2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Selamlar herkese Temmuz grubundayım ama muhtemelen doğum hazirana kayacak. Perşembe günü kontrolüm var 11+2 oluyorum. Cinsiyetler belli olmaya başlamış hayırlı olsun öğrenenler en erken kaçıncı haftada öğrendi merak ediyorum 🫠
merhaba :) genelde 12de öğreniliyor en erken , ondan önce öğrenenler fetal dna ile öğrendiler, ben 14+4'üm hala belli değil saklanıyor :)))

Selamm Bebik anneleri nasıl gidiyor gebelikk 🥰 ben çok sabırsızlanıyorum cinsiyeti öğrenmek için 12+3 üm şuandaa 16 17 haftalarda gideyim diyorum net öğrenmek icin 🥹🙈 sabahları mide bulantım devam ediyo çubuk kraker ile bastırmaya çalışıyorum her sabah 🥹 sizler nasılsınızz sanki günler geçmiyo gibiii
Selam canım bende senin gibi düşünüyorum 16. Haftada falan giderim sanırım 😇 12+5 im 3 gün önce senin gibi sabahları direk çıkarıyordum ama iki gündür rahatım çok şükür bugün hiç bulantım olmadı çok şaşırdım çıkarmadım da inşallah seninki de düzelir 🥰

Selamm
Benimde 12+3 bugünnn.
Cuma günü kontrolüm varr. Benimde mide bulantılarım hala devam ediyor öğürme olarak oluyor zaten çıkarma yok. İştahım 6. Haftadan beri yok aşırı seçiyorum bu iki gündür hep tostla geçirdimm.
Cuma günü cinsiyeti öğrenirsen banada yazarmısınnn lütfeeen 🥹🙈 öğrenirsen bende erken gideyimm

Selam canım bende senin gibi düşünüyorum 16. Haftada falan giderim sanırım 😇 12+5 im 3 gün önce senin gibi sabahları direk çıkarıyordum ama iki gündür rahatım çok şükür bugün hiç bulantım olmadı çok şaşırdım çıkarmadım da inşallah seninki de düzelir 🥰
İnşallah rabbim sag salim kucağımıza almayı nasip etsinn benim 2 inci gebeliğim ilki kız ve hic böyle olmadımm çok rahat gecmisti bu seferki biraz zorlayıcı oluyo 🙈 cinsiyetini çok merak ediyorum genelde kızda mide bulantısı kusma olur diyolar ama benim ilkinde hiç olmadı kız olmasına rağmenn 😀👋🏼

Selamlar herkese Temmuz grubundayım ama muhtemelen doğum hazirana kayacak. Perşembe günü kontrolüm var 11+2 oluyorum. Cinsiyetler belli olmaya başlamış hayırlı olsun öğrenenler en erken kaçıncı haftada öğrendi merak ediyorum 🫠
12+2 de öğrendim ben ama kesin %100 dememişti 14 te kesinleşti

Bence de erkek kuzum :) maşallah sağlıkla gelsin
Benimde resmide tahmin eder misiniz. Pozisyonda değil ama.
C9FCEBA2-5C85-49AA-95DF-B78661189610.webp

İnşallah rabbim sag salim kucağımıza almayı nasip etsinn benim 2 inci gebeliğim ilki kız ve hic böyle olmadımm çok rahat gecmisti bu seferki biraz zorlayıcı oluyo 🙈 cinsiyetini çok merak ediyorum genelde kızda mide bulantısı kusma olur diyolar ama benim ilkinde hiç olmadı kız olmasına rağmenn 😀👋🏼
Amin amin 🥰 demek ki kız ya da erkekten daha çok bünye ile alakalı benim nasip olursa ilk gebeligim erkek hep zorlayıcı oluyor diyorlar ama bilmiyorum sabırla bekliyorum sağlıkla kolaylıkla gelsin de bebeğim ben hep erkek hissediyorum bakalım 😇🫶

Back
X