2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kizlar alt karinda kalp atisi gibi pit pit neden olur bilen var mi? Yani bebegin kalp atisi desem mumkun degil o kadar belli olmasi, bi de nerdeyse benim kalbim kadar hizli yani cok hizli da atmiyor. Cok ilginc bazen elimi koyuyorum cok net hissediyorum. Esim bugun kulagini koydu o da ayni sekilde tarif etti. Yuz ustu yattigimda cok net hissediyorum o atisi… size de oluyor mu ve sebebini bilen varsa aydinlatirsa cok sevinirim🙏🏼
Göbek deliğinin hemen altında oluyor, onu diyorsun dimi? Bende de oluyor gebelikte normalden fazla kan pompalandığı ve dolaştığı içinmişş ☺️

Kizlar alt karinda kalp atisi gibi pit pit neden olur bilen var mi? Yani bebegin kalp atisi desem mumkun degil o kadar belli olmasi, bi de nerdeyse benim kalbim kadar hizli yani cok hizli da atmiyor. Cok ilginc bazen elimi koyuyorum cok net hissediyorum. Esim bugun kulagini koydu o da ayni sekilde tarif etti. Yuz ustu yattigimda cok net hissediyorum o atisi… size de oluyor mu ve sebebini bilen varsa aydinlatirsa cok sevinirim🙏🏼
sanırım bebiş hareket ediyor :rolleyes:

Merhaba ikili testten anlayan varmi doktor normal dedi ama biraz yüksek çıktığı için 3lu test yapalım geldiğinde dedi. Bende yaşları alakalı olabilir dedim evet yaslada alakali olabilir ama biz yinede bir test yapalım dedi bunu yaşayan varmi aranizda
yaşla alakalı çıkıyor canım , bir şey yoktur Allah'ın izniyle, ultrasonda ense kalınlığı nasıl çıktı? çok sıkıntı yapacaksan fetal dna baktırabilirsin

Kızlar günaydın, bu sabah sadece kahve içtikten sonra parmaktan şekerimi ölçtüm 94 çıktı. Sizce nasıl? Normal hayatımda hep 80 civarıydı. Şimdi 17. haftadayım, doktor randevum çarşamba. Yüksek sanki, bu değerleri çıkan var mı?

Kızlar günaydın, bu sabah sadece kahve içtikten sonra parmaktan şekerimi ölçtüm 94 çıktı. Sizce nasıl? Normal hayatımda hep 80 civarıydı. Şimdi 17. haftadayım, doktor randevum çarşamba. Yüksek sanki, bu değerleri çıkan var mı?
Günaydınnn , 70-100 arası normal yazıyor internette canım ama sen yine bir doktorunla görüşürsün :)

kızlar bir de ben akşamları sağ ve solda yatmaya dikkat ediyorum ama gece yattıktan sonra bir kalkıyorum sırt üstü yatıyorum tekrar pozisyon değiştiriyorum acaba bunun bebeği bir zararı var mı

kızlar bir de ben akşamları sağ ve solda yatmaya dikkat ediyorum ama gece yattıktan sonra bir kalkıyorum sırt üstü yatıyorum tekrar pozisyon değiştiriyorum acaba bunun bebeği bir zararı var mı
Evet bi uyanıyorum sırtüstü yatıyorum :( pazartesi nasipse kontrolüm var doktora soracağım , sorun olur derse hamile yastıklarından almayı planlıyorum

Back
X