2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın kızlarrr cinsiyetler belli olmaya başlamış çok sevindim :) beni etiketlerseniz yada özelden mesaj atarsanız tabloya cinsiyetleri de yazarız :)

Kızlarrrr bebeğimin hareketlerini hissediyorum ben anormal bir şekilde.bir haftadır emin değildim ama dün gece çok garip bişi oldu.sol kasığıma yakın parmak gibi sertlik oldu çıkıntı ve hareketi hissettim epeyce,eşim de dokundu korktu resmen.bu 3. Çocuğum onlarda 14. Haftada hissetmiştim

Kızlarrrr bebeğimin hareketlerini hissediyorum ben anormal bir şekilde.bir haftadır emin değildim ama dün gece çok garip bişi oldu.sol kasığıma yakın parmak gibi sertlik oldu çıkıntı ve hareketi hissettim epeyce,eşim de dokundu korktu resmen.bu 3. Çocuğum onlarda 14. Haftada hissetmiştim

Ne güzelll :D ben de hissediyorum erken diyorlar. Doktorum bile hissedemezsin dedi ama eşim, doktor (erkek) kaç kere hamile kalmış dedi ajdajsd :)). Bence de bebiştirrrr hissettiğiniz

Ne güzelll :KK70: ben de hissediyorum erken diyorlar. Doktorum bile hissedemezsin dedi ama eşim, doktor (erkek) kaç kere hamile kalmış dedi ajdajsd :)). Bence de bebiştirrrr hissettiğiniz
Eşinin yorumu süper😂 benimki de çelişince onlar herşeyi bilmiyor diyor😁 sende mi hissediyorsun ay yanlız değilmişim 😊

Bende hissettiğimi hissediyorum. Ama dier gebelıklerımde bu kadar erken hisseymemiştim. Doktora söyledim hissedilirmi bana verdiği cevap o gazdır şuan hissedilmez. Herlade gazla bebek hareketini ayırt edebilecek insanlarız. Ben aon aylarda herilir ya krn onu hissedıyorum birde karnımdaağırlık hissetmeye başladım büyüyor miniklerimiz.

Bende hissettiğimi hissediyorum. Ama dier gebelıklerımde bu kadar erken hisseymemiştim. Doktora söyledim hissedilirmi bana verdiği cevap o gazdır şuan hissedilmez. Herlade gazla bebek hareketini ayırt edebilecek insanlarız. Ben aon aylarda herilir ya krn onu hissedıyorum birde karnımdaağırlık hissetmeye başladım büyüyor miniklerimiz.
Evet sertleşmeyw başladı benim karnım da.bebek sola yakın olduğu için sol tarafım sert sağ daha yumuşak ve büyüdü karnım.çok zatıfım ben sırt üstü yatınca bebek nerde olduğu net görünüyor yumurta gibi

Gözünüz aydın, hep güzel haberlerimiz olsun 🙏 testte belli olur zaten cinsiyeti, çok heyecanlı 😍. Valla herkese de soruyorum ama fiyat öğrendiniz mi ve ne kadar sürüyormuş sonucun çıkması?
1 hafta-10 gün dedi laboratuvar sonuçlar için. Ancak daha kan veremedim, eve ve işe uzak bir yerde, sanırım cumartesi gideceğim kan vermeye. Fiyat olarak da 400 eur verdiler :emir_bebek:

Canım çok mutlu oldum ne güzel haberler 🥳 Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin 🤲 aayy bende kilo aldım seninki gibi ama benim iştahım çok fena durduramıyorum kendimi yemeyince midem bulanıyor çok kilo alcam diye korkuyorum 🤤 şuan kaç hafta oldu cinsiyeti herhalde dr a göre değişiyor kimisi tahminini dahi söylüyor kimisi de net olana kadar hiç birşey söylemiyor sağlıkla gelsin bebeğin 🤲🤍
Canım ben gittiğimde 11+2'di :anneadayı: Evet bizimki söyledi, gerçi kimseye söylemeyin ama ben erkek olduğunu düşünüyorum dedi. Ben de beklemiyordum açıkçası ama gitmeden önce annem demişti bu haftalarda erkekse ve doktor bişey görürse söylüypr belki sana söyler demişti :KK70:

Back
X