- 9 Ekim 2023
- 1.350
- 1.925
- 53
- 28
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #18.421
Ayyy cok sevindimm saglikla buyusun minnosssKızlar hepinize çok teşekkür ederimdoğurdum. Spinal oldu ve sütüm geldi. Şu an bebiş de ben de iyiyiz. Biraz uyuşmada sıkıntı yaşadık. Hala ayaklarım hissiz. Alıntılayamadıklarım olmuştur belki kafam çok yerinde değil kusura bakmayınn . Sürekli emziriyorum ve terliyorum.
Oyy saglikla buyusunnKızlar ben doğurdum. 3300 gram 50 cm dünya güzeli bir kızım oldu
Yaaa çok sevindim sütünün gelmesine. Spinalden bi tık korkuyorum ben o yüzden genel seçicem galiba o yüzden sordumKızlar hepinize çok teşekkür ederimdoğurdum. Spinal oldu ve sütüm geldi. Şu an bebiş de ben de iyiyiz. Biraz uyuşmada sıkıntı yaşadık. Hala ayaklarım hissiz. Alıntılayamadıklarım olmuştur belki kafam çok yerinde değil kusura bakmayınn . Sürekli emziriyorum ve terliyorum.
Allah analı babalı büyütsün tatlış çok iyi kilosuda Maşallah yerim ben o fındığıKızlar ben doğurdum. 3300 gram 50 cm dünya güzeli bir kızım oldu
Benimde ilk doğumum öyleydi son güne kadar dönmemişti sezeryan günü verdi tam ameliyata gircem 2 gün öncesinden döndüğünü öğrenmiştikKızlar selam bugün kontrol günümüzdü 35+1
2760 gr 49 cm çıktı bebişimiz. Hala ters duruyo. Haftaya tekrar gideceğim dönmemiş olursa sezaryen günü belirleyeceğiz bayram öncesine. Ama ben dönsün diye dua ediyorum bakalım hayırlısı
Çok şükür canım bebiş sen iyisiniz dimiKızlar ben doğurdum. 3300 gram 50 cm dünya güzeli bir kızım oldu
Ee yani ikimiziz sadece heralde. 1gün var aramızda
çok sevindim rabbim sağlıklı bir ömür nasip etsin tebrik ediyorumKızlar ben doğurdum. 3300 gram 50 cm dünya güzeli bir kızım oldu
Heee tamamdır o zaman bunuda öğrenmiş oldumTatlış alttaki sancı üstteki bebek kalp ritmi. Senin sancın hiç çıkmamış
Maşallah canım gayet güzel benimki de bu hafta böyleydi hemen hemen kilosuKızlar selam bugün kontrol günümüzdü 35+1
2760 gr 49 cm çıktı bebişimiz. Hala ters duruyo. Haftaya tekrar gideceğim dönmemiş olursa sezaryen günü belirleyeceğiz bayram öncesine. Ama ben dönsün diye dua ediyorum bakalım hayırlısı
Burcu canım naptın çıktı mı sonuçlar yarın mi bakacaksınız telaşlanma inşallah yolundadır herşey olumsuz bir durum olsa bile kritik zamanı geçmiş oluyorsun inşallah güzel çıkar sonuçlarin biraz dhaa durur bebişin seninleBen şimdi hastanedeyim 35 girdik banada kilosu 2240 dedi iki hafta önce 2100 demişti az dedi ölçümlerindede 34 görünüyor dedi bi telaşlandım şimdi nts girdim yarın kan şekerime bakacakmış bugün proteine bakıp nts sonuçlar çıksın konuşuruz dedi ne konuşcak ki anlamadım
Merhaba muayene oldunuz mu acaba, doktor bana haftaya muayene edelim 39. Hafta oluyorsun dedi bugün olmadık nst de sancı da çıkmadıSelamlar benim de yarin kontrol var sanirim bu sefer alttan muayene edecek çati muayenesi biraz korkuyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun kolay dogumlar olsun insallah
Oyy maşallah tosbik oğlanlarKızlar muayeneden çıktım. Bebisim 2.980 gram. Boyunu sormayı unuttum yine.
3 haziran Doğum. O zaman 38+4 oluyormusuz
Tabi oglusum önceden gelmek istemezse.
Annenin kan grubu rh negatifse yapılıyor diye biliyorum sadeceYa benim aklıma bir şey takıldı bana kan uyuşmazlığı testi yapıldığını hatırlamıyorum 28.haftada yapılıyormuş normalde, en son kan verdikten sonra aile hekimliği hemşirem mayıs ayında gel tansiyona ve bebeğin kalp atışlarına bakalım dedi sadece araya işler girince henüz gidemedim. Kan uyuşmazlığı testine gitmeyen var mı ben gibi? Kendimi çok cahil hissettim şuan ya
Aa anladım benim b+ ondan söylenmedi o zamanAnnenin kan grubu rh negatifse yapılıyor diye biliyorum sadece
Evet evet sıkıntı yokAa anladım benim b+ ondan söylenmedi o zaman
Teşekkür ederim canım, aklıma takılmıştı sayende bende bilgilendimEvet evet sıkıntı yokbenim eşimin negatif o yüzden özellikle sormuştum. Benimki pozitif olduğu için sorun olmazmış
Evett normal olsun istiyorum ama hayırlısıMaşallah canım gayet güzel benimki de bu hafta böyleydi hemen hemen kilosunormal doğum mu istiyorsun aslında sen
Peki normal doğum mu oldu sezaryen miBenimde ilk doğumum öyleydi son güne kadar dönmemişti sezeryan günü verdi tam ameliyata gircem 2 gün öncesinden döndüğünü öğrenmiştikdönüyor dönüyorda işte ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?