• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
26+2 olduk teyzeleri her gün ultrasonda oynuyor maşallah kızıma. Birkaç gün pembe kanama yaşadım ama bitti bebeğinle alakalı değil dediler yatmaya devam ediyorum hastanedeyim
Aaa çok geçmiş olsun ben kaçırdım galiba neyin vardı 😓

Ne demek canım hepimiz birer anne adayiyiz Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın kaç hafta daha kalicaksin hastanede canım
Henüz net bir şey demiyorlar genelde erken doğum olduğu için risk durumundan dolayı doğum olana kadar yatırıyorlarmış

• Beğen
Reactions: Jou
Gunooooooooo kızlarrr benim boksçu oğluş çok fena vuruyo bana bian kramp giriyor ooyyy 🤣🤣 yedi bitirdi beni bu oğlan

Günaydın kızlar nedense dün akşamdan beri beni daha doğrusu sabaha doğru kalsam sürekli bir ağrıdı bir türlü uyutmadı beni yani sürekli böyle bir kramp gibi bir şey var orada anlamadım yani böyle mi devam edecek son 3 ay gerçekten bacak ağrısı çok kötü

Günaydın kızlar nedense dün akşamdan beri beni daha doğrusu sabaha doğru kalsam sürekli bir ağrıdı bir türlü uyutmadı beni yani sürekli böyle bir kramp gibi bir şey var orada anlamadım yani böyle mi devam edecek son 3 ay gerçekten bacak ağrısı çok kötü
Magnezyum alıyomusun acaba sürekli ağrıyosa doktoruna bi de istersen sana bi takviye verebilir oakdar ağrı olmaz sürekli

Kızlar meraba . Benim gbi uykusuzluk yaşayanlar varmı. 3-4 saat en fazla uyuyorum oda bölüm pörçük desem yeridir. Birdne uyanıyorum dakamıyorum evde tur atmaya başladım artık. Aşırı derecede piakoşojım bozuldu ya geceler benım için işkence oldu resmen. Bu sabah uyuyamıyorum diye ağladım resmen. Acaba başına helen vard mı

Back
X