2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ultrasonda bizimde hersy normaldi ense kalınlığı burun kemiği normal dedi boule bır mesaj alınca aklım yerinden çıktı bazen riskli yazsa da bir sıkıntı olmuyor diye okudum ama yinede ne yapacağımı bilmiyorum Allah korusun bişey olsa da aldırmak gibi bir dusuncem olmaz o yüzden fetal DNA ne derece mantıklı bilmiyorum
Sonucu atar mısın canım varsa

Eklentiler

• IMG_20231228_095642.webp
    IMG_20231228_095642.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 79
Sonucum böyle canım çok mu kötü dedim çok kötü değil fetal DNA yapıp emin olalım dedi doktor ama düşünmüyorum Allah korusun sonuç kötü çıksa da bebeğimize kiyamayiz eşimle öyle konuştuk yaptırmayı düşünmüyorum bol bol dua etmekten başka çaremiz yok rabbim en iyisini bilir

Seninkisinde ne yazıyor kaçıncı gebeliğin yaş etkiliyor mu bilmiyorum 31yasindayim ama anlamadım 35den sonra yüksek riskli cikabiliyormus zaten

Sonucum böyle canım çok mu kötü dedim çok kötü değil fetal DNA yapıp emin olalım dedi doktor ama düşünmüyorum Allah korusun sonuç kötü çıksa da bebeğimize kiyamayiz eşimle öyle konuştuk yaptırmayı düşünmüyorum bol bol dua etmekten başka çaremiz yok rabbim en iyisini bilir
Papa gözüküyor ama beta gözükmüyor benim de papa 3 beta 172

Kızlar günaydın, anne bebek bakım çantası alan var mı? Kimisi çok uygun kimi de çok pahalı 2.bebesi olacaklar tavsiye verebilir mi? Nasıl bir şey alalım diye.

Seninkisinde ne yazıyor kaçıncı gebeliğin yaş etkiliyor mu bilmiyorum 31yasindayim ama anlamadım 35den sonra yüksek riskli cikabiliyormus zaten
canım haklısın yaş etkiliyor, bu testler tamamen olasılık risk faktörü aktarıyor hiiç korkmayın ultrason değerleri normalse :) Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin

canım haklısın yaş etkiliyor, bu testler tamamen olasılık risk faktörü aktarıyor hiiç korkmayın ultrason değerleri normalse :) Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin
Amin inşallah canım ilk duyunca çok panik oldum ağladım sonra araştırınca sakinledim biraz. Ultrasonda herşey güzel çıkınca daha da şaşırdım beklemiyordum böyle bir durumla karşılaşmayı. Kaç tane düşük yaşadım şimdi kötü bile çıksa nasıl kıyarım yapamam o yüzden güzel düşünüp strese sokmucam kendimi rabbim en iyisini bilir hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah 🤲

Amin inşallah canım ilk duyunca çok panik oldum ağladım sonra araştırınca sakinledim biraz. Ultrasonda herşey güzel çıkınca daha da şaşırdım beklemiyordum böyle bir durumla karşılaşmayı. Kaç tane düşük yaşadım şimdi kötü bile çıksa nasıl kıyarım yapamam o yüzden güzel düşünüp strese sokmucam kendimi rabbim en iyisini bilir hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah 🤲
Canım benim de sınırda çıktı oysaki 27 yaşındayım. Doktor içimizi rahatlattı yine isterseniz fetal dna yapın dedi. Biz de sizin gibi zaten ne olursa olsun aldırmayı düşünmediğimizden yaptırmadık. Ultrasonda her şey normal zaten. Gerisi Allah'a kalmış, nasip sonuçta her şey. İçini ferah tut, sen stres yaptıkça bebiş de stres oluyor unutma :)

Canım benim de sınırda çıktı oysaki 27 yaşındayım. Doktor içimizi rahatlattı yine isterseniz fetal dna yapın dedi. Biz de sizin gibi zaten ne olursa olsun aldırmayı düşünmediğimizden yaptırmadık. Ultrasonda her şey normal zaten. Gerisi Allah'a kalmış, nasip sonuçta her şey. İçini ferah tut, sen stres yaptıkça bebiş de stres oluyor unutma :)
Aynen canım dediğin gibi stres yapmadan yolumuza devam 😊herşey Rabbimin elinde sağ salim kucağımıza aldirsin yavrularımızi inşallah 🤲🥰

Kızlar günaydın, anne bebek bakım çantası alan var mı? Kimisi çok uygun kimi de çok pahalı 2.bebesi olacaklar tavsiye verebilir mi? Nasıl bir şey alalım diye.
Ben Zara’dan alacağım omuz çantası formunda canım uzun zamandır araştırıyorum sırt çantası gibi olanlar bana çok itici geliyor sevmiyorum

Ben Zara’dan alacağım omuz çantası formunda canım uzun zamandır araştırıyorum sırt çantası gibi olanlar bana çok itici geliyor sevmiyorum
Gördüm onu canım ben de görünüşü falan güzel, bebişle taşıması kolay olur mu acaba bi de sırt çantası gibi olanların ısı yalıtımı var biberon için kararsız kaldım o yüzden

Yani bebeğinize kıymanıza gerek yok ama sonucu bilip ona göre hazırlıklı olmak için yaptırmak doğru olabilir. Fetal DNA testi yaptırıp sonucu kötü çıkan herkes bebeği aldıracak diye bir şey yok.
Ayrıca aldırmak da isteyebilir, bu çok kişiye kalmış bir şey. Bebek doğduktan sonra canı yanacaksa, problemler yaşayacaksa, imkanlar onun bakımına yetmeyecekse, bana bişey olursa ona kim bakacak diye bir endişem varsa ben o gebeliği sürdüremem.
O yüzden ben fikirlerinize saygı duyuyorum ama yanlış bir şey gibi de bahsetmeyip, diğer türlü düşünebilecek annelere örnek ve destek olmak üzere diğer yolun da bir tercih olduğunu belirtmek lazım diye düşünüyorum

Yok el
Yani bebeğinize kıymanıza gerek yok ama sonucu bilip ona göre hazırlıklı olmak için yaptırmak doğru olabilir. Fetal DNA testi yaptırıp sonucu kötü çıkan herkes bebeği aldıracak diye bir şey yok.
Ayrıca aldırmak da isteyebilir, bu çok kişiye kalmış bir şey. Bebek doğduktan sonra canı yanacaksa, problemler yaşayacaksa, imkanlar onun bakımına yetmeyecekse, bana bişey olursa ona kim bakacak diye bir endişem varsa ben o gebeliği sürdüremem.
O yüzden ben fikirlerinize saygı duyuyorum ama yanlış bir şey gibi de bahsetmeyip, diğer türlü düşünebilecek annelere örnek ve destek olmak üzere diğer yolun da bir tercih olduğunu belirtmek lazım diye düşünüyorum
Yok elbette ki fetal DNA testi yaptırmanın yanlış birşey olduğunu söylemedim oyle bir söylemimde olmadı dikkatle okursanız sadece kötü bir sonuç ciksada aldırmak istemem diye fikrimi soyledim 4dusuk yapmış hatta ikizlerini verdikleri tüpün içinde mezarlığa gömen bir anne olarak o kürtajın etkilerini çok iyi yaşayan biri olarak sadece fikrimi beyan ettim yoksa kesinlikle yanlış birşey elbette değil hatta doktorumla konuştum tekrar sadece en azından kötü isede bil dedi fetal DNA testi daha kesin sonuç veriyor iyi ise rahatlarsin kötü isede en azından kendini buna hazirlarsin dedi yaptiricam o yuzden herşey Rabbimden sonuçta sadece ihtimal bunlar nasibimiz nasilsa öyle olucak...

Valla bende yaptırdım sonuçları 2 ocakta göstercem benim de yüksek riskli belli sonucumdan kimseye söylemeden hayatıma devam edecem on yıldır çocuk istiyorum öyle olsada rabbim bana böyle güzel özel bir hediye vermiş sıkıntı yapmıyorum fetal DNA da yaptırmam rabbim ne eylerse güzel eyler herşey gönlümuzce olsun 🤲
Ya benimde başımın tacı bana da sıvı alalım dedi ben istemedim bakalım en kesin netice ayrıntılı ultrason ya o gün herşey belli olacak Allah'ın izniyle

Back
X