2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Eki Görüntüle 3352053 nub veya kafatasından anlayan varsa diye bunuda bırakıyorum buraya🥰
Doktor bi kaç defa sormama ustelememe rağmen erkek dedi canim senin çok uzunmuş kordon muydu acaba sende görünen ben kordon mu dedim hayır dedi doktor baya emin konuştu 3 kere gösterdi bize pipi diye ama ben hala emin olamıyorum 3 çizgi olan goruntu bana o pipi gibi gozuken sey klitoris mi acaba diye dusunduruyor . 12+6 günlükken çekilen görüntü bu canım
Doktorun erkek diyebilmesine çok şaşırdım 😧 ya çok tecrübeli o yüzden emin ya da yanlışsa düzeltiriz birkaç haftaya diye söyleyivermiş 😂 valla ben instagramda bi video görmüştüm doktor cinsiyetini belirliyor, anlattı anlattı görseniz yüzde yüz erkek dersiniz, evet çok net bir şekilde kız olduğu gözüküyor dedi ben şokkk 😂 birbirine gerçekten çok benziyor bu haftalarda. Ama yine de doktor farkı anlar gibi geliyor ya bilemedim 🙁 Ben ultrason sırasında hiç çıkıntı görmemiştim evde inceleyince kafam çok karışmıştı yakaladıkları resimler yanıltıcı olabiliyor 🥺

kızlar dun aksamdan berı karnımın sag tarafında bır gergınlık ve ara ara olan acıyo gıbı bı hıs var arın buyuyup gerıldıgı ıcın mı neden acaba daha kontrolede 3 hafta var gecer ınsallah evham yapmak ıstemıyorum sızde de oluyor mu
Evet ya artık acıtmaya başladı. Ben de evham yapmamaya çalışıyorum, çimdiriyo yine bizimki içerden diyorum 😅 cidden biri etimi bükse aynı his olur

Evet ya artık acıtmaya başladı. Ben de evham yapmamaya çalışıyorum, çimdiriyo yine bizimki içerden diyorum 😅 cidden biri etimi bükse aynı his olur
İçeride canları cok sıkılıyor bıdıkların herhalde😂😂

Doktorun erkek diyebilmesine çok şaşırdım 😧 ya çok tecrübeli o yüzden emin ya da yanlışsa düzeltiriz birkaç haftaya diye söyleyivermiş 😂 valla ben instagramda bi video görmüştüm doktor cinsiyetini belirliyor, anlattı anlattı görseniz yüzde yüz erkek dersiniz, evet çok net bir şekilde kız olduğu gözüküyor dedi ben şokkk 😂 birbirine gerçekten çok benziyor bu haftalarda. Ama yine de doktor farkı anlar gibi geliyor ya bilemedim 🙁 Ben ultrason sırasında hiç çıkıntı görmemiştim evde inceleyince kafam çok karışmıştı yakaladıkları resimler yanıltıcı olabiliyor 🥺
Kağan kocatepe nin videosuysa eğer bende izledim zaten ondan aklım karıştı 🤣🤣 ya bilemiyorum doktor çok emin bir şekilde konuştu ben de ısrarla emin misiniz kordon olmasın vs dediğim için 3 kez gösterdi pipiyi ve artık kalk kalk hadi dedi sedyeden

Kağan kocatepe nin videosuysa eğer bende izledim zaten ondan aklım karıştı 🤣🤣 ya bilemiyorum doktor çok emin bir şekilde konuştu ben de ısrarla emin misiniz kordon olmasın vs dediğim için 3 kez gösterdi pipiyi ve artık kalk kalk hadi dedi sedyeden
Benim izlediğim mehmet bozun videosuydu o da en bulanık görüntüden şıp diye anlıyor 😂🙈 youtubeda da bir video vardı ayrıntılı ultrasona kadar erkek demişler sonra kız olduğu ortaya çıkmış 😂😂 başlarda erkeği kız sanıyorlar da demek ki kızı erkeğe benzeten de olabiliyor. Ay ben de yardımcı olacağıma daha da karıştırdım kafanı kusura bakma 🙈🙈🙈

Benim izlediğim mehmet bozun videosuydu o da en bulanık görüntüden şıp diye anlıyor 😂🙈 youtubeda da bir video vardı ayrıntılı ultrasona kadar erkek demişler sonra kız olduğu ortaya çıkmış 😂😂 başlarda erkeği kız sanıyorlar da demek ki kızı erkeğe benzeten de olabiliyor. Ay ben de yardımcı olacağıma daha da karıştırdım kafanı kusura bakma 🙈🙈🙈
Haha bakalım canım haftaya başka bir doktora randevum var artık o da erkek derse kesinleşir

Hahaha galibaa 🙈 anne yemek gönder de diyor olabilir hiç doymuyor hiççç 🤪🧿 şaka bir yana sürekli ağrıyor ama benim hala karnım çıkmadı ne zaman pörtleyecek bu göbüşler
benım cıktı ya kıyafetten cok bellı olmuyor ama normal aynaya baktıgımda baya cıkmıs gıbı :anneadayı:

12 haftalık tahminde bulunur musunuz

Eklentiler

• IMG_20231214_150255_1.webp
    IMG_20231214_150255_1.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 49
Ayy kizlar cinsiyet haberleriyle coşuyor grup okudukca daha da heyecanlanıyorum ya🥰 hepinizin gözü aydın 😊 kontrolüm haftaya Çarşamba 12+5olucaz bakalım bende öğrenebilecek miyim gidince içim kıpır kıpır oldu mesajlarınızla rabbim sağ salim nasip etsin inşallah hepsi hayırlı birer evlat olsun🤲♥️

Ay aşırı heyecanlanıyorum cinsiyetleri görünce:KK68: benim kontrolüm de bu cuma inşallah bebiş kendini gösterir. Biz cinsiyet partisi gibi değil de ikimiz baş başa pasta kesip öğrenelim istiyoruz haftaya inşallah ben de yazarım cinsiyeti :KK71:
Aayyy çok heyecanlı bende ikimiz küçük bir şey yapalım istiyorum güzel bir anı olsun bize diye düşünüyorum anı biriktirmeyi çok çok seviyorum hele ki artık 3 kişilik 🥹🥹🤍

Kızlar merhaba bende bugün doktordaydım. Çok şükür herşeyimiz normaldi. 12+2 de doktorumuz cinsiyet tahmini yaptı kız dedi🌺 hiç bir çıkıntı ypktu ama bazı bebeklerde pipi küçük olabilir kesin bişey için bir ay snraki randevüde kesin söyleyebilirim dedi. Ama dier çocuklarımda 13. Haftada öğrenmiştim deişmemişti hiç bunda da bakalım ne olur. Çok mutşu olsdum ama içime erkek doğuyprdu kızı dyunca havalara uçtu kızım da🌺🥰

Hahaha galibaa 🙈 anne yemek gönder de diyor olabilir hiç doymuyor hiççç 🤪🧿 şaka bir yana sürekli ağrıyor ama benim hala karnım çıkmadı ne zaman pörtleyecek bu göbüşler
Benim çıkmaya başladı üç gündür baya iştahşm açıldı. Kızlar bana balık yağı kan ilaçı ve demir ilacı verdi. Başık yağı ucreti 560 tl idi çok yüksek deilmi. Size hangi ilçşarı verdi

Back
X