- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #14.161
Mevsiim teşekkür ederim kuzumYasemincim güzel haberlerle gel inşallah gircek misin bugün nst ye benim kontrolüm de cumartesi günü 31. Haftada oluyoruz ister mi Dr bilmiyorum kapısında 30 hafta ve üzeri gebeler nst ye gibi bir yazı vardı
Bizim doktorda boyunu ölçüyor bacak kemiğine bakarak. Eşim kolu mu diyor bende bacağı dedim doktor diyoki yasemin sen bu işi kaptın heeEvet evet 20den 40lara çıkıp geri 20lere düşüyorsa kasılma olduğu sonucu çıkıyormuşuzman olduk artık her şeyi araştıra araştıra
Kaç kiloooMevsiim teşekkür ederim kuzumçıktım şimdi. Bir dahaki kontrolde alacakmış nstye, gelişimi iyi dedi çok şükür
Ohhh maşallah maşallah çok güzel hadi bakalım belki beni de almaz bu sefer bende erken diye düşünüyorum ama her Dr yoğurt yiyişi farklıMevsiim teşekkür ederim kuzumçıktım şimdi. Bir dahaki kontrolde alacakmış nstye, gelişimi iyi dedi çok şükür
2,5 Kuzum biraz iriymiş, bende iriyim , genetik sanırımKaç kilooo
evett her doktor farklı gerçekten mevsimciğim, aman iyi olsun yavrularımızda :)Ohhh maşallah maşallah çok güzel hadi bakalım belki beni de almaz bu sefer bende erken diye düşünüyorum ama her Dr yoğurt yiyişi farklı
OOoo iyi bakıyoruz tospağaaa2,5 Kuzum biraz iriymiş, bende iriyim , genetik sanırım
Oyyy maşallah Yaseminn2,5 Kuzum biraz iriymiş, bende iriyim , genetik sanırım
maşallahhh tospikOOoo iyi bakıyoruz tospağaaa
canım wasntOyyy maşallah Yaseminnkaç kaçtasınn? Benim de kontrol yarınn
Hahahah bayılıyorum ya iki dakikada merak ettiğimiz her şeyi öğrenebiliyoruz çok güzel bir şey, tecrübemiz olmayabilir ama bilimsel geçerliliği olan bilgilere sahip olabiliyoruz böylece geleneksel yöntemlerle deneme yanılma yoluna mecbur kalmıyoruz çok şanslıyızBizim doktorda boyunu ölçüyor bacak kemiğine bakarak. Eşim kolu mu diyor bende bacağı dedim doktor diyoki yasemin sen bu işi kaptın hee
Maşallah kaç haftaliksin kız2,5 Kuzum biraz iriymiş, bende iriyim , genetik sanırım
O zaman sen 1 aya kalmaz dogurursun kiz Allah'ın izniylecanım wasnt32+4üm ama ölçümler biraz önde gidiyor , erken döllenme gibi bişi sanırım.
Amiiin acemiiim sağlıkla doğsunlar inşallahhhhh :)))Hahahah bayılıyorum ya iki dakikada merak ettiğimiz her şeyi öğrenebiliyoruz çok güzel bir şey, tecrübemiz olmayabilir ama bilimsel geçerliliği olan bilgilere sahip olabiliyoruz böylece geleneksel yöntemlerle deneme yanılma yoluna mecbur kalmıyoruz çok şanslıyızmaşallah size canımmm hadi bakalım darısı diğer kontrollere ve nst’yeee
bu kilolu olma durumu çok da iyi bir şey değil malesef, normal doğum şansımın çok az olduğunu söylüyor doktor, aslında en güzeli haftasıyla uyumlu olması , yine de Rabbim korusun evlatlarımızı bugünümüze çok şükürMaşallah kaç haftaliksin kız
Hiç belli değil canım , nasip bakalım :)O zaman sen 1 aya kalmaz dogurursun kiz Allah'ın izniylenormal mi sezaryen miydi
Şeker falan mi var canım eltim öyleydi şeker vardi malesef sezaryen oldu bebeği 5 kilo doğdu inşallah sağlıkla kucaklarimiza alırız canımbu kilolu olma durumu çok da iyi bir şey değil malesef, normal doğum şansımın çok az olduğunu söylüyor doktor, aslında en güzeli haftasıyla uyumlu olması , yine de Rabbim korusun evlatlarımızı bugünümüze çok şükür
28de gidince 32de çağırıyorlar canım , sonra 34te çağırdı beni şimdi artık 2 haftada bir dedi, nstye de 34 te alacakmış. Devlet için durum böyle, özelde daha erken alıyorlar nstyeKızlar ben en son 28. Haftada gittim 30 da gitmem gerekıyormu ben doktoruma sormamıştım. 32 de rapor alacağım dıye 32. Haftaya randevümü aldım şuan 30 um bir aıkıntım yok şuanlık. Kaçıncı haftada ılk nst ye giriliyor. Aradan 6 sene geçince herşeyi unutuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?