- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #17.161
Doğurabilecek haftalardayızzKızlar bugün rüyalarımda hep sancı çekiyordum doğum başlamış bir telas gibi hastahane falan yok daha gitmeyelim erken diyorum dünden beri ishal gibiyim afedersiniz bagirsaklarim çok hareketli doğuma yakında böyle oluyormuş ya bı tırstım galiba ya ondan gecem baya heyecanlı geçtiben daha doğurmam dimi ya
Evet bende yatıp kalkarken yuvarlanıyorumAyyy gerçekten kendimi yarım dünya gibi hissediyorum o kadar kocaman oldum kiama enerji tavan dün giremedim hemen okuycam bütün mesajlarıı çok büyük bir problemim var geçen akşam tuvalette çok zorladım kendimi ve hemoroid coştukça coştu. Sonra bir güzel pişik de oldum. Şuan kontrol altına almaya çalışıyorum ama çok canım yanıyor, aman dikkat edin
Günaydın morganGünaydın kızlar önümüzdeki hafta bebek şekerleri hazırlıklar hepsi sonlanacak artık ondan sonra da hareket edemem herhalde.yürüyüş eziyet oluyor bana apandisim patlayacak gibi acı oluyor yürüyemiyorum doktor da anlamıyor ille yürü diye tutturuyor siz yürüyebiliyor musunuz
Yok yok kuzum doğurmazsınKızlar bugün rüyalarımda hep sancı çekiyordum doğum başlamış bir telas gibi hastahane falan yok daha gitmeyelim erken diyorum dünden beri ishal gibiyim afedersiniz bagirsaklarim çok hareketli doğuma yakında böyle oluyormuş ya bı tırstım galiba ya ondan gecem baya heyecanlı geçtiben daha doğurmam dimi ya
Wasnttt gün belli olunca dhaa bi heyecanlı oluyor dimeeeDoğurabilecek haftalardayızzAy benim bağırsaklarım da öyle ayy korktummm
+1 resmennn acemiii kaderimsinnGeldi geldi hahaha sorun yok hiçbir şeye karışmıyor, ama gerçekten karışmıyor hizmet yine bana kaldıneyse dedim ilk günler misafir olsun alışınca zaten otomatiğe bağlar biraz sohbet sıkıntımız var onu da çözeriz inşallah ya da eşim izin alınca daha iyi oluruz ay ben annemle annannemle saatlerce sohbet ediyorum, kv ile sonsuz bir sessizlik
Ayy sormaa Yasemin vallahi içim şöyyle bi tuhaf, uyuyorum ama uyumamış gibiyim, su içiyorum ama içmemiş gibiyim heyecandan ölüyorumWasnttt gün belli olunca dhaa bi heyecanlı oluyor dimeee
Asla yuruyemiyorum belim ağrıyor varis var şişiyor ağrıyor zorlamaya caliscam kendimi normal doğum istiyorum Allah'ın izniyle öyle de olur inşallahGünaydın kızlar önümüzdeki hafta bebek şekerleri hazırlıklar hepsi sonlanacak artık ondan sonra da hareket edemem herhalde.yürüyüş eziyet oluyor bana apandisim patlayacak gibi acı oluyor yürüyemiyorum doktor da anlamıyor ille yürü diye tutturuyor siz yürüyebiliyor musunuz
GerçekkkAsla yuruyemiyorum belim ağrıyor varis var şişiyor ağrıyor zorlamaya caliscam kendimi normal doğum istiyorum Allah'ın izniyle öyle de olur inşallah
Daha var kusum niye ugrasıyosun dur bekleYok yok kuzum doğurmazsın3 gündür baya uğraşıyorum gelmiyor yok öyle kolay değil galiba cidden
Kiiizzz demeDoğurabilecek haftalardayızzAy benim bağırsaklarım da öyle ayy korktummm
İçim rahatladıYok yok kuzum doğurmazsın3 gündür baya uğraşıyorum gelmiyor yok öyle kolay değil galiba cidden
Niye kuzum zorladin mi Aceba naptın anı birşey falan mı yaptınSag tarafım belimden kalçama kadar bi agrı topal gibi yüruyorum kizlaarrr
Yatakta tutuldum kızım sağolsunNiye kuzum zorladin mi Aceba naptın anı birşey falan mı yaptın
Ohh maşallah canım hayırla kavuş inşallah kuzunaBen bugün kontrole gittim. 32+2 de bir erken doğum tehlikesi geçirip hastanede yatmıştım çok şükür ilaçlarla 35+0 a geldik. Doktorum 20 mayısta doğum tarihini belirlemek için çağırdı :) 24-31 arası bir tarih belirleyeceğiz. Yani 37+0 38+0 arası. Kızçem 2.900 olmuş doktor artık doğsa da çok bir problem yaşayacak haftalarda değiliz diyor. Şimdi kontrole kadar 10 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum :)
Eyvah eyvah jou ikinciyi yapmama sebebim olacaksin haYatakta tutuldum kızım sağolsun
Hahahahahaha deme kıııaaazzzzzz oda bitecek elbetttEyvah eyvah jou ikinciyi yapmama sebebim olacaksin ha
Benimde sol tarafım öyle ve bende aynı şekildeyim noluyor bize yaSag tarafım belimden kalçama kadar bi agrı topal gibi yüruyorum kizlaarrr
Yamulduk kııaaazzzBenimde sol tarafım öyle ve bende aynı şekildeyim noluyor bize ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?