- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #5.321
Oyy uzanıyorum kuzumm kızımda yanimda hiç durmayyynaberrrr jouuuuu :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy uzanıyorum kuzumm kızımda yanimda hiç durmayyynaberrrr jouuuuu :)
senin kızını yerimmOyy uzanıyorum kuzumm kızımda yanimda hiç durmayyymüzik dinliyoz
![]()
naber adaşım :)Günaydın kizlar![]()
Operimm askom sen nasılsın nasıl gidiyor çalışıyormusunsenin kızını yerimmöp benim için
Çalışıyorum kuzucum pazar tatil sadece benim :) sen çalışıyor muusn?Operimm askom sen nasılsın nasıl gidiyor çalışıyormusun
Heee anladım kuzumm ev hanımıyımm çalışsam bebeme kim bakacukk kimsemiz yok gurbet gibi yaşıyoruzÇalışıyorum kuzucum pazar tatil sadece benim :) sen çalışıyor muusn?
evde olmak da çok güzel :) napalım kuzum işte ömür geçip gidiyor bi şekildeHeee anladım kuzumm ev hanımıyımm çalışsam bebeme kim bakacukk kimsemiz yok gurbet gibi yaşıyoruz![]()
karından bakılıyor eğer net görünmezse vajinal de bakabilirler.Devlet hastanesinde yaptırdım ikili testi.10 gün sonra çıkıyor.
vajinal ulstrasn değil dimi canm karından bakıyorlar . peki cinsiyet söyleddimi ikili testte
Tabi kuzumm ya hayat böyleevde olmak da çok güzel :) napalım kuzum işte ömür geçip gidiyor bi şekilde
Kan tahlille oluyo canım ense kalınlıgıda ultrasondan bakıyor bende bekliyorum haber verceklerDevlet hastanesinde yaptırdım ikili testi.10 gün sonra çıkıyor.
vajinal ulstrasn değil dimi canm karından bakıyorlar . peki cinsiyet söyleddimi ikili testte
Hele benim o kadar çok oluyor ki hatta iltihaplı yeşil sarı şeffaf sürekli oluyorkızlar akıntı yaşıyor musunuz ya? beyaz uzayan akıntılarım oluyor bu ara, yada şeffaf akıntı , normal mi acaba
İyilik canım benim senden ne haber bir pirenses annesi oluyorsun hayirlisiyla benim daha tam belli degil göstermedi kendini ama kıza benziyor dedi doktornaber adaşım :)
Benim de şu 3 gündür var ya beyaz uzayan bende tedirgin oluyorumkızlar akıntı yaşıyor musunuz ya? beyaz uzayan akıntılarım oluyor bu ara, yada şeffaf akıntı , normal mi acaba
7. Haftadan beri kullaniyorum benKızlar doktor demir dışında magnezyuma başlatan oldu mu