- 22 Aralık 2022
- 532
- 539
- 33
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #4.141
Sadece 2 kişi mi öğrendi cinsiyeti? Ben geçen hafta devlete de gittim kontrole ama özelde yapılan ultrasonla 5 gün daha küçük söyledi ölçümde.normal mi bu niye öyle oldu ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim takibini yapiyormus asi yapiyorlar kilona tansiyon gibi şeylere tabikibini yapıyorlarmis2li teste gidene kadar sadece folik asit kullandim simdi baska bi takviye ve demis hapi verdi. Saglik ocagi beni de cagirmadi cagirsa ne olacak ki anlamadim?
Teşekkür ederim abla ozman ben biran önce gitmem lazım koydeyim oyuzden herzman gidemiyorum ikili teste gidince gitcem anca saglik ocaginaGünaydın , sağlık ocağına durumunu bildirdin mi canım? Ben gittim hamileyim diye bildirdim bana aşı takvimi verdiler, orada hangi gün ne aşısı olacağımı yazdılar birde 3 kere izleme çağırdılar gebelik boyunca toplam, onların tarihlerini de yazdılar, ilk aşı ve izlem 2 ocakta .
Benim hiç bilgim yok hastaneye gittigin zaman gitcem bende sağlık ocağına bakalım ne diyeceklerBenıde bir aralıkta sağlık ocağındaki konturölüm. İlk iki kan tahlilini ben sağlık ocağında vermiştım. Kese göründükten snra da bilgi verdim ona göre tarih verdi bana. Ama aşı galan olacakmıyım onu bilmiyorum. Diğer doğumumumun Arasından 6 sene geçtiği içinde hatırlamıyorum aşı ne zman ediyordular diye
Normal devletin cihazı genelde iyi olmadığı için ilk aylarda bebekleri küçük ölçüyor genelde ilerleyen haftalarda düzelir canımSadece 2 kişi mi öğrendi cinsiyeti? Ben geçen hafta devlete de gittim kontrole ama özelde yapılan ultrasonla 5 gün daha küçük söyledi ölçümde.normal mi bu niye öyle oldu ki
Aynen canım ben ilk beta için kan vermeye gitmistim sağlık ocağına eğer pozitif olursa gelip bildirmen gerekiyor demişti yoksa bende bilmiyordum rica ederimHayir gitmedim ozman gitmem lazım teşekkür ederim
Anladım insallh gidince ilçeye bende bildircem.cok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için çok saolAynen canım ben ilk beta için kan vermeye gitmistim sağlık ocağına eğer pozitif olursa gelip bildirmen gerekiyor demişti yoksa bende bilmiyordum rica ederim![]()
Bugün doktora sordum. Senin kullandığın folik asit artı bi sürü vitamin dolayısıyla doğuma kadar devam dediKizlar folik asiti 12. Haftaya girdiginizde biraktiniz mi yoksa 2.ye mi gectiniz?
sağlıkla doğsun inşallah tebriklerBugün fetal dna için kan verdim. Test fiyatı mükemmeldibu arada bebişim bir kız
![]()
maşallah elastik bir çocuk olacak bellli kiKızlar benimki öyle bi poz verdi ki13+1 bugün fetal dna için kan verdim 1 haftaya sonuç çıkar dedi doktorum cinsiyet için bi şey demedi ama bana şu ultrason resmini yorumlar mısınız
Eki Görüntüle 3340721
Aa firmasına bakmak aklıma gelmedi açılcası, tecrübesizliksağlıkla doğsun inşallah tebriklerha gi firmaya yaptırdınız, ücreti ne kadardı
Bugün doktora sordum. Senin kullandığın folik asit artı bi sürü vitamin dolayısıyla doğuma kadar devam dedi
Yeterli olup olmadığını burdan söylemek çok zor. Değerleriniz ne durumda bilemeyiz ki… o nasıl bi doktor hemen bağırmak nedir, mümkünse doktor değiştirin insanın psikolojisi bozar böylesiBen folicus kullanıyorum sizce nasıl bilen varmı kulanan filan varsa yeterlimi sizce Dr çok ilgisiz bişey demiyor hemen bağırıyor
İyi diyelim iyi olalım bugün biraz sancım var adet sancısı gibi ama diyorlar her ay aynı şey olacak ama insan yine de korkuyor bide çok hafif bi leke gördüm kahverenginin açık rengiiyi akşamlar haziran anne adayları.
Nasılsınız?
![]()
Geçen gün gittiğimizde bir çıkıntı var yüksek ihtimal pipi bu dediAyy kızlar cinsiyet tahmini yaptı mı doktorlarınız :)