- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #16.101
Ayyy tabii yaa Antalyaysa eğer çook normallAntalya canım yanıyor ama bana ekstraaa yanıyor
Ben 4. aydan beri düzenli bio oil kullanıyorum, 35. haftada 3 tane karnımın altında yarım parmak kadar çatlak oldu. Gece uyanıp sürüyorum öyle tutuştum. Şu 2,5 haftayı da hayırlısıyla çatlaksız kapatırım inşallahh kesinlikle hiç olmazsa gelene kadar zeytinyağı bebe yağı ya da vazelin sürmeni tavsiye ederimKızlar bu arada ben yan yatıyodum aynada karnıma baktım yan tarafına izler gördüm herhalde yan yattıgım icin cıktı dedim, ay catlak olabilir mi onlar biraz bekliyorum izse gecsin diye öyleyse fenadüzenli bi şey kullanmıyodum tutuştum hemen yağ siparişi verdim
Bir an önce hallolur inşallahBana kalsa perşembe cuma öğreteyim daha işe gitmeyeyim. Pazartesi rapor almaya gidecrğim zaten.
Doğrudur canım bu üniversite hastanesi diye farklıdır belkiBenimkiler de riskli gebelik uzmanı ama ben bi ucret odemiyorum
Ya bu konuda kimi doktor da ilk 6 ay sürmeyin diyor çok kafam karıştı moni. Kendi çocuk doktorumuza sorup ona göre ilerlemek daha doğru olur sankiİnstagramda bi doktor yenidoğandan itibaren güneşe çıkarılacaksa güneş kremi sürmelisiniz diyor kızlar hele de ben gibi ekstra sıcaksa memleketiniz incia markasını alabilirsiniz organik yazmıs ben de icerigine baktım temiz görünüyor ben sabahları cıkarırım diye düsünüyorum bebişi markete vs dolasmaya alıcam yani
Peki yağı sürdükten sonra kıyafet olayı nasıl oluyor canım sanki rahat edemem sürekli değiştiririm gibi geliyor yoksa direkt üstüne atıyor musun atlet vsAyyy tabii yaa Antalyaysa eğer çook normallaç klimalarıı boşverr
Ben 4. aydan beri düzenli bio oil kullanıyorum, 35. haftada 3 tane karnımın altında yarım parmak kadar çatlak oldu. Gece uyanıp sürüyorum öyle tutuştum. Şu 2,5 haftayı da hayırlısıyla çatlaksız kapatırım inşallahh kesinlikle hiç olmazsa gelene kadar zeytinyağı bebe yağı ya da vazelin sürmeni tavsiye ederim
Bi de günde kaç kez süreyim yağıAyyy tabii yaa Antalyaysa eğer çook normallaç klimalarıı boşverr
Ben 4. aydan beri düzenli bio oil kullanıyorum, 35. haftada 3 tane karnımın altında yarım parmak kadar çatlak oldu. Gece uyanıp sürüyorum öyle tutuştum. Şu 2,5 haftayı da hayırlısıyla çatlaksız kapatırım inşallahh kesinlikle hiç olmazsa gelene kadar zeytinyağı bebe yağı ya da vazelin sürmeni tavsiye ederim
Evet canım ama düşününce burda iki dk biz cıksak günese nasıl etkileniyoruz bebek sanki pişer gibi geliyor ya bilemedim o yüzden ya tamamen güneş göstermicek şekilde kapatıcaz puseti ya da akşam mı çıkarıcaz bilemedim yaYa bu konuda kimi doktor da ilk 6 ay sürmeyin diyor çok kafam karıştı moni. Kendi çocuk doktorumuza sorup ona göre ilerlemek daha doğru olur sanki
Yani şimdi ben 36 da bozduğumda doğum ne zaman yaparsam 12 hafta iznim olacak değil mi? Sen kaçıncı haftada bozuyosunAyşenur aynı durumdayız bende bu cuma izne çıkıyorum nasipse. Çalışabilir iznimi bozacağım. İzne çıktığın günden itibaren 16 hafta ücretli rapor hakkın var o şekilde söyliyim sana. Eğer 3. Haftasında bebek gelirse 13 hafta doğumdan sonraya kalır gibi örnekleyebilirim
Aaa bende Antalyadayım moniii hangi hastaneye gidiyorsunAntalya canım yanıyor ama bana ekstraaa yanıyor
Akdeniz şifa canım kerim emrah yavuzAaa bende Antalyadayım moniii hangi hastaneye gidiyorsun
Yağ bende kullanıyorum mustelanın, hemen emiliyor benimki kısa sürede o yüzden ben hemen kıyafetimi giyiyorum sürüncePeki yağı sürdükten sonra kıyafet olayı nasıl oluyor canım sanki rahat edemem sürekli değiştiririm gibi geliyor yoksa direkt üstüne atıyor musun atlet vs
Moni ben hamile külotu giyiyorum zaten baya kapatıyor, bi kere göbek altında giydiğimde kıyafetime geçmişti ama yıkayınca çıktı o yüzden artık geçse de çok önemsemiyorumPeki yağı sürdükten sonra kıyafet olayı nasıl oluyor canım sanki rahat edemem sürekli değiştiririm gibi geliyor yoksa direkt üstüne atıyor musun atlet vs
En az 3 kere benceBi de günde kaç kez süreyim yağı
Valla bende bilemedim. Manisadayım bende burası da çook sıcak. En iyisi doktora danışmak monicim sankiEvet canım ama düşününce burda iki dk biz cıksak günese nasıl etkileniyoruz bebek sanki pişer gibi geliyor ya bilemedim o yüzden ya tamamen güneş göstermicek şekilde kapatıcaz puseti ya da akşam mı çıkarıcaz bilemedim ya
Bende 36 da bozuyorum. Yok 16 hafta iznimiz var . 12 değilYani şimdi ben 36 da bozduğumda doğum ne zaman yaparsam 12 hafta iznim olacak değil mi? Sen kaçıncı haftada bozuyosun
Ayyy iyi hatırlattın YaseminnKızlar ben lansinoh krem sürmeye başladım göğüslerime bu arada. O eski kuruluğu gitti haftada 3 süreyim dedim. Sonra zamanla sıklaştırırım doğum yaklaştıkça
Ama bana o şekilde anlatmadılar acaba devlet ile özel mi farklı yani ben şimdi 32 de ayrılmam gereken zamanda ayrılmayıp 36 ya kadar çalışıyorum ve 4 hafta çalışmış oluyorum doğum yaptığım tarihe kadar evde olup sonrasında 8 haftanın üzerine 4 hafta ekleniyor diye biliyorum bunu bi araştır istersen canım 37 e kadar çalışsam 5 hafta eklenecekti mesela. Doğum yaptığın tarihten itibaren sen ne zaman doğurursan doğur fark etmiyor yani ama devlet ile özel farklı oluyorsa bilmiyorum tabiBende 36 da bozuyorum. Yok 16 hafta iznimiz var . 12 değil
Aa bana çok yakın bende düden şelalesinin orda oturuyorum şehir hastanesinde yenidoğan yoğun bakımda hemşireyimAkdeniz şifa canım kerim emrah yavuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?