2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba tüp bebek ikinci deneme sonucu 12 haftalık hamileyim inşallah sağlıkla dünyaya gelir yalnız kahverengi leke geliyo sürekli iğne de oldum progestan kullanmaya da devam ediyorum bu şekilde durum yaşayan var mı tedirgin oldum
Benimki normal yolla oldu bilmediğim zamanda 5 gün kahverengi kırmızı lekeler oldu kesildi sonra 3 gün oldu doktora gittim hamilesin dedi bir hafta iğne ilaç kullandım geçti şimdi de ara sıra oluyor dinlenince geçiyor kırmızı ve çok olmadığı sürece normal dedi doktor 10.haftadayim Allah kucaklarimiza almayı nasip etsin 🤲

Benimki normal yolla oldu bilmediğim zamanda 5 gün kahverengi kırmızı lekeler oldu kesildi sonra 3 gün oldu doktora gittim hamilesin dedi bir hafta iğne ilaç kullandım geçti şimdi de ara sıra oluyor dinlenince geçiyor kırmızı ve çok olmadığı sürece normal dedi doktor 10.haftadayim Allah kucaklarimiza almayı nasip etsin 🤲
Çok sağolun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 😍doktorda kahverengi olursa sıkıntı olmaz demişti ama birkaç gündür kesilmediği için stres yaptım bende

Allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin 🧿minnoş daha çok küçük annesi 😍 11+1 çok erken cinsiyet için, o haftalarda çoğunlukla genital tüberkül iki cinsiyet için de aynı şekilde gözüküyormuş tamamen şeklini alması en az 13. Haftaymış (durduk yere prof oldum araştırmaktan terimler filan😂😂) hatta 13. Haftada bile yanılmalar çok yaygın ben hatırlıyorum da doktorlar eskiden en az 4 aylıkken söylerlerdi şimdi erkenden söylüyorlar sonra aaa öyle değilmiş böyleymiş diyorlar 😂
Haklısın olabilir cnm bnm tşk ederim 🥰

Kızlar geçenlerde fotoğraf yüklemiştim ama kimse yorum yapmadı, fikri olan yok mu cinsiyet tahmini ile ilgili 🌷

Eklentiler

• IMG_20231123_152219.webp
    IMG_20231123_152219.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 53
Back
X