2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
İyi gecelr anneler ya ben bugün 2li tarama testimi aldım utrasonda temiz ama kanda riskli çıktı biraz tedirgin oldum bana yardım edin şimdi benim gibi olup sağlıklı doguran var mı ve bugün bebeğimin cinsiyetini de erkeğe benzetti iki doktor buna bile sevinemiyorum bile

İyi gecelr anneler ya ben bugün 2li tarama testimi aldım utrasonda temiz ama kanda riskli çıktı biraz tedirgin oldum bana yardım edin şimdi benim gibi olup sağlıklı doguran var mı ve bugün bebeğimin cinsiyetini de erkeğe benzetti iki doktor buna bile sevinemiyorum bile
Canım bende aynı durumdayım şimdi ikili sonucumu attı doktorum riskli fetal DNA yapalim gelin dedi içime girenler girdi çok telaş yaptım başıma kizimda böyle birşey gelmedi böyle birşey yasayn varmı kizlar

Ultrasonda bizimde hersy normaldi ense kalınlığı burun kemiği normal dedi boule bır mesaj alınca aklım yerinden çıktı bazen riskli yazsa da bir sıkıntı olmuyor diye okudum ama yinede ne yapacağımı bilmiyorum Allah korusun bişey olsa da aldırmak gibi bir dusuncem olmaz o yüzden fetal DNA ne derece mantıklı bilmiyorum

Benimde bir kızım var onda bir sıkıntı yaşamadım ultraonda herşeyi normal gördü erkek olduğunu söyledi bir hafta sonra şoku yaşadım inan bende
Ya valla herşeyi Allah'a bıraktım Allah biliyor ya gönlümüze göre versin inşallah şimdi bin pişman oldum yaptırdığıma en azından bilmemek daha iyi ya

Telaş etmeyin. Yaşınız kaç yaş faktörü zaten riskli çıkıyor hiçbir şey olmadigi halde. 3. Çocuğuma hamileyim ocakta 38 yaşında olacam doktorum kan testi yaptırmadı bana. Boşuna üzülürsün dedi
Valla 3 kız çocuğu dogurdum böyle birşey görmedim ya bilmiyorum

Ultrasonda bizimde hersy normaldi ense kalınlığı burun kemiği normal dedi boule bır mesaj alınca aklım yerinden çıktı bazen riskli yazsa da bir sıkıntı olmuyor diye okudum ama yinede ne yapacağımı bilmiyorum Allah korusun bişey olsa da aldırmak gibi bir dusuncem olmaz o yüzden fetal DNA ne derece mantıklı bilmiyorum
Lütfen stres yapmayın hiçbir eey yoktur Allahını izniyle ultrasyonda birsey gormediyse sağlıklıdır bebegin

Lütfen stres yapmayın hiçbir eey yoktur Allahını izniyle ultrasyonda birsey gormediyse sağlıklıdır bebegin
İnşallah canım insan illaki bi kafaya takıyor keşke yaptirmasaydim dedim. Ultrasond herşey normal çıktı şükür biraz yorumları okuyunca çok kişi var riskli olup sıkıntı yaşamayan gerçekten insanı strese sokuyor rabbim en iyisini bilir Allah'a sığınıp bol bol dua etmek yapabileceğim rabbim cümlemizin evladını sağlıkli nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba. Doktorlarınız ilişki ile ilgili bişey dedi mi acaba? Benimki tüp bebek hamileliği olduğu için 12. haftaya kadar yasaktı. 11+3’te 2-3 gün lekelenme geldi ama doktor bir sorun yok dedi. Normalde 12.haftada serbest ama 1 hafta daha bekleyelim dedi. Ben pazartesi günü olan kontrolümde sormayı unuttum ama bu sabah bir şeyler gerçekleşti tam 13+0’da😂 Sizin doktorlarınız ne diyor

Kızlar merhaba. Doktorlarınız ilişki ile ilgili bişey dedi mi acaba? Benimki tüp bebek hamileliği olduğu için 12. haftaya kadar yasaktı. 11+3’te 2-3 gün lekelenme geldi ama doktor bir sorun yok dedi. Normalde 12.haftada serbest ama 1 hafta daha bekleyelim dedi. Ben pazartesi günü olan kontrolümde sormayı unuttum ama bu sabah bir şeyler gerçekleşti tam 13+0’da😂 Sizin doktorlarınız ne diyor
Benim doktorum en baştan beri kanama ya da ekstra konuşulmuş bir risk olmadığı sürece serbest demişti. Bir ara 7. haftadayken yerleşme kanaması olmuştu kahverengi hafif, için rahat etsin bir kaç hafta yasak diyelim dedi, sonra yine serbest :anneadayı:

eğer doktorunuz bu konuya dikkat çekip yasak demediyse devam edebilirsiniz :) yine de içim rahat etsin diyorsanız sorun bir dahaki kontrolde

Valla bende yaptırdım sonuçları 2 ocakta göstercem benim de yüksek riskli belli sonucumdan kimseye söylemeden hayatıma devam edecem on yıldır çocuk istiyorum öyle olsada rabbim bana böyle güzel özel bir hediye vermiş sıkıntı yapmıyorum fetal DNA da yaptırmam rabbim ne eylerse güzel eyler herşey gönlümuzce olsun 🤲

Sonucunu atarmisin canım varsa

Back
X