- 10 Ekim 2023
- 369
- 155
- 23
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #1.801
Sordum vermiyormuş yaben gözükmez diye biliyorum, tahlil gibi bişey değil çünkü muayene esnasında doktor ultrason ile baktığı için e-nabıza düşmez. Neden vermiyormuş ki çok saçma, makina çıkarıyor zaten
Erkek hissettim. Kendim erkek istiyorum diye herhalde herkese erkek diye mi diyorum nedir agsgahahshhsjkızlArrr bende ne hissettiniz :)
Lekenmem yok şuan 30unda randevum varkuzum lekelenme filan olmazsa sabret az daha, 30unda randevun var dimi? o zaman görünür belki
bir arkadaşımızın doktoru yakınlarıymış, görüp söylemiş cinsiyetini benden rica etti listeye aldım bende :)mesirmacunu canım listeye bakıyodum birinin cinsiyetini girmişsin nasıl öğrenmişşş merak ettim :)))
kızlaaaar hoşgeldiniz aldım listeye sizisağlıkla hayırlı evlatlar nasip olsun inşallahh
bulandıkça çubuk kraker yada meyve at ağzına kuzum rahatlatıyor beni onlar. prilam kullanan çok var kullanabilirsin doktorun uygun görürse tabiiKızlar bulantılarım başladı, sabah vardı hafifledi şimdi yine var ben napıcam böyle geçmezse o ilaç zararlı mı prillam
Kızlar günaydın. İlk zamanlar çok fazla kasık ağrım bel ağrım vardı bulantıda başlamıştı ama 3 4 gündür hiç ağrım yok korkuyorum açıkcası pazartesi randevum da böyle olan var mı aranızda
Kız yok zararlı olsa doktor verir mi hiç? Ben içtim rahatladım valla, geceleri uyumadan 2 tane alıyorum, ertesi gün rahat geçiyor elhamdülillahKızlar bulantılarım başladı, sabah vardı hafifledi şimdi yine var ben napıcam böyle geçmezse o ilaç zararlı mı prillam
içiyorum ama bana mısın demiyor.şimdi kustum rahatladım.ama kahvaltı yaptıktan sonra oldu yediklerim bi mideme geçseydi bebek vitaminsiz kalır mı acaba
teşekkür ederim canım benim sağlıklı olsularda ama bu bulantı beni mahvetti1 lokma yiyip çıkarsan bile bebeğe gitmesi gerken gidiyor ben doğuma kadar her yediğimi çıkarır dım doktorum derdi korkma o alması gerekeni alır diye öylede oldu 36.hagtara 3kilo35 gram doğdu ayını tamamlasa 4 kiloya yakın olurdu
Ay çok heyecanlı yaaa bir an önce öğrenmek istiyorumçok değil 1 ay sonra doktorlar cinsiyet tahmininde bulunmaya başlar dimi kızlar :)) mayıs anneleri grubuna baktım daa onlar doktorların cinsiyet tahminlerini konuşuyorlarr ayyy çok heyecanlı
inşalllahhh :) kontrol ne zaman kuzum senin :)Ay çok heyecanlı yaaa bir an önce öğrenmek istiyorum
gözünaydınnn :) ekledim listeye zevkleMesirmacunu çok şükür kalp atışını duyduk. Sat göre 7+4 ama doktor ultrasona göre 7+2 dedi
Haftaya Salı günü canım. Bakalım ne yapıyor bıdık hareket etmiyor zaten, bazen de belirti olmayınca acaba yaşıyor mu diye endişe ediyorum. Keşke bize de ultrason cihazı verseler :)))inşalllahhh :) kontrol ne zaman kuzum senin :)
Ayyynen herkese bunu diyorum ben de. "Keşke ultrasona sürekli girmek zararlı olmasa da her gün sabah ilk uyandığımda bebeğime baksak iyi mi diye."Haftaya Salı günü canım. Bakalım ne yapıyor bıdık hareket etmiyor zaten, bazen de belirti olmayınca acaba yaşıyor mu diye endişe ediyorum. Keşke bize de ultrason cihazı verseler :)))
Ay kesinlikle ya :) bi cihaz var instagramda gördüm karnına tutunca kalp atışını duyabiliyoruz ama ne kadar doğru veya sağlıklı bilmiyorumAyyynen herkese bunu diyorum ben de. "Keşke ultrasona sürekli girmek zararlı olmasa da her gün sabah ilk uyandığımda bebeğime baksak iyi mi diye."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?