeğin haftasıyla uyumlu olduğunu ama suyu azaldığı için yatarak tedavi etmek zorunda olduğunu söyledi 34. Haftaya kadar seni tutacağız bebek için de ciğer geliştirici iğne yapılacakmış bugün. Ayrıca enfeksiyonum çıktı onun için de antibiyotik tedavisi başlayacağız dediler. Gerçekten sadece ıslaklık hissedip hemen kalktık geldik hastaneye çok korkuyorum kendimi çok kötü hissediyorum acaba benim yüzümden mi kesesi delindi diye
Anladım canımBen genel sordugum seylere de genelde cevap alamadigimdan yazdim oyle canim
Bende kullanmistim sari akintim gecmisti ama bir sure sonra tekrarladi akintilar. 2hafta sonra gidecegim tekrar soracagim bende doktoruma canımDediği ilacı aldım kullandım şimdi. İnşallah faydası olur.
Çok sağol canım denicem akıntıyi da kesti miCanım benim kaşıntımı bu krem geçirdi aynısını yaşadım. Bir gece artık uyuyamamıştım bu olmasa nasıl rahatlardım bilmiyorum. Kadın doğumcum yazdı bu arada hamilelikte kullanılıyor dedi.
Hayırlı olsun canım güle güle kullanınKızlar ebebek indirimden bunları aldım ben
Pazartesiye kaldı benim kullan bakalım pazartesiye kadar iyi gelirse yazarsın canımDediği ilacı aldım kullandım şimdi. İnşallah faydası olur.
Şimdi hatırladım bende kullanmıştım ama iki gün arayla kullan demişti bana doktorum ama bir süre geçirdi sonra devam malesefKızlar ben dayanamadım doktoruma whatsapptan yazdım bu akinti konusunu. Randevumun haftaya olduğunu acil bir durum olup olmadığını sordum. Yazismamizi atıyorum buraya. Eki Görüntüle 3384771
Akıntım hep vardı benim, şu an çok azaldı fitil de kullandım ben 5 günlük, korkmayın hamilelikte çok rastlanan bi durum enfeksiyon, bol su daha hızlı geçirirÇok sağol canım denicem akıntıyi da kesti mi
Akinti için korkmuyorum da bazen sulu oluyor diyorum acaba suyum mu geliyor ondan çok korkuyorum canım ben evlendigimden beri mantar var malesef gebelikte tekrarlayinca korku oluyor işte ne yapalımAkıntım hep vardı benim, şu an çok azaldı fitil de kullandım ben 5 günlük, korkmayın hamilelikte çok rastlanan bi durum enfeksiyon, bol su daha hızlı geçirir
Doktor çok normal pozisyonu gereği bunu yaşıyorsun dedi ve hiç üstünde durmadıYorumun icin cok teşekkür ederim peki doktor bununla ilgili bi yorumda bulundumu
çok güzeller canım sağlıkla kullanın :)Kızlar ebebek indirimden bunları aldım ben
Bende kullandım bu fitilden canım , şifa olsun inşallah.Kızlar ben dayanamadım doktoruma whatsapptan yazdım bu akinti konusunu. Randevumun haftaya olduğunu acil bir durum olup olmadığını sordum. Yazismamizi atıyorum buraya. Eki Görüntüle 3384771
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?