2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben de seninle aynıyım biraz korkuyorum açıkçası 🫣 sürekli müdahale edildiğini, herkesin her şeye karışmaya bayıldığını çok duyduğumuzdan mıdır nedir bilmiyorum her zorluğuyla kendim uğraşmak çabalamak istiyorum daha şimdiden duvar ördüm sankii. Görümcem 6 aylıktan sonra bebeği kayınvalideme bırakmış hep o büyütmüş geceli gündüzlü bilmiyorum benim böyle bir talebim yok, aksine Allah mecbur bırakmasın korktuğum konu mecbur kalmak ☹️ 3 gün uykusuz kalayım ama bebeğimin yanında ben olayım 🥹 yardıma ihtiyacım olduğunda da eşim koşsun başka kimse olmasın 😬😬😬
Bizimki de simdiden baktırırsanız bakarım falan dio yol yapıo 😄 ya diyorum ya kadın iyi biri bilgili emekli hemsire, saygılı ama sanki torun konusu gündeme geldiğinden beri her seyime fazla karısır gibi geliyor rahatsız oluyorum, böyle diyoruz ama allah muhtac etmesin kimseye, büyük konusmayalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bende de var ya, degsık degsık şeyler kuruyorum gecelerı ya şöyle karısırsa fılan dıye🤣ben normalde eşime bıle aılesı fılan bısey soylese savunmaya gecerım dırek, evladımı dusunemıyorum. Mudahale sevmıyorum cok konusan insan da sevmıyorum hele cok esprı yapan hıc🤣🤣🤣 neyse ya bunlar işin vesvesesi şu gunumuze hamdolsun gercekten saglıklı sıhhatlı kucagımza alalımda
Bence kesinlikle hormonlardan kuzum bizim

Kendimi gördüm sende uykularım kaçıyor kurmaktan😂 temizlik takıntısı var bazen eve misafirliğe gelen çocuklara bize bile tepki gösteriyor kızıyor diyorum ya oğlumada yaparsa sonrası hayal gücü 😂😂babanın evinden mi getirdin diye laf soktu geçen dedim evet hata annemin evinden getirdim sperm 3 günde yenileniyor yumurtalar anne karnına düşünce oluşuyor sistematik olarak anamın evinden getirdim dedim güldüm kal geldi huzur içinde uyudum 😂😂😂 benim ki çok fena eşimde çok düşkün asla biricik annesine karşı gelemezsin falan o yüzden bende gülerek hallediyorum ama oğlum söz konusu olursa anasınada oğlunda başlarım neyse yükseldim gene şükretcek çok şeyimiz var meleklerimiz karnımızda sağlıklıyız zaten kaynana alnını öpse başını ağrıtırmış o yüzden boşver 😂😂
Bin şükür kuzummm bi an hormonlardan cosuyoruz ama bence hicbirinin önemi yok boşver biz iyi olalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

İnanılmazzz… üç gün düşünmüştür ne demek istediğini ahahaha o zaman sen de annesine karşı geliyormuş gibi değil de hayranlık duyuyormuş gibi anlat eşine, bak geçen böyle böyle dedi ne kadar doğru falan diye abuk subuk laf sokmalarını anlat bilsin 😬 sakın şikayet eder gibi söyleme hiçbir erkek annesine laf ettirmiyor kendi eder başkasına ettirmezz, senin oğluşun da öyle olacaakk 🥲
Evet şikayet eder gibi söyleyince sanki haksızmıssın gibi oluyor, direkt savunma psikolojisine giriyorlar 😄

İnanılmazzz… üç gün düşünmüştür ne demek istediğini ahahaha o zaman sen de annesine karşı geliyormuş gibi değil de hayranlık duyuyormuş gibi anlat eşine, bak geçen böyle böyle dedi ne kadar doğru falan diye abuk subuk laf sokmalarını anlat bilsin 😬 sakın şikayet eder gibi söyleme hiçbir erkek annesine laf ettirmiyor kendi eder başkasına ettirmezz, senin oğluşun da öyle olacaakk 🥲
Uykuları kaçmıştır obsesif olduğunu düşünüyorum😂😂 asla annesiyle ilgili bişey konuşmuyorum onunla ilk zamanlar iyi bişey bile söylesem ne demek istedin yani diye horozlanırdı bende saldım görmek istemeyene bişeyi zorla gösteremezsin şans biraz bu işler cadı cadı tam bi bela anlatsam roman olur bana dedimi hallediyorum gene ya gülüp geçiriyorum ya hee tamam diyip susuyorum takmıyorum ama oğluma der yaparsa salon çizgimden çıkarım 😂😂😂 İnan bana nasip olurda dünya gözüyle onu büyütüp evlendirirsem aslaaaa böyle bi kanana olmam ben böyle kişilerin hasta olduğunu düşünüyorum benlikleri ile ilgili sıkıntıları var hani derler ya ben çektim sende çek ondan daha öte bi duygu Allah şifalarını versin 😂😂

Bizimki de simdiden baktırırsanız bakarım falan dio yol yapıo 😄 ya diyorum ya kadın iyi biri bilgili emekli hemsire, saygılı ama sanki torun konusu gündeme geldiğinden beri her seyime fazla karısır gibi geliyor rahatsız oluyorum, böyle diyoruz ama allah muhtac etmesin kimseye, büyük konusmayalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ayyyy bana da diyorlar öyle, gülümseyip sessiz kalıyorum sonra hep birlikte büyütücez inşallah diyorum 😂😂😂 aynen ya muhtaç etmesin yokluklarını da göstermesin iyi niyetli olabilirler ama herkes biraz durması gerektiği yeri bilmeli, tecrübeli olabilirler de biz de yaşayalım bir şeyleri tecrübe edelim kendimiz öğrenelim doğrusuyla yanlışıyla kendi kararlarımızın sorumluluğunu alalım hayat bizim bebe bizimmm

Uykuları kaçmıştır obsesif olduğunu düşünüyorum😂😂 asla annesiyle ilgili bişey konuşmuyorum onunla ilk zamanlar iyi bişey bile söylesem ne demek istedin yani diye horozlanırdı bende saldım görmek istemeyene bişeyi zorla gösteremezsin şans biraz bu işler cadı cadı tam bi bela anlatsam roman olur bana dedimi hallediyorum gene ya gülüp geçiriyorum ya hee tamam diyip susuyorum takmıyorum ama oğluma der yaparsa salon çizgimden çıkarım 😂😂😂 İnan bana nasip olurda dünya gözüyle onu büyütüp evlendirirsem aslaaaa böyle bi kanana olmam ben böyle kişilerin hasta olduğunu düşünüyorum benlikleri ile ilgili sıkıntıları var hani derler ya ben çektim sende çek ondan daha öte bi duygu Allah şifalarını versin 😂😂
Ayy seninki o zaman klinik vaka 🙄 en iyisini yapıyorsun sen tedavi edecek değilsin ya gerçeği görmüş kabullenmişsin ona göre tavır geliştirmişsin lohusa günlerinde hormonlar ayağına bir iki ayar çekersin misss 😬😬😬

Ayyyy bana da diyorlar öyle, gülümseyip sessiz kalıyorum sonra hep birlikte büyütücez inşallah diyorum 😂😂😂 aynen ya muhtaç etmesin yokluklarını da göstermesin iyi niyetli olabilirler ama herkes biraz durması gerektiği yeri bilmeli, tecrübeli olabilirler de biz de yaşayalım bir şeyleri tecrübe edelim kendimiz öğrenelim doğrusuyla yanlışıyla kendi kararlarımızın sorumluluğunu alalım hayat bizim bebe bizimmm
Kesinlikle kusum, herkes aynı yollardan geçiyor, herkes gibi biz de yaşayarak öğrenicez 🙏🏻🙏🏻

oluyormuş evet öyle şeylerde :) aman iyi olsun kuzucuklardaaa o kadar ağrılar olsun .

göğüs pompası arıyorum kızlar öneriniz var mı?
Ben lansinoh manuel göğüs pompası aldım bugün, ablam yeterli olacağını söyledi. Hatta bugün aldı 411 TL'ye inşallah memnun kalırım :)

Ben lansinoh manuel göğüs pompası aldım bugün, ablam yeterli olacağını söyledi. Hatta bugün aldı 411 TL'ye inşallah memnun kalırım :)
Ben de bundan aldım. Açıkçası umarım kimsenin kullanımına gerek kalmaz ama internette hastane çantasına alıp direk koyanların yanı sıra birçok ebe ve hemşire de doğumdan önce almaya gerek olmadığını gerekirse hastanenin yanında bir medikalden vs de edinilebileceğini söylüyor. Ben almadan önce ebe yorumu dinlememiştim, görümcem çok işe yaradığını söylemişti o yüzden aldım. Pişman değilim ama bu yorumları görmüş olsaydım doğumdan sonraya bırakırdım. Çünkü şimdi verdiğimiz para belki o zamandan daha düşük ama belki hiç gerek olmayacak 😊

Ben de bundan aldım. Açıkçası umarım kimsenin kullanımına gerek kalmaz ama internette hastane çantasına alıp direk koyanların yanı sıra birçok ebe ve hemşire de doğumdan önce almaya gerek olmadığını gerekirse hastanenin yanında bir medikalden vs de edinilebileceğini söylüyor. Ben almadan önce ebe yorumu dinlememiştim, görümcem çok işe yaradığını söylemişti o yüzden aldım. Pişman değilim ama bu yorumları görmüş olsaydım doğumdan sonraya bırakırdım. Çünkü şimdi verdiğimiz para belki o zamandan daha düşük ama belki hiç gerek olmayacak 😊
Açıkcası bunu düşünerek elektrikli pompalara 1800 civarı para vermek istemedim ben de. Lazım olursa bu iş görür. Olmadı satarız zaten işimiz bitince, ikinci el alan da olur muhakkak :) O kadar çok masraf var ki kaliteli ve uygun fiyatlı olarak bunu seçtim :) Zaten artık 400-500 liranın pek bi değeri kalmadı :(

Açıkcası bunu düşünerek elektrikli pompalara 1800 civarı para vermek istemedim ben de. Lazım olursa bu iş görür. Olmadı satarız zaten işimiz bitince, ikinci el alan da olur muhakkak :) O kadar çok masraf var ki kaliteli ve uygun fiyatlı olarak bunu seçtim :) Zaten artık 400-500 liranın pek bi değeri kalmadı :KK43:
Ben çalıştığım için bebek emse de emmese de süt sağmam gerekecek iş yerinde de zaman kısıtlı o yüzden çift elektrikli olandan aldım. Çalışmayanlar için bence de doğumdan sonra duruma göre almak çok daha mantıklı

Merhaba bende Antalya'da yaşıyorum, fetal DNA yaptırdım. Nıpt plus diye bir firmaya ortalama 10 günde çıktı sonuç. İsterseniz firmada ilgilenen bayanın telefonu var özelden iletebilirim. Siz hangi doktora gidiyorsunuz.
Vitale Mehmet Taner Kılıç eğer paylaşırsanız çok sevinirim

Kızlar acil bakar mısınız, az önce idrarımı yapıp kurulandıktan sonra ayağa kalktım renksiz su gibi bi akıntı geldi korkup baktım camasırıma da bikac damla damladı, endiselendim başına gelen oldu mu şuan gelen bi durum yok ama hic bu tarz akıntım olmazdı hafif kremsi olurdu bu ne simdi

• Beğen
Reactions: Jou
Açıkcası bunu düşünerek elektrikli pompalara 1800 civarı para vermek istemedim ben de. Lazım olursa bu iş görür. Olmadı satarız zaten işimiz bitince, ikinci el alan da olur muhakkak :) O kadar çok masraf var ki kaliteli ve uygun fiyatlı olarak bunu seçtim :) Zaten artık 400-500 liranın pek bi değeri kalmadı :KK43:
Elemtrikli pompalar aslında zararlı iyi değill zaman zaman zorladıkça göğsünden kan bile geliyor yanii ben hiç almadım bolbol emzirirdim hep cok lazım olsaydı dogumdan sonra iki dk gidip alınacak birsey olduğu için almamıştım iyikide almadım boşuna durcaktı

Kızlar acil bakar mısınız, az önce idrarımı yapıp kurulandıktan sonra ayağa kalktım renksiz su gibi bi akıntı geldi korkup baktım camasırıma da bikac damla damladı, endiselendim başına gelen oldu mu şuan gelen bi durum yok ama hic bu tarz akıntım olmazdı hafif kremsi olurdu bu ne simdi
Değişik bi akıntı olmuş kuzum bu druna sorsan için rahat eder bende böyle ilkkez sende duydum şimdi kalktıgında mı aktı öylece

Back
X