- 18 Ekim 2023
- 192
- 342
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #15.881
Şurubunu içiyorum canım onu kullanabiliyoruzRennie duo tablet olan mıı? Ben onu kullanamıyoruz sanıyordum
Aaa ateş basmalarını unutmuşum, hiç sıcağa gelemiyorum ben de hiçççamiiin
Emzirirken fena oluyo o sıcak basmasıRennie duo tablet olan mıı? Ben onu kullanamıyoruz sanıyordum
Aaa ateş basmalarını unutmuşum, hiç sıcağa gelemiyorum ben de hiçççamiiin
Duş havlusunu ıslatırım o zaman ben artık JoumEmzirirken fena oluyo o sıcak basması
Seni gece mi çalıştırsak aceba gündüz yatsanAllah mevsim işim çok rahat hiç yorulmuyorum patronlarım çok iyiler ya ondan yana sıkıntım yok tek sıkıntı gece uyuyamamak birde sabah kalkıp işe gitmek
Ahahaha aynenAyyy keşkeee yaa geçerim dediğim yerlerden geçemeyince çok komik oluyor ya vucudumun genişliğini kavrayamamışım diyeofff keşke ışınlansak yaa ayvalık bodrum çeşme
Hayaller hayatlar ....Ahahaha aynenhayali bile iyi geldiii, şimdi gidip biraz ütü yapıyım
Hee tamamm. Vuralım şişenin dibine maryyyyŞurubunu içiyorum canım onu kullanabiliyoruz
İş yerinde bi şişe, yatak odasında baş ucumda bi şişe, arabada torpidoda bi şişe...
Dünyanın tüm Rennie'leri benimmiş gibi hissediyorum
Canıma okuyor valla… sığmıyor ama keyfinden de geri kalmıyor sıpa.. teyzesinin balı kıyamıyor annesine deseneeHayaller hayatlar ....
acemi hareketleri nasıl Alara kuşumun? benim kız biraz sakinleşti bu ara
Evetttayy ne şanslıssınnn eliiif :) ne güzell
kaçta randevun?
Ayyy yok gece uyumak istiyorum benSeni gece mi çalıştırsak aceba gündüz yatsan
HahahaCanıma okuyor valla… sığmıyor ama keyfinden de geri kalmıyor sıpa.. teyzesinin balı kıyamıyor annesine desenee
İyi olmanıza çok sevindimEvettt
Şimdi çıktım doktorun yanından bebek 31+5 günlük 1.900 gram olmuş bebek gayet iyi dedi. Ama bu kız yine derin bir uykuda bu kadar sese uyanmıyorsa doğduğundada top patlasa uyanmaz rahat bir bebekliği olacak dedi bakalım tutacak mı
Kusmam içinde saat 4-5 den sonra birşey yeme en geç 6:30 sa yiceksin çünkü hamilelerim yemeği sindirme süresi 7 saat dedi midem kazınsada yeme dedi
Tabiii ben sinirden ağlardım hem hava sıcam hem emziriyosun ter akıyosun çok zorrOoohhh hem de haziranda
Gecen gündüzün ter ter olacan üşütüncede bebeğe sütten geçiyor daha fazla gaz sorunu oluyorr üşütmemen bile gerek çok zor bi aşamaDuş havlusunu ıslatırım o zaman ben artık Joum
Bazen ben de uzun süre hareket etmemiş gibi hissediyorum ama sadece ona odaklanmamış oluyorum. Evde olduğumda, dinlenmeye geçtiğimde partiye başlıyor içerdeHahahaaman ne güzel etsin hareket ya böyle de oldu mu insan iyi mi acaba diyor
halledeceğiz bir şekilde gülü seven misaliiiTabiii ben sinirden ağlardım hem hava sıcam hem emziriyosun ter akıyosun çok zorr
Ayyy o da var d mii doğruu.. kayınvalidem geçen çorapla gezersin diyince yoog artık demiştim. Doğru gaz geçiyor bebeğeGecen gündüzün ter ter olacan üşütüncede bebeğe sütten geçiyor daha fazla gaz sorunu oluyorr üşütmemen bile gerek çok zor bi aşama
Evett kuzumm ben terlikle yürüyodum ama ne farkediyorkii hiç çorap giyemedim ip ince bi çorap giymen bile yeterAyyy o da var d mii doğruu.. kayınvalidem geçen çorapla gezersin diyince yoog artık demiştim. Doğru gaz geçiyor bebeğe