• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ay beni sorma kuzum hasta olcam galiba hatta oldum gibii
Az gripim
Soguk algınlığım var
Bogazım gece sabaha karşı çok kotüydü uyutmuyodu beni bian aklima pastil geldi onu emdimde bogazım rahatladı
Ama suan sorsan halsizim burnumu çekiyorum başım ağrıyor az çok üsüttüm kendimi yoksa evden çıktığım yok bagışıkta düştütabi
Joucum çok geçmiş olsun ağrıyan yerine Viks sür beni çok rahatlamışti o bir ay çektim ya çok şükür toparladım bide buhar yap boğazına iyi gelir

Az gripim
Soguk algınlığım var
Bogazım gece sabaha karşı çok kotüydü uyutmuyodu beni bian aklima pastil geldi onu emdimde bogazım rahatladı
Ama suan sorsan halsizim burnumu çekiyorum başım ağrıyor az çok üsüttüm kendimi yoksa evden çıktığım yok bagışıkta düştütabi
Çok geçmiş olsun canım çok çok dikkat et kendineee

• Amin
Reactions: Jou
Benim de öyle gece çok zorlanıyorum. Benim daha hiç kramp girmedi magnezyuma başlamamıştım yarın bir doktoruma yazayım en iyisi. Magnezyum içince rahatladı mı canım
Bi yemek saatimi erkene aldım 11 de uyuyorum 4-5 en son yemek yiyorum hazımsızlıkta yapıyor ağrı bide magnezyum öyle uyuyorum yoksa ağrıyor rahatsız ediyor magnezyum tavsiye ederim ama

Joucum çok geçmiş olsun ağrıyan yerine Viks sür beni çok rahatlamışti o bir ay çektim ya çok şükür toparladım bide buhar yap boğazına iyi gelir
Başım şuan iyi uzansam ağrırr 🤣🤣
Sagol bebişimm bide gec epek uyuyamadım sabah çok fena ogluşum vurdu bana baya bi hareketliydi bian oğlum boksçu çiktı

Kızlar nedense benim bebiş bugün sanki çok aşağda sanki ayaklarıyla vajinama vuruyor gibi hafif sızı hissediyorum her vurduğunda acaba normal mi İlk defa bu kadar stres oldum yani daha doğrusu daha önce böyle güçlü tekmelerini hissetmedim de ayakları aşağıda olduğu için mi acaba bu kadar sızlatıyor

Az gripim
Soguk algınlığım var
Ay bende bugün öyleyim bide bu halde hastalık çekilmiyor

Kızlar nedense benim bebiş bugün sanki çok aşağda sanki ayaklarıyla vajinama vuruyor gibi hafif sızı hissediyorum her vurduğunda acaba normal mi İlk defa bu kadar stres oldum yani daha doğrusu daha önce böyle güçlü tekmelerini hissetmedim de ayakları aşağıda olduğu için mi acaba bu kadar sızlatıyor
Ben son bir aydır öyleyim canım vajinaya bazen şiddetli bıçak saplamasi oluyor aşağı tekme atıyor sanki

Dün idrarımda protein çıktı henüz bir yorum yapmadılar ona biraz canım sıkıldı ama inşallah onun da üstesinden geleceğiz kızımla. Her gün ultrasonla bakıyorlar hareketlerini görüyorum dünyalar benim oluyor. Her gün bu hastaneden bebek arabanla çıkacağız sağlıklı bir şekilde diyorum. Onunla konuşmak iyi geliyor gerçekten beni hissettiğine eminim çok güçlü bir kızım var
Selam aleyküm canım nasıl oldun bebiş nasıl

Evett ayakları aşagida olunca öyle olur canım 😊 sıkıntı bi durum yok

Back
X