2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canım keyfi olarak almıyorsun ki sonuçta dinlenmen gereken durum var demek ki. Valla ben bundan önceki hamileliğim de vicdan yaptım ama bana sonucu manevi olarak çok kötüye patladı ben bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim şuan hiç bir şey umrumda değil gerekirse 32 ye kadar veririm diyor doktorum bana ve benim bebeğmden de hiç bir şey önemli değil senin yerinde olarak bir saniye düşünmem al zaten durumu atlatinca yine calisirsin
nasıl kaybettiniz 12 haftalıkken :(

Kızlar ovulasyon testi kullanarak yada yumurtlamayi takip ederek hamile kalanlar var mı?
Ben yumurtlama takibiyle kaldım. Ovulasyon testi kullanmadım. Adetimin ilk gününden sayarak 10. gün itibariyle gün aşırı 1 hafta ilişki ile. Düzensiz adet ya da ovulasyon olabilir diye ben 1 haftaya yaydım. Bu böyle mi uygulanıyor bilmiyorum ben okuduklarımdan anladığımı mantığıma yatan bu şekilde olduğu için böyle denedim, çok şükür oldu :KK54:Ama arkadaşlarıma katılıyorum psikoloji gerçekten çok önemli. Biz hemen o sıralar tatile gitmiştik, tatil dönüşü oldu :halay: Birkaç arkadaşımdan daha aynısını duydum.

Kızlar ovulasyon testi kullanarak yada yumurtlamayi takip ederek hamile kalanlar var mı?
Canım ben 1 kutu bitirdim seni strese sokmaktan başka hiç bir işe yaramıyor inan ki. Ne zaman kafan rahat o zaman hamile kaliyosun.adetin bittikten bikaç gün sonra gün aşırı ilişki

Ben yumurtlama takibiyle kaldım. Ovulasyon testi kullanmadım. Adetimin ilk gününden sayarak 10. gün itibariyle gün aşırı 1 hafta ilişki ile. Düzensiz adet ya da ovulasyon olabilir diye ben 1 haftaya yaydım. Bu böyle mi uygulanıyor bilmiyorum ben okuduklarımdan anladığımı mantığıma yatan bu şekilde olduğu için böyle denedim, çok şükür oldu :KK54:Ama arkadaşlarıma katılıyorum psikoloji gerçekten çok önemli. Biz hemen o sıralar tatile gitmiştik, tatil dönüşü oldu :halay: Birkaç arkadaşımdan daha aynısını duydum.
bizim de tatil dönüşü bebeği :KK48:

Ay benim de öyle:halay: demekki bu işin sırrı tatil dönüşü güzel bi psikoloji :)
Aaaa benim de öyle valla 😂😂 hem de korunmadan geçen ama çok stresli 10 aydan sonra. Tatilde doktora gidip benim için gebe kalmanın normalden daha zor olabileceğini öğrenmiştim o ay takibi, bebek düşüncesine dair her şeyi bırakmıştım nasıl olsa olmuyor diye 😂😂 çok şükür sürpriz yaptı mucizem 🙏🏻🥰

Slm kızlar hepinizin hamileliğini Rabbim kolaylaştırsın inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.
mesirmacunu mesirmacunu Benimde sat 16 Eylül 11+6 haftalık hamileyim.
6+4 kese 7+4 kalp atışı duyuldu çok şükür.
5.gebeliğim 2 düşüğüm var.Bir kızım bir oğlum var yaş 36 inşallah hayırlı olanı nasip etsin Allah hepimize.
Biraz zor geçiyor bulantı, kusma,şişkinlik,gaz,kabızlık ama sonu güzel olacak.

Kizlar merhaba bir şey kafama takildi akıntılarim baştan beri var fakat bazen sarı bazen kirem rengi beyaz bu şekilde ama beyaz bez kullanıyorum önce akıntı normal sarı bezde akıntı kuruyunca daha koyu sarı oluyor niye böyle oluyor pazartesi kontrolüm var gidicem o zaman doktora sorarım

Back
X