- Konu Sahibi mesirmacunu
- #5.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım.Ben bir sağlık taraması yapılacağı için, taramada röntgen çekileceği için yöneticilerime bir dilekçe ile bildirmek zorunda kaldım... Şimdi 15+1'deyim haftaya doktor raporuyla iş yerime de bildirim yapacağım.
20gun sonra kuzum 2li taramam çıktı dün dru aradıkkontrol ne zaman kuzumm
Kese 5+0 kalp atisi 6+2 de canım yaş 29
Evetttt niye sordunuz
Çok hoşuma gitti, benim ismimde HürremEvetttt niye sordunuz![]()
Aaa ne güzelÇok hoşuma gitti, benim ismimde Hürrem![]()
İnşallahAaa ne güzelnasip olursa benimde kızımın adı Hürrem olacak
Amin inşallah canım Allah razı olsunİnşallahsağlıkla gelsin inşallah
![]()
MasallahhKızlaaar bugün doktordaydım çok şükür her şey yolundaymışçok şükür çok mutluyum ama çok kısa sürdü sanki ya o kadar görmek yetmedi bana doyamadım minnoşuma
doktora ne sorduysam normal dedi
tansiyonda 15 sınır dedi. Akıntı ağrı bunlara hep olur, normal dedi. Biraz rahatladım
ama biraz
![]()
Hiç bi sorun cıkmaz joucum yas faktorunden oyle cıkmıstır bır yas atsa bile deger düşüyor20gun sonra kuzum 2li taramam çıktı dün dru aradık
Ortalarda dedi yani iyi dedi sikıntı yok dedi ama isterseniz fetal dna testi yaptırabilirsiniz dedi hani bilgilendireyim dedi bizde öyle istemedik hertürlü kabule deriz zaten yaşin ilerledimi böyle 2li taramada sonuçlar oluyormuş biraz sıkıntı
hayırlı olsun kuzuummm :)Knka benim cinsiyeti erkek olarak güncelleyelimisim Salih Kaan, bu sefer son kararım inşallah
![]()
mesirmacunu
evet yaş etkiliyormuş kuzum , Rabbim sağlıkla nasip etsin20gun sonra kuzum 2li taramam çıktı dün dru aradık
Ortalarda dedi yani iyi dedi sikıntı yok dedi ama isterseniz fetal dna testi yaptırabilirsiniz dedi hani bilgilendireyim dedi bizde öyle istemedik hertürlü kabule deriz zaten yaşin ilerledimi böyle 2li taramada sonuçlar oluyormuş biraz sıkıntı
kuzuum çok sevindim :) ayy akıntılar bende de çok hatta bugün idrar tahlili vermeyi düşünüyorum , doktorlar normal dese bile bize yetmiyorKızlaaar bugün doktordaydım çok şükür her şey yolundaymışçok şükür çok mutluyum ama çok kısa sürdü sanki ya o kadar görmek yetmedi bana doyamadım minnoşuma
doktora ne sorduysam normal dedi
tansiyonda 15 sınır dedi. Akıntı ağrı bunlara hep olur, normal dedi. Biraz rahatladım
ama biraz
![]()
hayırlı olsunnn canım çok sevindim :)Merhaba kızlar. Mesirmacunu benim cinsiyete kız yazabiliriz canım. Doktor kız dedi bakalım benimde cinsiyet değişecek mi![]()
Evett kuzumm ya bi değişik oldum beklemiyodum ya bideHiç bi sorun cıkmaz joucum yas faktorunden oyle cıkmıstır bır yas atsa bile deger düşüyor