2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
1100 de fazla bence sigortası olmayan napsın neyseki 300 ödemişsin

Tatlış alttaki sancı üstteki bebek kalp ritmi. Senin sancın hiç çıkmamış

Genelde hepsi aynıdır üsteki gbi sancın olsa tamö da doğuruyorsundurbenşmki doktor odasında kaldı atardım sana ama bermedi bana onu ya.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim doğurdum. Spinal oldu ve sütüm geldi. Şu an bebiş de ben de iyiyiz. Biraz uyuşmada sıkıntı yaşadık. Hala ayaklarım hissiz. Alıntılayamadıklarım olmuştur belki kafam çok yerinde değil kusura bakmayınn. Sürekli emziriyorum ve terliyorum.

Hic korkma canım benim dualarımız seninle sende doguma girince bize da et hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım

Ben de doğum çantama koydum onlardan hiç sevmem ama çok etkiliymiş anesteziye

Odan çok güzel olmuş tatlış İnşallah sağlıkla kolay geçer doğumun. Spinalmi olcaksın yoksa genelmi bayılacaksın

Oda süper olmuş kuzum. Doğumun da çok güzel geçer inşallah. Sağlıkla kavus bebisine

Hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim çok güzel herşey

Sağlıkla kavuşun inşallah canım her şey çook güzel

Girdin mi kıııaaaazzzzzzz

Themiscan wasntborntofollow ayy kızlar. Allah yardımcınız olsun, inşallah sağlıkla kavuşmuşsunuzdur minnaklarınıza, hemencecik de ayağa kalkıp toparlarsınız. Dualarım sizinle

Merhaba Haziran anneleri hepiniz sağlıcakla kucağnıza alın inşallah benim size bir sorum olacaktı bir süre karnm cok ağrıyordu özel bir polikinige gitim kan tahlili idrar vermemi istedi bende devletten giriş yaptım acilden ağrım artınca kan ve idrar yaptı kanda enfeksiyon var diye yatırdılar bebek iyi cık Şükür sadece benden cok öndesiniz daha önce kanda enfeksiyon geciren varmı aranızda eve gidince biraz bitkisel seyler de tüketeyim diyorum tavsiyeniz varmi

Ben şimdi hastanedeyim 35 girdik banada kilosu 2240 dedi iki hafta önce 2100 demişti az dedi ölçümlerindede 34 görünüyor dedi bi telaşlandım şimdi nts girdim yarın kan şekerime bakacakmış bugün proteine bakıp nts sonuçlar çıksın konuşuruz dedi ne konuşcak ki anlamadım

Allah analı babalı büyütsün canım maşallahh . Darısı dier bekleyenlerin başına.

Deidm bak süt geliyo hemencecik insan şok oluyo 3 gun sonra fışkırcak heryere

Maşallah canım. Çok sevindim. Hadi gözün aydın

Kızlar ben doğurdum. 3300 gram 50 cm dünya güzeli bir kızım oldu
Gözünüz aydın kızlar geçmiş olsun, sağlıkla büyüsün kuzularınız ne güzel kokuyodur şimdi onlar, bizim yerimize de koklayın bolca. Darısı bize

Kızlar ben doğurdum. 3300 gram 50 cm dünya güzeli bir kızım oldu
Maşallah kızlar, Allah hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin. Gözünüz aydın olsun Bizim yerimize de koklayın dünya güzellerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…