2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Bence senin için zor olur doğum o bu falan çok yorgun olursun en azından kocan harici birisi olması daha mantıklı gibi ama senin kararın.ben kendi açımdan düşünüyorum da kocam çocuk doğunca tutabilcekmi ben şüpheliyim ayrıca kaynanama gelme desem kocam değil kaynanam beni boşar 😂😂😂biz herhalde 1 sene falan aynı evde yaşarız 😂😂😂😂 bu kadar narin olma arkadaşım üzerler 😂😂😂
Hahahaha, yorumunuzu gülerek okudum gerçekten 😂 Kaynanalar canlarımız gerçekten 🤣

Bence cok mantikli bi karar ama anneler ne dusunur bunu bilemem😂😂 yani hastaneye gelmelerini engelleyemezsiniz bence ama eve giderken biz hallederiz diyebilirsiniz☺️ tabi lohusa psikolojisi nasildir o anda yaninizda bi tecrubeye ihtiyac duyulur mu inanin ben de bilmiyorum🥲 esiniz ne dusunuyor?
Bizim iki taraf da şehir dışında yaşıyor. Bir de malum haziran grubu doğum bayrama yakın zamanlara geliyor, açıkçası biz uygun bir dille bayram zaten ilk aşamada biz hallederiz. Duruma göre sizleri çağırabiliriz dedik. Eşim de ben ne istersem destekliyor ve o da bu süreci birlikte geçirme konusunda hevesli.

Evet sormaaaa😂😂eniştemiz ellinden su göndersin bu tarafa şaka bi yana bi kere geleceksin dünyaya içinde hiç bişey bırakma ben yapamıyorum yapabiliyorsun yap arkadaşım
Aile içi siyasetle çözmeye çalışıyoruz bakalım. O kendi ailesini ikna ediyor, ben bizimkileri 😂 Siz etlerimizi halledin biz kalanı hallederiz falan diye gülüşüyoruz. Bayram olmasaydı biz de daha zorlanırdık açıkçası.

Selam kızlar, benimde geçen hafta başlayan ufak hareketler bugün artık tekmelere döndü çok şükür, şuan 19 hafta içindeyiz doktorun dediğine göre son birkac gündür uyuyorum öglenleri ama kötü etkiliyor uyumak uyanınca baş ağrısı falan ama bulantılarım sabah öğürmelerim iyice bitti gibi uykuyu da azaltırsam güzel geçiyor 😄 bu arada isme güncelleme geldi bi tanıdıgımızın adı da defneymis kızının ad sorun degilde soyadda aynı olunca bi fark olsun istedim ileriyi düsününce, o yüzden defne ilay karar kıldık gibi bakalım artık 🙏🏻

Selam kızlar, benimde geçen hafta başlayan ufak hareketler bugün artık tekmelere döndü çok şükür, şuan 19 hafta içindeyiz doktorun dediğine göre son birkac gündür uyuyorum öglenleri ama kötü etkiliyor uyumak uyanınca baş ağrısı falan ama bulantılarım sabah öğürmelerim iyice bitti gibi uykuyu da azaltırsam güzel geçiyor 😄 bu arada isme güncelleme geldi bi tanıdıgımızın adı da defneymis kızının ad sorun degilde soyadda aynı olunca bi fark olsun istedim ileriyi düsününce, o yüzden defne ilay karar kıldık gibi bakalım artık 🙏🏻
Hareket etmeye başlayınca kaç dk ediyor hemen bir iki tekme sonra duruyormu benimki baya bi tekmeliyo normalmiki diye merak ediyorum

Yok doğuma girmek değil de, aileleri ilk birkaç hafta çağırmak istemiyorum. Açıkçası o hassas dönemde bebeğimize eşimle birlikte alışmak istiyorum. Bebeğin sorumluluğunu da kayınvalidem ya da annem değil eşim benimle paylaşsın istiyorum. İki tarafla da problemimiz yok. Ama takdir edersiniz ki lohusalık hassas bir süreç ve bazen çok iyi niyetle yapılan yorumlar bile üsluptan vs üzücü olabiliyor. Bu yüzden bu süreci eşimle geçirmek istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim 🌸
Canımm sezaryen olursan inanki çok zor bi süreç ailen yemek edicek biri temizlicek geceleri saat başı bebeği eline veericek emzirceksin normal doğumda aynı bir süreç oluyor hepsini tekbaşına eşin yapabilirmi hani yapabilirse süperr yanii varsa öyle baya tecrübeleri
Inanki bende öyleydimm ama tekbaşına eşim yapamıcağı belliymiş sonradan evi tozlar alındı annem benle ilgilendi kaynanam yemek yaptı gerçekten rahat bi dönemdi 1 hafta kalır sonra dersin ben iyiyim bundan sonrasını ben hallederim dersin inanki o ilkhafta kontroller oluyo yami tabiiki sen bilirsin 🥰🥰

Günnnooooşş kuzullaaarrrrrr 🥰🥰🥰

Yav allaha aşkına şu profillerinize bi resim birsey koyun içim şiştii yavvvyabancı yerdeyim gibi hissediyorummm😀😀😀😀😀

Özellikle tecrübeli hanımlar,
Doğuma sadece eşle gitmek hakkında ne düşünüyorsunuz.
Bence cok mantikli bi karar ama anneler ne dusunur bunu bilemem😂😂 yani hastaneye gelmelerini engelleyemezsiniz bence ama eve giderken biz hallederiz diyebilirsiniz☺️ tabi lohusa psikolojisi nasildir o anda yaninizda bi tecrubeye ihtiyac duyulur mu inanin ben de bilmiyorum🥲 esiniz ne dusunuyor?
Yok doğuma girmek değil de, aileleri ilk birkaç hafta çağırmak istemiyorum. Açıkçası o hassas dönemde bebeğimize eşimle birlikte alışmak istiyorum. Bebeğin sorumluluğunu da kayınvalidem ya da annem değil eşim benimle paylaşsın istiyorum. İki tarafla da problemimiz yok. Ama takdir edersiniz ki lohusalık hassas bir süreç ve bazen çok iyi niyetle yapılan yorumlar bile üsluptan vs üzücü olabiliyor. Bu yüzden bu süreci eşimle geçirmek istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim 🌸
Çok saygı duyuyorum ben de o duyguları eşimle başbaşa yaşamak birlikte alışmak isterdim 🥹 ama tecrübesizlik gözümü çok korkutuyor. Hastaneden eve dönünce sudan çıkmış balık gibi oluruz ikimiz de. En azından belli başlı şeyler öğrenene kadar (emzirme, yıkama vs.) ve iyileşene kadar ev işlerine yemeğe bakacak birinin olması belki bebekle daha çok vakit geçirebilmemizi sağlayabilir.

Burada çok güzel bir uygulama var aslında. Kendinize bir ebe buluyorsunuz doğumdan önce grup dersleri oluyor doğumdan sonra bir süre her gün eve gelip eğitim veriyor bebeği kontrol ediyor :) malesef benimki haziran ayında evlere gidemiyorum dedi. pinarindunyasi pinarindunyasi sen buldun mu ebeniii 🥰

• Beğen
Reactions: Jou
Back
X