- 24 Kasım 2021
- 488
- 651
- 33
- 29
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #18.401
1100 de fazla bence sigortası olmayan napsınBugün benim de dr kontrolüm vardı ısrarlarım sonucu ilk defa nst’ye girdim her şey normaldi. 33+4. Doktor doğum 3 hafta sonra da başlayabilir 5 hafta sonra da artık belli olmaz dedi. Sezaryen planlıyoruz ama 39’a doğru almayı planlıyor kendi gelmediği sürece. Boyu 46 cm kilosu da 2400 olmuş zaten istersen normal doğurursun ama sonra sen ne olursun bilmiyorum dediKontrolleri haftada 1’e indirdi.
Bu arada nst benim hastanede de ücretliymiş kızlar geçen gün muhabbeti olmuştu ya. 1100 liraymış sigortamla 300 ödedim.
Çok heyecanlı zamanlar geldi
Tatlış alttaki sancı üstteki bebek kalp ritmi. Senin sancın hiç çıkmamışKızlar bu nst nasıl yorumlanıyor Dr um bana birşey demedi hangi kısım bebeğin kalp atışları ve hangi kısım kasılma hiç bilmiyordum bende sormayı unutmuşum bilmem gereken bir durum olmadigi sürece Dr çok bahsetmiyor bunlardan bu cumartesi cektirdigim
Genelde hepsi aynıdır üsteki gbi sancın olsa tamö da doğuruyorsundurBı sordum orda sekreter kağıdı istedi Dr a göstermek için muayeneden önce hangisi bebeğin hareketleri dedim sanki alt tarafı gösterdi bir yandan yürüdü bir yandan söyledi tam anlayamadım cihaz farkı olur mu o alt üst olayında
Hic korkma canım benim dualarımız seninle sende doguma girince bize da et hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım
Yaaaaaa wasnnttttt inanırmısın sabahh 7 de gözümü açtığımda ilk sen geldin aklımaaaaa
Herşeyin çokgüzel olmuş maşaallahhhh
Rabbim sağsalim sağlıcakla kucağına nasip etsin inşaallahhh bak gör bebeği kucağına alinca herşey unutucaksın
Sağlıcakla al bebeğini kucağına canım oda süper olmuşbizi de unutma lütfen vereceğin bilgi ve tecrübelere ihtiyacımız var
Ben de yürüyemiyorum belimin ağrısından.sol bacağım kalçamdan kilitlendi resmen oturunca uzanınca kalkamıyorum ağrıdan.iki doğum yaptım hiç bir yerim ağrıtmamıştı.bu bambaşka bişi oldu yolumu bulamadım resmen bunda
Ben de doğum çantama koydum onlardanhiç sevmem ama çok etkiliymiş anesteziye
Odan çok güzel olmuş tatlış İnşallah sağlıkla kolay geçer doğumun. Spinalmi olcaksın yoksa genelmi bayılacaksın
Her şey çok güzel gözüküyo Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin evladını, seninde yardımcın olsunnn hiç birşey anlamadan evladinı kucağında bul inşallah bizede duâlarında yer ver
Oda süper olmuş kuzum. Doğumun da çok güzel geçer inşallah. Sağlıkla kavus bebisine
Hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim çok güzel herşey
Sağlıkla kavuşun inşallah canım her şey çook güzel
Girdin mi kıııaaaazzzzzzz
Themiscan wasntborntofollow ayy kızlar. Allah yardımcınız olsun, inşallah sağlıkla kavuşmuşsunuzdur minnaklarınıza, hemencecik de ayağa kalkıp toparlarsınız. Dualarım sizinle
Kızlar ben doğurdum. 3300 gram 50 cm dünya güzeli bir kızım olduThemiscan wasntborntofollow ayy kızlar. Allah yardımcınız olsun, inşallah sağlıkla kavuşmuşsunuzdur minnaklarınıza, hemencecik de ayağa kalkıp toparlarsınız. Dualarım sizinle
Ben şimdi hastanedeyim 35 girdik banada kilosu 2240 dedi iki hafta önce 2100 demişti az dedi ölçümlerindede 34 görünüyor dedi bi telaşlandım şimdi nts girdim yarın kan şekerime bakacakmış bugün proteine bakıp nts sonuçlar çıksın konuşuruz dedi ne konuşcak ki anlamadımKızlar bende doktordan geldim ğç gğndğr aancım bardı kendı doktorumun tandevğsünğ beklemedim araştırma hastanesine gittim. Sancılarım ufak ufak çıktı ama onları pek kale almadı doktor. İstersen alttan muayne edeyim bakayom dedi. Dedım rahım ağzı uzunlupu kısalmış ı hayır iyi dedi . O zman etmeyin alttan muayne . Birde lekelenme olur dedi ondan korkacaktım ne oluyor kanamamı oldum diye. Bebeişim benım35. Haftaya girdik 2335 gram minik biraz aslında bebeğin kılo alacağı şeyleri yiyorum ama almıyo. İdrar yolu enfeksiyonun barsa o sancı eder dedi bebeğe de o kılo aldırmaya biliyormuş duydumuzmu öyle birşey arkadaşım bana öyle demişti. Tahlıllerime göre bakalım ne diyecek bana 3 de çıkacak sonuçlar
Evet canım bence de fazla. Ama burası zaten sigortan yoksa girilmeyecek bir hastane1100 de fazla bence sigortası olmayan napsınneyseki 300 ödemişsin
TOpikten görüşenler vardır illakiNerelerdesinmesirmacunu sayfayı kimsesiz bıraktın nasılsınız senle bebis
Allah analı babalı büyütsün canım maşallahh . Darısı dier bekleyenlerin başına.Kızlar hepinize çok teşekkür ederimdoğurdum. Spinal oldu ve sütüm geldi. Şu an bebiş de ben de iyiyiz. Biraz uyuşmada sıkıntı yaşadık. Hala ayaklarım hissiz. Alıntılayamadıklarım olmuştur belki kafam çok yerinde değil kusura bakmayınn . Sürekli emziriyorum ve terliyorum.
Deidm bak süt geliyo hemencecik insan şok oluyo 3 gun sonra fışkırcak heryereKızlar hepinize çok teşekkür ederimdoğurdum. Spinal oldu ve sütüm geldi. Şu an bebiş de ben de iyiyiz. Biraz uyuşmada sıkıntı yaşadık. Hala ayaklarım hissiz. Alıntılayamadıklarım olmuştur belki kafam çok yerinde değil kusura bakmayınn . Sürekli emziriyorum ve terliyorum.
Maşallah canım. Çok sevindim. Hadi gözün aydınKızlar hepinize çok teşekkür ederimdoğurdum. Spinal oldu ve sütüm geldi. Şu an bebiş de ben de iyiyiz. Biraz uyuşmada sıkıntı yaşadık. Hala ayaklarım hissiz. Alıntılayamadıklarım olmuştur belki kafam çok yerinde değil kusura bakmayınn . Sürekli emziriyorum ve terliyorum.
Bin maşallah. Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydınKızlar ben doğurdum. 3300 gram 50 cm dünya güzeli bir kızım oldu
Kızlar hepinize çok teşekkür ederimdoğurdum. Spinal oldu ve sütüm geldi. Şu an bebiş de ben de iyiyiz. Biraz uyuşmada sıkıntı yaşadık. Hala ayaklarım hissiz. Alıntılayamadıklarım olmuştur belki kafam çok yerinde değil kusura bakmayınn . Sürekli emziriyorum ve terliyorum.
Gözünüz aydın kızlar geçmiş olsun, sağlıkla büyüsün kuzularınızKızlar ben doğurdum. 3300 gram 50 cm dünya güzeli bir kızım oldu
Kızlar hepinize çok teşekkür ederimdoğurdum. Spinal oldu ve sütüm geldi. Şu an bebiş de ben de iyiyiz. Biraz uyuşmada sıkıntı yaşadık. Hala ayaklarım hissiz. Alıntılayamadıklarım olmuştur belki kafam çok yerinde değil kusura bakmayınn . Sürekli emziriyorum ve terliyorum.
Maşallah kızlar, Allah hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin. Gözünüz aydın olsunKızlar ben doğurdum. 3300 gram 50 cm dünya güzeli bir kızım oldu
37 +1Varmı aranızda 37 haftadan daha fazla olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?