2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben bugun bebişimin ilk battaniyesini aldım kızlar sizler birşeyler almaya başladınızmı. Muslim örtü aldım tam yaz bebekleri olduğu için çok guzel yumuşsacık da geldi almak isteyen olursa tavsiye edebilirim. Bende ilkkaz alfım trenyyoldan ama çok hpşuma gitti boyutu ve yumuşaklığı

Bende dier gebelıklerimde kanama olmuştjm baya baya hatta birinde uç gğn hastanede yatmıştım iğne be progestan kullanmıştım ama çok şükür sağlıklı dunyaya geldıler. Bundana. Kese arkası kanama alanımız vardı bir kutu progestan kullandım. Küçülmüştü bıraktık gerek yok dedi eğer kanama flan olmadıysan hiç olmadım sadece kese arkasında vardı. Ama bunlar genelde sıtresten gelmişti benim başıma kafamıza hiç bir şey takmayın kızşar. Bende çol takan dğşünen birisiyim ama bebişlerimizin ve bizim pskışojimiz için en güzelini düşününce her şey yoluna giriyor.
Kaçıncı hafta da oldu bu canım haklısın ama stressiz bir hayat ne mümkün...

Oğlumda ğç aylıkken hastanede yatmıştım hatta yedı aylıkkende erken dogum olıyordu o zmanda lekelenmem olmuştı ben bır ay boyunca yattım. 40 . Haftada doğmuyordu sonra🤣 dier hamılelıpımdede yine 3. Aylarımdaydı tam hatırlayamadım ama onda da dınlenme vermıştı doktorum.

Şuan da 12. Haftamdayım 7 haftada vardı kese arkası kanama. Suanda var ama küçüldü birde kanaman yoksa ilaca gerek yok dedi. Hatta çok hareketlı bı hayatım var ben artmıştır belkıde dıyordum . Ama şükürki küçülmüş

Bende dier gebelıklerimde kanama olmuştjm baya baya hatta birinde uç gğn hastanede yatmıştım iğne be progestan kullanmıştım ama çok şükür sağlıklı dunyaya geldıler. Bundana. Kese arkası kanama alanımız vardı bir kutu progestan kullandım. Küçülmüştü bıraktık gerek yok dedi eğer kanama flan olmadıysan hiç olmadım sadece kese arkasında vardı. Ama bunlar genelde sıtresten gelmişti benim başıma kafamıza hiç bir şey takmayın kızşar. Bende çol takan dğşünen birisiyim ama bebişlerimizin ve bizim pskışojimiz için en güzelini düşününce her şey yoluna giriyor.
Valla okadar kafa olarak rahatım ki ama niye böyle oldum bilmiyorum benimde lekelenmem var inşallah devamı olmaz nasip bakalım

13 haftadayim daha almadım 3 kilo vermiştim daha onu alıyorum yani 1 kiloya denk geliyor 😁
Ben gebelikten önce çok kötü besleniyodum yani tek öğün yerdim meyve ceviz felan hayatta yemezdim şimdi sağlıklı beslenmeye duzenli öğüne geçince aldım sanırım kilo almaya yatkin vucudum zaten

Merhaba hanımlar, ikili test sonucum 62:1 çıktı. Tıp fakültesi hastanesinde fetal DNA bakılıyormuş oraya yönlendirdiler. 5 hafta sonra sonuç çıkacakmış maalesef. Ultrason iyiydi fakat kan sonucu kötü çıktı. Etrafınızda böyle olan var mıydı acaba? Bu arada kızımız olacakmış mesirmacunu mesirmacunu ekleyebilirsin 💗
Merhaba bende aynı durumdayım ultrason iyi ama kan sonucuna göre 1:50 çıktı ve genetik ile peridontolojiye yönlendirdi doktor. Bana da amniyosentez yaparlar büyük ihtimalle dedi. Bende pek yaptırmak istemiyorum. Devlet yapıyor mu fetal DNA.

Ben 16.haftaya yaklaşıyorum sayılır doktor 16.haftaki kontrole kadar progestani ve corasprini kesmedi progestani sabah akşam içiyorum corasprini de günde önceki 2 kaybımdan dolayı biz tedbirli olalım diyor var mı bu haftalarda hala kulllananlar(pitilasma sorunu Olupta)

bende hiç böyle bişey ölçmedi neden ihtiyaç duyuuyor acaba bu ölçüme merak ettim bak şimdi :)
Canım aslında çokta önemli birşey rahim ağzı yetmezliği varsa sancisiz ağrısız birden düşükle sonuclanabiliyor hemde ortada hiç birşey yokken. Ve 10-16 hafta olması gerek galiba dikiş yapılması yani serklaj yapılmasi gerekiyor. Hepimizin doktordan aslında özellikle sormamız gereken durum

Ben bugun bebişimin ilk battaniyesini aldım kızlar sizler birşeyler almaya başladınızmı. Muslim örtü aldım tam yaz bebekleri olduğu için çok guzel yumuşsacık da geldi almak isteyen olursa tavsiye edebilirim. Bende ilkkaz alfım trenyyoldan ama çok hpşuma gitti boyutu ve yumuşaklığı
Ya bizim ilk bebeğimiz, bebek arabası, araba koltuğu, ateş ölçer, ana kucağı, kanguru, göğüs pompası, 2 tane battaniye, 15 tane ağız bezi, ek gıda tencere seti 😀, kendime 2 hamile elbisesi aldım şimdilik. Çok heyecanlıyız daha almak istiyoruz ama bekliyoruz. Daha birr sürü şey var.. odası kıyafetleri vs vs… bilgim olmadığı için burdan instagramdan falan bakıyorum ne lazım diye. Anne yanı beşiğini eltimden alacağım boşuna ona masraf etmeyelim bari dedik 😅

günaydın güzel kızlar :KK37:
Günaydınn 💕💕💕

Back
X